Visste du att ...

Instick till batteridrivna verktyg ökar batteriets prestanda?

Cordless Inserts

Oavsett om du kapar metall, borrar i trä eller använder slagborr så gör instick som är anpassade till batteridrivna verktyg stor skillnad - de ökar batterikapaciteten för ditt batteridrivna arbetsverktyg och bidrar på så sätt till högre produktivitet.

Det betyder att du får mer tid över för att njuta av de varma och ljusa sommarkvällarna! Men hur kan vi bevisa att instick till batteridrivna verktyg ökar batteriets prestanda? Här jämför vi dem med konventionella instick - våra egna konventionella instick helt enkelt - för att visa hur några viktiga förändringar gör att de passar bättre till batteridrivna verktyg.

Det är väl en schysst match, eller hur? Så låt oss titta på fakta och siffror för att se om du verkligen kan "arbeta mer och betala mindre" med instick till batteridrivna verktyg. Vi börjar med slagborrning:  

HAMMARBORRNING

TE-CX drill bit

Fakta: Visste du att TE-CX-borr har ett nytt kraftigt karbidhuvud för mindre slitage och fler hål och med den precision som krävs vid borrning av expanderhål? Upp till 320 spikar för att vara exakt!

Siffror: På samma tid som det tog för ett konventionellt instick att borra 49 hål borrade ett instick till batteridrivet verktyg 64 hål.

Slutsats: Upp till 30% mer arbete per laddning  

kapning och borrning

X-cut

Fakta: Visste du att X-Cut kan göra två gånger så många kapningar som en jämförbar sågklinga i rostfritt stål? Den kan också göra kalla och rena kapningar, vilket innebär att det inte krävs tillstånd för arbete med hög värme eller utjämning och ifyllning efteråt eftersom X-Cut har volframspetsar tillverkade av en speciell karbidblandning för applikationer med rostfritt stål och extra lång livslängd i stål.

Siffror: Konventionella instick gör 32 kapningar i metall medan instick för batteridrivna verktyg gör 63 kapningar på samma tid!

Slutsats: Upp till 100% mer arbete per laddning  

Auger Bit

Fakta: Visste du att WDB-A spiralborr har en förkromad yta som bidrar till mindre friktion av basmaterialet längs hela borret, vilket ökar hastigheten och gör det enklare att borra?

Siffror: Instick till ett batteridrivet verktyg borrade 34 hål jämfört med 19 hål för ett konventionellt instick på samma tid.

Slutsats: Upp till 80% mer arbete per laddning

Nu är det din tur - vad är skillnaden mellan kapningar med instick för batteridrivna verktyg och konventionella instick för SCB WU cirkelsågklingor? Om du tycker det är svårt att räkna ut rätt svar kan du få hjälp genom att titta på det här videoklippet ...

Konventionella vs batteridrivna

Orsaken till den här skillnaden är att insticken för batteridrivna verktyg har hög dynamisk stabilitet tack vare en energisparande, smart dämpningsmekanism - intressant, eller hur? Vår slutsats är att vi har tillräckligt med bevis för att påstå att instick till batteridrivna verktyg ökar batterikapaciteten - batteridrivna vinner matchen!

Besök instick till batteridrivna verktyg

Gillar du instick? Då ska du kika på vår Sneak Peek-video nedan där Stephen Parrish pratar om olika typer av sticksågsblad - vad upptäckte du mer?

Dela