Med Hilti Connect-appen har du alltid tillgång till bekymmersfri verktygsservice

Problemfri verktygsservice

Vad är detta för typ av verktyg? Hur får jag verktyget reparerat? Hur använder jag det här verktyget? Du behöver inte oroa dig - appen Hilti Connect ger svar på alla de här frågorna och du har bekymmersfri verktygsservice enkelt till hands

Hilti Connect App brings hassle-free tool services to your fingertips. Download from the App Store and Google Play

Ibland händer det att något som är superenkelt blir supersvårt.

Detta har vi alla råkat ut för någon gång. Det kan vara en enkel reparation av en trasig tvättmaskin, att hitta ditt barns jacka eller att bara kolla om din cykel fortfarande har en giltig garanti. Ibland är det svårare än du hade trott.

Tyvärr kan vi inte hjälpa dig med alla problem i vardagen, men på din arbetsplats försöker vi alltid göra livet lite enklare för dig. Därför har vi tagit fram appen Hilti Connect, som hjälper dig att lösa vardagsbekymmer som exempelvis:

  • Hur beställer jag en reparation av ett verktyg på arbetsplatsen?
  • Hur hittar jag serienumret om etiketten är nersmutsad eller bortskavd?
  • Hur kan jag snabbt lära mina anställda hur de använder ett verktyg?
  • Hur kan jag få reda på servicestatus för det här verktyget?
  • Hur kan jag ta reda på vilket verktyg det här är?

Allt du behöver för att lösa sådana och liknande problem snabbt och enkelt direkt på arbetsplatsen är din smartphone och Hilti Connect-appen!

Skanna. Klicka. Klart!  

Bekymmersfri verktygsservice för att lösa problem som till exempel:

1 / 5
Hur gör jag för att beställa en reparation direkt på arbetsplatsen?

Du känner säkert igen det. Du måste få något gjort snabbt, men - av någon anledning - fungerar inte utrustningen som du behöver. Oavsett om det är tvättmaskinen där hemma eller ett verktyg på din arbetsplats, så är det viktigt att du får grejerna att fungera så snart som möjligt. Med Hilti Connect-appen behöver du inte leta efter inköpskvitto, du behöver inte söka på nätet efter närmaste serviceställe och du behöver inte jaga runt efter telefonnummer till någon verkstad som kan komma och hämta utrustningen. Du behöver bara skanna NFC-etiketten (Near Field Communication) på verktyget med din smartphone. Du kommer att se en sammanfattning av alla viktiga fakta om verktyget på din skärm. Och sedan är det bara ett klick på skärmen för att beställa en reparation. Om du hellre vill tala direkt med personalen på vår Kundservice, så kan du enkelt göra det via appen. Vi hämtar ditt verktyg, reparerar det och lämnar tillbaka det inom tre dagar - annars får du reparationen gratis! Så enkelt är det. Skanna. Klicka. Klart!

2 / 5
Hur kan jag identifiera ett verktyg om etiketten är nersmutsad eller har skadats?

Oavsett om du försöker hitta ditt barns jacka på dagis eller letar igenom alla verktyg på arbetsplatsen, så är det inte lätt att skilja dem från varandra och veta vilket som är det rätta. Och om verktyget har blivit dammigt och smutsigt och om serienumret har skavts bort så blir det ännu svårare. Med Hilti Connect-appen kan du lätt identifiera dina verktyg. Skanna NFC-etiketten så får du fram information som gör det lätt att hitta rätt verktyg. Till exempel bild på verktyget, typ av verktyg, serienummer, ägarföretagets namn, inköpsdatum och mycket mer. Skanna. Klicka. Klart!

3 / 5
Hur kan jag snabbt lära mitt team hur de ska använda ett verktyg?

Du känner säkert igen den där otäcka känslan när du ska göra något för första gången. Till och med något så enkelt som att montera möbler kan vara mycket besvärligare och ta längre tid än du hade tänkt dig. Ju snabbare du får kläm på hur du ska göra, desto bättre. Det kan vara precis likadant på arbetsplatsen, när du för första gången ska använda ett verktyg som du aldrig använt förut. Ofta finns det ingen bruksanvisning till hands och ingen att fråga heller. Med Hilti Connect-appen skannar du bara NFC-etiketten på verktyget, så får du omedelbart tillgång till saker som kan hjälpa dig. Tll exempel så-här-gör-du-video, bruksanvisning och mycket annat. Skanna. Klicka. Klart!

