Nuron Portfolio

Senaste nytt från Hilti: Nuron

Säg hej till en batteridriven framtid med Hiltis helt nya Nuron-plattform

Upptäck Nuron, Hiltis 22V-batteriplattform för lätta och tunga arbeten. Vi tar prestanda, hälsa & säkerhet och data-drivna tjänster till en helt ny nivå - På en enda plattform.

hilti vc10

VC 10-22: Nuron-kraft för en effektiv batteridriven dammhantering

Frigör dina händer med vår första innovativa batteridrivna lättviktsdammsugare VC 10-22 – Hiltis första bärbara och arbetsplatsgodkända dammsugare som kan bäras som ryggsäck med ryggsäcksremmar som tillval. Det är inte bara säkrare att bära dammsugaren på ryggen, utan du får också händerna fria att bära andra föremål och fullständig rörlighet på arbetsplatsen – vilket gör dig mycket mer produktiv. Du kan till och med bära dammsugaren när den används, slå den av och på enkelt med en fjärrkontroll, och med kraften av Nuron får du oöverträffad dammhantering - både vått och torrt.

DSH 600-22 CORDLESS CUT OFF SAW

DSH 600-22 batteridriven motorkap

Vi presenterar vårt första helt batteridrivna system för torr och våtkapning med diamant på en enda plattform! Med samma skärhastighet som en 60CC-motorkap och utan bränsle eller bränsleblandning att hantera kommer DSH 600-22 garanterat att öka produktiviteten på arbetsplatsen. Den har också en snabbverkande bladbroms som håller dig säker, är praktiskt taget underhållsfri och kan användas i kombination med ett Hilti-diamantblad för att maximera batteritiden.

Worker using TE 2000-22 cordless floor breaker

TE 2000-22 batteridriven bilningsmaskin

Med en vikt på bara 21,8 kg ger vår helt nya TE 2000-22 dig all kraft en 30 kg-bilningsmaskin levererar utan tyngden – vilket innebär att du inte behöver kompromissa med kraft, hantering eller räckvidd. Eftersom den är helt oberoende av strömförsörjningkabel kan du börja arbeta direkt – och du behöver inte oroa dig över att snubbla över kablar och slangar! Den har också extremt låga verktygsvibrationer för högre effektivitet, samt en aldrig tidigare skådad produktion per laddning som möjliggör ett halvt tons rivning.

Worker using TE 30-22 on jobsite

TE 30-22 batteridriven SDS Plus-borrhammare

Vår borrhammare TE 30-22 levererar oöverträffad prestanda i de mest krävande tillämpningarna oavsett bransch. Den kan inte bara borra genom armering upp till två gånger så snabbt som andra SDS Plus-verktyg utan är också praktiskt taget dammfri när den används med en Hilti-dammsugare. Det finns också ett omfattande sortiment av mejslar och borrkronor att välja bland.

Worker using TE 60-22

TE 60-22 batteridriven SDS Max-borrhammare

Med stor räckvidd och prestanda ger TE 60-22 dig den kraft du kanske förväntat dig av en mycket tyngre borrhammare. Du kommer inte bara att dra nytta av ökad vibrationsavskärmning tack vare Active Vibration Reduction (AVR) utan skyddas också från verktygsrotation med vår ATC-teknik (Active Torque Control).

Image alt text (optional)

TE 6-22 batteridriven borrhammare

Vår flaggskeppsborrhammare blev precis ännu bättre! Med 20 % mindre vibrationer, en viktminskning på 150 g och ett förbättrat grepp för bättre ergonomi kommer du inte ha några problem med att klara krävande jobb. Detta är inte bara den snabbaste borrhammaren i effektklassen utan med Active Torque Control (ATC) blir borrningen också säkrare eftersom du skyddas mot handledsskador.

