VÅR AFFÄRSMODELL

Hilti business model

Vi är ett globalt företag som finns i fler än 120 länder runt om i världen.

Vi erbjuder en komplett lösning för den professionella byggbranschen – och levererar teknik, programvara och tjänster över hela världen.

Vår målsättning är att växa som globalt ledande företag och ta fram produkter som är innovativa, annorlunda och skiljer sig från mängden.

DIREKT KUNDSERVICE

Vi tror starkt på nära och förtroendefulla relationer med våra kunder.Vi har en direktförsäljningsmodell med omkring 15 000 Hilti-medarbetare som arbetar direkt med våra kunder runt om i världen.

Vi arbetar nära våra kunder online, via telefon och ute på arbetsplatserna. Vi har också ett eget nätverk med Hilti-center där byggproffs kan köpa Hiltis produkter direkt från våra egna butiker.

Våra säljare och ingenjörer åker också ut till arbetsplatserna och hjälper till att hitta lösningar, oavsett om det handlar om att hitta rätt sorts spik eller konstruera ett armeringssystem för ett större tunnelbanesystem.

Allt detta resulterar i feedback till våra konstruktionslabb, så att vi vet vad som krävs för att åstadkomma ännu bättre och djärvare projekt.

VI UTVECKLAR OCH TILLVERKAR VÅRA EGNA PRODUKTER

På Hilti vet vi att byggnation är farligt och fullt av utmaningar.

Så vi arbetar konstant för att hitta lösningar som gör arbetet ute på arbetsplatserna snabbare, enklare och säkrare.

Vi bedriver forskning med egna laboratorier där våra egna vetenskapsexperter och ingenjörer arbetar. Vi samarbetar också med ledande tekniska universitet runt om i världen för att ta del av forskning och flytta fram gränserna ännu längre.

Vi tillverkar våra Hilti-produkter och har egna fabriker i Europa, Mexiko, USA, Indien och Kina. Vi arbetar också med externa specialistleverantörer och säkerställer att allt vi gör uppfyller samma höga kvalitetsstandarder, både internt och externt.

VÅRA ANSTÄLLDA GÖR OSS UNIKA

Vi är passionerade i vårt arbete och många av oss har arbetat på Hilti i 10, 15, 20 år.

Vi vägleds i mycket hög utsträckning av Hiltis fyra värderingar – integritet, mod, teamwork och engagemang – som alla medarbetare lever och arbetar efter varje dag, på alla platser där vi har verksamhet.

MER OM HILTI

Hilti core purpose and values

MÅL OCH VÄRDERINGAR

Mer information
Hilti corporate strategy

FÖRETAGETS STRATEGI

Mer information
Hilti corporate responsibility

FÖRETAGETS ANSVAR

Mer information

Dela