Ny på hilti.se?Bli kund och logga in för att se dina priserRegistrera dig nu
Hilti

Programvarufunktioner

Förbättra tillförlitligheten för brandsäkerheten i din byggnad

Misslyckade kontroller och exponering för skadeståndsansvar vid brandrelaterade incidenter är två större risker vid otillräcklig brandskyddshantering. Detta program för brandskyddsdokumentation är utformat för att ge dig en effektiv och praktisk metod för att alltid ha din installationsdokumentation uppdaterad.

Omedelbar rapportering så att du alltid är förberedd för kontroller

Programmet kan generera en rapport som omfattar information om lösningen, tillhörande godkännandedokument, foton före/efter brandstopp, kommenterade planritningar samt verifieringar av installationer.

Effektiv navigation med dina planritningar

Planera installationer, modifieringar och återmonteringar i alla slags brandskyddssystem i digitala planritningar, som gör det enklare att lokalisera ett specifikt brandskyddselement i dina byggnader. Varje installation kan göras unikt identifierbart med hjälp av etiketter med en QR-kod (tillgänglig separat)

Åtkomst till information i realtid för transparent samarbete

Med applikationer för både för mobila enheter och stationära enheter sammankopplade genom automatisk molnsynkronisering gör programmet för brandskyddsdokumentation det enkelt att planera och hantera brandskyddsinstallationer som följer reglerna oavsett var du befinner dig på dina byggarbetsplatser.

Den enda centraliserade källan du behöver för all brandskyddshantering

Programmet för brandskyddsdokumentation fungerar tillsammans med brandskydd från alla tillverkare och låter dig spara all installationsdata på en plats och i ett enhetligt format.

Teknisk data

Dokument & filmer

Konsultering och support

Betyg & Recensioner

Enkel registrering och rapportering av dina brandskyddsinstallationer

Documentation manager

Enkel registrering och rapportering av dina brandskyddsinstallationer

Registrera, spåra och rapportera varje installerat brandskyddssystem - oavsett tillverkare - med bara ett knapptryck. Documentation Manager gör det enkelt att planera och hantera brandskyddssystem som uppfyller koden var du än befinner dig och från nästan vilken enhet som helst.

Prova redan idag utan kostnad i 30 dagar.

DOKUMENTERA ALLT VARA BEREDD PÅ ALLT

Minska risken

Genom att hålla dina installationsregister uppdaterade behöver du aldrig oroa dig för att bli underkänd vid en inspektion eller att hållas ansvarig för en brandrelaterad olyckshändelse.

Öka produktiviteten

Med vår molnbaserade plattform med gratis mobilapp kan du samarbeta med vem som helst var som helst - så att du får mer gjort.

Öka effektiviteten

Hantera och registrera brandskyddsinstallationer direkt från digitala golvritningar - så att du är säker på att rätt lösningar installeras på rätt plats.

Funktioner

cloud-based platform

Molnbaserad plattform

Hantera och dokumentera installationer, modifieringar och eftermonteringar av alla brandsäkerhetssystem var som helst och på nästan vilken enhet som helst.

floor plan navigation

Navigering via golvritning

Navigera genom ett projekt och registrera nya eller befintliga installationer med hjälp av uppladdade ritningar av planlösningar.

instant reporting capabilities with documentation manager for firestop

Omedelbar rapportering

Skapa snabbt en omfattande rapport komplett med alla fakta om lösningen, tillhörande godkännandehandlingar, före  och efter bilder, markerade golvritningar samt installationsverifiering.

offline capability

Offline-funktion

Dokumenten kan användas även när du inte är uppkopplad. Installationsfakta sparas automatiskt i molnet när du har möjlighet att koppla upp dig igen.

real-time collaboration

Samarbete i realtid

Insamling av data i realtid gör det möjligt för alla medarbetare i ett team att samarbeta på de senast uppdaterade ritningarna på en gemensam plattform. Det säkerställer transparens för alla intressenter under varje steg i arbetet.

free mobile app

Gratis mobilapp

Granska, markera och dela ritningar för brandskydd från arbetsplatsen. Mobilappen är kompatibel med smartphones och surfplattor med både iOS och Android.

multi-vendor documentation

Dokumentering från flera leverantörer

Dokumentera brandskyddssystem från alla tillverkare - inte bara Hilti - så att du har tillgång till all installationsdata på ett och samma ställe.

Tekniska data

   
Säkehtehskrav

Navigera till applikationen via en standardwebbläsare som Internet Explorer, Google Chrome eller Mozilla Firefox

Använd mobilapplikationen på enheter som kör Apple iOS 11.0 eller senare - alternativt Android 7.0 eller senare. 

Säkerhet och autentisering Användarbaserad inloggningsinformation, koppling över säker (https) anslutning
Two men looking at fastening product

Ask Hilti

Lär från experter

Besök Ask Hilti
Person taking a picture of a QR code with mobile phone

Firestop Plug-In

Automatisera BIM-brandskydd

Läs mer
Två personer installerar Hilti brandskyddssystem på en arbetsplats

Brandskyddsprogram

Enkla och korrekta brandskyddsinstallationer

Läs mer

BIM-tjänster

Öka produktiviteten i era arbetsflöden

Ta reda på mer om BIM-tjänster
Logga in för att fortsätta
Registrera dig nu