social media chanels

Anslut till Hilti-familjen

Koppla upp dig med oss

Oavsett om du är en flitig användare av sociala medier eller totalt ointresserad är det utan tvekan så att den digitala tidsåldern håller på att ta över våra arbetsplatser och ändra vårt sätt att göra affärer inom byggbranschen.

Du känner säkert till Hiltis utbud av mobilappar, men du kanske inte vet att vi också är mycket aktiva på sociala medier.

Du hittar oss på Instagram, LinkedIn, YouTube och Facebook. Så koppla upp dig till oss så att du har det senaste från Hilti och hela byggbranschen vid dina fingertoppar.

Linkedin

Linkedin

LinkedIn är världens största professionella nätverk och en fantastisk plats att skapa kontakt med influencers i branschen. Följ oss så får du uppdateringar om vårt företag, senaste nytt från byggbranschen och kunskap från en ledande aktör inom branschen.

Koppla upp dig med oss
Instagram

Instagram

Precis som Facebook hamnar Instagram inom sektorn för roliga kanaler, där du kan se spännande bilder på nya produkter från Hilti och inte minst massor av #DogsOfHilti bilder!

Följ oss
FACEBOOK

FACEBOOK

Facebook är ett mer personligt nätverk. Vårt innehåll är därför mindre formellt och mer underhållande - passar bra när du vill ha lite kul efter jobbet!

Följ oss
Youtube

youtube

På YouTube är det bara videoklipp det handlar om och vi älskar att visa upp våra senaste produkter och tjänster i färgglada filmer. Du kan också se instruktionsfilmer och filmer som vi tagit bakom kulisserna.

Prenumerera på vår kanal

Dela