Ny på hilti.se?Bli kund och logga in för att se dina priserRegistrera dig nu

Tillbehör till batteridrivna verktyg

Visa tillbehör och extrautrustning till 22 V batteridrivna gängstångsklipp

Maskinförbrukning och tillbehör

Maskinförbrukning och tillbehör

Ett omfattande sortiment för alla användningsområden

Det krävs olika typer av förbrukningsvaror beroende på användningsområdet. Du kanske vill ha en produkt med maximal prestanda för ett specifikt komplext moment eller en tillförlitlig och mångsidig produkt som du kan använda i varierade typer av tillämpningar varje dag. Oavsett vad du behöver, så hittar du det i Hiltis stora sortiment. Men hur väljer du rätt förbrukningsvara för dina behov?

Att välja rätt förbrukningsvara för arbetet

Välj rätt förbrukningsvara för att borra eller skruva.

Normalt är det ganska enkelt att välja rätt borr för arbetet. Men vad gör man när skruvarna inte är standardskruvar, arbetar i hårda material eller i begränsade utrymmen?

Att borra hål är en av de vanligaste arbetsuppgifterna inom byggbranschen, tillverkning och andra hantverk. Även om det kan vara enkelt att göra hål i en bit metall så finns det flera faktorer som påverkar kvaliteten och effektiviteten när man ska borra ett hål, exempelvis:

  • Verktygets rotationshastighet (varvtal)
  • Vilket tryck som används när man borrar
  • Vilket material man ska borra i
  • Vilken typ av borr (förbrukningsvara) som ska användas

Sammantaget innebär dessa faktorer om hålet blir lämpligt för ändamålet eller inte. Tveklöst är det viktigaste övervägandet valet av rätt typ av borr. För att hjälpa dig att alltid välja rätt erbjuder vi många olika typer av borr – allt efter vilket typ av hål du ska göra, vilket material du ska borra i och hur slutresultatet ska se ut.

Tre olika nivåer av förbrukningsvaror – gör det enkelt att välja!

Tre färger, tre prestandanivåer, tre prislägen – allt under ett och samma varumärke som garanterar en kvalitet som du kan lita på. Vi har gjort det lätt att förstå. Med bara en snabb blick ser du skillnaderna mellan de olika produktserierna för alla våra förbrukningsvaror. Vår strategi med tre olika nivåer där alla produktkategorierna har enhetliga namn och färger gör det enkelt att välja rätt instick, infästning, fästdon, fogskum eller andra förbrukningsvaror som du behöver.

Ultimate

Överlägsen produktivitet, säkerhet och pålitlighet. Denna prestandanivå ger lägsta totalkostnad tack vare kortare arbetstid och längre livslängd. 

Premium

Imponerande mångsidighet och pålitlighet. Denna Premium-lösning ger hög prestanda för kvalitetsmedvetna användare. 

Standard

Hilti-kvalité i en prisvärd lösning. Denna standardprodukt ger lägsta inköpskostnad samtidigt som den håller Hiltis beryktade kvalitet.

Logga in för att fortsätta
Registrera dig nu