4 / 5
Hur kan jag få reda på servicestatus för det här verktyget?

Det här känner du säkert igen - du måste reparera en pryl, men du har tappat bort tillhörande dokumentation Det kan vara din mountainbike eller ett elverktyg, och du vill gärna veta om garantin fortfarande gäller eller hur mycket reparationen kommer kosta. När det gäller dina Hilti-verktyg behöver du inga papper. Du behöver bara skanna NFC-etiketten så får du via Hilti Connect-appen veta allt om garanti, reparationshistoria, Fleet Management-information med mera. När den används tillsammans med våra rörpressningsverktyg får du proaktiva notifieringar i appen, så du vet när det är dags för nästa service eller underhåll och därmed kan planera detta till ett tillfälle som passar dig. Skanna. Klicka. Klart!

5 / 5
Hur kan jag ta reda på vilket verktyg det här är?

När alla ser likadana ut kan det vara svårt att veta vilket som är ditt. När du väntar på väskan på flygplatsen, när du ska ta din väska bland alla andra likadana i ungarnas fotbollslag eller när verktyget lämnas in på förvaringen eller hos uthyraren - då kan det vara bra att veta vilken som är vems. För du vill ju helst inte ha någon annans läsk, kalsonger eller elverktyg. Med Hilti Connect-appen kan du snabbt och enkelt identifiera dina Hilti-verktyg. Skanna NFC-etiketten så får du fram information som typ av verktyg, serienummer, ägarföretagets namn, inköpsdatum och mycket mer. Skanna. Klicka. Klart!

Extra Hilti Connect-funktion för direktinfästningsverktyg

1 / 3
Var är min bultpistol?

Om du inte kan hitta ett verktyg på en rörig arbetsplats, på ett lager eller i en bil kan det innebära att du måste lägga ner en massa tid och ansträngning för att leta efter det. Inte nu längre! Med Hilti Connect-funktionen "Hitta mig" och en kompatibel bultpistol kan du snabbt hitta ett verktyg, som använts nyligen, inom en radie på 30 meter. Men vad händer om verktyget är utom räckvidd? Hilti Connect kommer att visa "senast skannade"-platsen på en karta … perfekt på stora arbetsplatser eller för verktyg som delas.

2 / 3
Vad är fel med min bultpistol?

Vi har alla råkat ut för det, att försöka begripa varför ett verktyg inte fungerar. Det kan vara enormt frustrerande och leda till att arbetet går långsammare eller stannar upp helt. Genom att utnyttja Hilti Connect-funktionen för proaktiv problemlösning tillsammans med dina kompatibla bultpistoler kan du diagnostisera problemet och sätta igång arbetet igen på nolltid.

3 / 3
Hur bra presterar min bultpistol?

En typisk bultpistol behöver servas efter ett antal infästningar för att den ska fungera optimalt. Men hur ska du veta hur många infästningar du har gjort sedan den senaste servicen? Det är svårt att hålla räkningen, eller hur? Nu kan Hilti Connect hjälpa dig med aktuell och historisk användningsdata, som visar exakt hur många infästningar du har gjort. På så sätt ser du till att både du och verktyget presterar på toppnivå.

ON!Track är byggt för inventariehantering i byggsektorn. Spåra verktyg, utrustning och inventarier, oavsett tillverkare, så att du kan vara produktiv och uppfylla alla lagar och villkor.

ON!Track Inventariehantering

Håll igång produktiviteten. Följ lagar och krav. Håll dig ON!Track

Mer information
Våra uppkopplade verktyg och lösningar för inventariehantering hjälper till att digitalisera metoderna för hantering av verktyg och utrustning för att bli effektivare och konkurrenskraftigare.

Internet of Things (IoT)

När vi går in i en tid med uppkopplad utrustning och smarta verktyg är det spännande att tänka på alla möjligheter som öppnar sig i byggbranschen tack vare nya, automatiska serviceprogram för företag som är beredda att börja utnyttja Internet of Things (IoT).

Läs vår blogg här

Dela