Nordbygg 2024

Den 23-26 april i mässmonter B05:20

Multiverktyg med tillbehör lottas ut inför Nordbygg

Ses vi på Nordbygg?

Hilti är tillbaka på Nordbygg, Nordens viktigaste byggmöte, och du kan räkna med att vi kommer att ha fantastiska maskindemonstrationer på verktyg i vår nya batteriplattform Nuron. Hitta oss i B-hallen, monter B05:20 för en unik möjlighet att ta del av de senaste innovationerna inom produktivitet, säkerhet och hållbarhet från Hilti. Vi ser fram emot att träffa dig på plats.

Marknadsdirektören på Hilti välkomnar dig till Nordbygg med en kort video

inblick i våra senaste innovationer

Tidernas största lansering fortsätter med en ständig ström av differentierade, högteknologiska produkter som markerar en fullständig övergång till batteridrivet arbete. Från enkel skruvning och borrning till tunga arbeten som tidigare var begränsade till kablar, bensin eller krut. Gör dig redo för att möta den allra senaste tekniken på plats med oss på Nordbygg 2024.

Vi är tillbaka på Nordbygg 2024 med fokus på följande

Ett batteri för alla dina verktyg

Produktivitet

Upptäck verktyg, mjukvaror och tjänster som är utformade för att hjälpa er övervinna alla oväntade hinder och skapa drivkraft under varje steg i er planering - från ritning till färdig byggnad.

Läs mer
Exoskelett ökar din säkerhet och minskar dina skador

Säkerhet

Vi sätter säkerheten främst när vi utvecklar våra redskap, verktyg, programvaror och tjänster. Vi har samlat allt du behöver för att säkra upp att hälsan går först.

Läs mer
Blicka över branschens hållbarhetsfrågor

Hållbarhet

Vi delar ett gemensamt mål: att agera mer hållbart. Vi vill skapa en värld som är säkrare och hälsosammare för alla och som gynnas av positiva bidrag till samhället.

Läs mer

Träffa oss på plats på Nordbygg 2024

Henrik säljdirektör

Henrik Palmgren

Director of large customers

Maria marknadsdirektör

Maria Hägg

Marketing director

Sofia hållbarhetschef

Sofia Blidberg

Sustainability manager

Vad är Nordbygg 2024

 

På Nordbygg utforskas de grundläggande aspekterna för framtidens utveckling inom bygg- och fastighetsbranschen. Här samlas kreatörer, entreprenörer, förvaltare, tekniker, hantverkare och projektledare från olika delar av Europa för att knyta samman, ta del av nya idéer och genomföra affärsrelationer. Under fyra intensiva dagar blandas samtal, föreläsningar, presentationer av produkter, affärsnätverkande och sociala interaktioner i en dynamisk och varierad atmosfär.

Dela