Worker using AG 6D-22

Köp AG 6D-22 batteridriven vinkelslip nu

Vår nya batteridrivna vinkelslip finns tillgänglig i storlekarna 125 mm och 150 mm och har förbättrad prestanda och banbrytande hälso- och säkerhetsfunktioner. 3D-ATC-tekniken tar Active Torque Control till nästa nivå genom att stoppa bladet om verktyget detekterar att det lämnat arbetsområdet på ett oväntat sätt. Helt nya SensTech skyddar dig också från personskador med den beröringsaktiverade dödmansfunktionen som stoppar bladet när du släpper greppet.

Image alt text (optional)

SC 30WR-22 batteridriven cirkelsåg

Den enda såg du behöver för djupa, raka och smidiga kap i trä! Med det högsta kapdjupet i sin klass (70 mm) låter SC 30WR-22 dig kap genom tre 22 mm-träskivor på en gång. En ny motor i kombination med Nuron-teknik ger dig enastående hastighet och batteritid, vilket innebär att du kan ta dig igenom en hel arbetsdag utan att ladda om.

SIW 8-22 cordless impact wrench used in wood application

SIW 8-22 batteridriven slagmutterdragare

Med en 1/2" friktionsringsstäd och full slagfrekvens på 2950 slag per minut ger SIW 8-22 dig optimerad prestanda i ett mer kompakt paket. Den är inte bara 43 mm kortare och 0,5 kg lättare än tidigare versioner utan har också en kolborstfri motor, två hastighetsinställningar och en stark LED-lampa för förbättrad ergonomi.

Image alt text (optional)

SID 6-22 batteridriven slagskruvdragare

Vår flaggskeppsmutterdragare på 1/4"! Med unik design och kraftfull prestanda är SID 6-22 perfekt för bygghandel och tillämpningar med hög användningsfrekvens. Mer ljus runt chucken ger dig en tydligare bild av ditt arbetsområde, medan snabbavtryckaren sparar tid vid varje infästning. Och glöm inte det nya ergonomiska greppet som är strukturerat och konturerat för mer bekväm kontroll.

Nuron för alla yrkesgrupper

Nuron levererar innovationer till just din bransch

Nuron-batterisystemet skräddarsyddes för att uppfylla kraven i ett brett spektrum av tillämpningar i en mängd olika branscher. Alla Hilti Nuron-verktyg har utvecklats för att erbjuda bästa möjliga prestanda och säkerhet oavsett arbetsuppgift. Utforska mer nedan.

Byggkonstruktion

Med Nuron klarar du tunga tillämpningar utan att bensin eller sladdar står i vägen för produktiviteten tack vare det nya batterigränssnittet som ger dig prestanda på samma nivå som en nätansluten enhet.

TE 2000-22 TE 60-22 DSH 600-22

Stål och metall

Med upp till dubbelt så mycket kraft som befintliga batteridrivna verktyg och förbättrad ergonomi är våra Nuron-verktyg perfekta för stål- och metallarbete.

AG 6D-22 TE 30-22 SIW 8-22

El och VVS

Tack vare att du bara har en enda plattform kan du hantera ett stort antal av de enheter du använder dagligen med hjälp av samma batterisystem. Detta minskar risken för arbetsstopp på grund av batteriladdning och ökar produktiviteten och flexibiliteten på byggarbetsplatsen.

TE 6-22 AG 6D-22 SID 6-22

Inredningsarbeten

Vare sig du slipar, skär, sågar eller arbetar ovan huvudhöjd skyddar de robusta Nuron-batterierna och de ergonomiskt förbättrade verktygen din personal med bättre arbetskomfort.

SC 30WR-22 SID 6-22 TE 6-22

Industri

Genom enkel bearbetning av stål, betong eller sten med Nuron kan dina medarbetare på energi- och industrianläggningar arbeta säkert och ergonomiskt utan att kompromissa med prestandan.

TE 6-22 AG 6D-22 SIW 8-22

PRATA MED OSS OM NURON

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig

Dela