About Hilti

OM OSS

Vi är ett globalt företag som finns i över 120 länder och har över 27 000 anställda.Varje dag bidrar vår teknik till fantastiska konstruktioner runt om i världen – från världsberömda snabbtåg i Japan till djupa tunnlar under några av världens största städer.Hos oss hittar du allt du behöver inom byggnation, över hela världen.Hilti konstruerar och tillverkar branschledande teknik, programvara och tjänster för den professionella byggbranschen.

ARBETAR DIREKT MED VÅRA KUNDER

Hilti customers

Våra kunder är i centrum i allt vi gör.

Därför har vi egna direktförsäljningsteam – över två tredjedelar av våra Hilti-medarbetare arbetar direkt med våra kunder varje dag.Det innebär 200 000 kontakttillfällen över hela världen: online, via telefon och ute på arbetsplatserna.

På Hilti tror vi inte på att sitta inne på kontoret.Våra försäljningsteam och ingenjörer har ett nära samarbete med kunderna ute på arbetsplatserna, och hittar lösningar som gör att det går att bygga snabbare, enklare och säkrare.

Allt detta är drivkraft för vår innovation, eftersom vi vet och förstår vad våra kunder verkligen behöver.

VI TILLVERKAR OCH FORSKAR FRAM VÅRA EGNA LEDANDE PRODUKTER

På Hilti gillar vi att göra saker annorlunda.

Vi skapar nya tekniker, program och tjänster som tydligt skiljer ut sig från mängden.

Vi bedriver forskning med egna laboratorier och samarbetar med ledande tekniska universitet och företag runt om i världen.

Vi tillverkar våra produkter i Hiltis egna fabriker och i samarbete med externa partnerföretag, för att säkerställa att alla produkter uppfyller alla kvalitetskrav och standarder.

Och vi är ett privatägt företag som grundades 1941 av Martin Hilti och fortfarande ägs av familjen Hilti idag. Så vi arbetar långsiktigt och bygger för framtiden, snarare än att fokusera på kortsiktiga vinster.

MER OM HILTI

Hilti history

VÅR HISTORIA

Mer Information
Hilti corporate governance

BOLAGSSTYRNING

Mer information
Hilti CSR

FÖRETAGETS ANSVAR

Mer information

Dela