Hur väljer jag rätt tillbehör och infästningar för jobbet?

Ultimate, Premium eller Standard?

Hiltis förbrukningsvaror

Vi färgkodar skärbrädor, pärmar och till och med soptunnor… Så varför ska vi inte färgkoda förbrukningsvaror?

Från borr och kapskivor till kemiska massor och expander, vi vet vilka tillbehör som är rätt för just ditt jobb! Du kanske vill ha en produkt med maximal prestanda för ett specifikt komplext moment eller en tillförlitlig och mångsidig produkt som du kan använda i varierade typer av arbetsmoment varje dag. Oavsett vad du behöver hittar du det i Hiltis sortiment! 

Så, hur kategoriserar vi vårt nuvarande sortiment?

Tre olika nivåer av förbrukningsvaror gör det enkelt att välja det som passar dig

Tre färger, tre prestandanivåer, tre prislägen - allt under ett och samma varumärke som garanterar en kvalitet som du kan lita på. Vi har gjort det lätt att förstå. Med bara en snabb blick ser du direkt skillnaderna mellan de olika produktserierna för alla våra förbrukningsvaror. Vår strategi med tre olika nivåer där alla produktkategorierna har enhetliga namn och färger gör det enkelt att välja rätt instick, infästning, fästdon, fogskum eller andra förbrukningsvaror som du behöver.

Om någon till exempel kapar betong hela dagen så behöver hen absolut en produkt med lång livslängd och snabb kapningshastighet. Därför bör hen använda en kapningsskiva inom kategorin Ultimate, medan en person som bara gör ett liknande jobb någon gång ibland inte får erfara värdet med den högre prestanda som en Ultimate ger.

 

Vad är skillnaden mellan Hiltis olika tillbehör?

Hiltis förbrukningsvaror

Ultimate

Överlägsen produktivitet, säkerhet och pålitlighet. Denna prestandanivå ger lägsta totalkostnad tack vare kortare arbetstid och längre livslängd. 

Premium

Imponerande mångsidighet och pålitlighet. Denna Premium-lösning ger hög prestanda för kvalitetsmedvetna användare. 

Standard

Hilti-prestanda till ett lägre pris. Standardlinjen ger dig Hiltis världskända kvalitet till det lägsta priset.

Varför har vi valt en strategi med olika kategorier?

Under åren har vi utökat sortimentet av förbrukningsvaror för att tillgodose våra kunders behov. En nyligen genomförd undersökning har emellertid visat att detta har lett till ett produktsortiment som är svårt och komplext att förstå som kund och som dessutom innehåller flera olika produktserier (t.ex. HST och HSA eller TE-CX och TE-C). Det är bakgrunden till att vi valt att nivåkategorisera vårt sortiment.

 Via forskning har man kommit fram till att färgkodning har en betydande effekt när det gäller att förbättra minnet och inhämtning av information. Eftersom vårt produktsortiment hela tiden växer är det därför självklart för oss att införa ett färgsystem som är enkelt att identifiera. Det är så vår vardag fungerar. Allt runt omkring oss har en färgidentifiering. Därför kan du nu snabbt hitta rätt förbrukningsvaror för din applikation, oavsett om det är ett betongborr, cirkelsågklinga eller en diamantsågklinga -  och få mer tid över för väsentligare saker. 

Karbidtekning för sågblad och hålsågar

Med karbidtänder levererar våra nya sågblad prestanda och hållbarhet öven vid de mest krävande av jobb. Våra nya tigersågblad med karbidtänder ger dig den optimala lösningen på en mängd olika arbetsmoment

Möt våra karbidarmerade sågblad

Hilti Sågblad för metall

SPX tigersågblad för metall:

Dedikerad för att kapa de allra tuffaste metalliska materialen i din vardag som rostfritt, gjutjärn och höglegerat stål.

Sågblad för metall
Hilti Sågblad för trä och metall

SPX tigersågblad för trä och metall:

Maximal livslängd i alla slitande träjobb och kapar metall som en barnlek. Perfekt när du kapar träkonstruktioner med spik och skruv.

Sågblad för trä och metall
Hilti Universella sågblad

SPX Universal tigersågblad:

Med precisionsskurna karbidtänder och variabel infattning äter universalbladet sig igenom de flesta material som metall, trä, plast och mycket mer.

Universella sågblad

Uppdaterade och uppgraderade hålsågar

Uppdaterade och uppgraderade hålsågar

Hela serien kommer med precisionsskurna  tänder i tungstenkarbid för maximal arbetshastighet och livslängd. Det är inte bara tigersågbladen som inkluderas av uppgraderingen utan nu kan du dessutom hitta den perfekta karbidbestyckade hålsågen för jobbet. Den nya linjen ger förbättrad slitstyrka vid tunga arbetsmoment och förlänger avsevärt livslängden när du kapar rostfritt stål, trä, laminat och plaster.

Med vår tydliga trestegs prestandaindelning kan du snabbt och enkelt hitta rätt tillbehör, fogskum, expander, borr och alla andra tillbehör du behöver. Det betyder att du får optimal balans mellan prestanda, produktivitet och kostnad.

Nu när du kan Hilti MultLline. Utforska våra instick och tillbehör nedan.

Dela