Hur du väljer rätt tillbehör och infästningar för jobbet

Ultimate, Premium eller Standard?

Hiltis förbrukningsvaror

Vi färgkodar skärbrädor, pärmar och till och med soptunnor… Så varför ska vi inte färgkoda förbrukningsvaror?

Vi vet att du behöver olika typer av tillbehör, beroende på jobbet du ska utföra. Du kanske vill ha en produkt med maximal prestanda för ett specifikt komplext moment eller en tillförlitlig och mångsidig produkt som du kan använda i varierade typer av arbetsmoment varje dag. Oavsett vad du behöver hittar du det i Hiltis sortiment! 

Så, hur kategoriserar vi vårt nuvarande sortiment?

Tre olika nivåer av förbrukningsvaror gör det enkelt att välja det som passar dig

Tre färger, tre prestandanivåer, tre prislägen - allt under ett och samma varumärke som garanterar en kvalitet som du kan lita på. Vi har gjort det lätt att förstå. Med bara en snabb blick ser du direkt skillnaderna mellan de olika produktserierna för alla våra förbrukningsvaror. Vår strategi med tre olika nivåer där alla produktkategorierna har enhetliga namn och färger gör det enkelt att välja rätt instick, infästning, fästdon, fogskum eller andra förbrukningsvaror som du behöver.

Om någon till exempel kapar betong hela dagen så behöver hen absolut en produkt med lång livslängd och snabb kapningshastighet. Därför bör hen använda en kapningsskiva inom kategorin Ultimate, medan en person som bara gör ett liknande jobb någon gång ibland inte får erfara värdet med den högre prestanda som en Ultimate ger.

 

Vad är skillnaden?

Hiltis förbrukningsvaror

Ultimate

Överlägsen produktivitet, säkerhet och pålitlighet. Denna prestandanivå ger lägsta totalkostnad tack vare kortare arbetstid och längre livslängd. 

Premium

Imponerande mångsidighet och pålitlighet. Denna Premium-lösning ger hög prestanda för kvalitetsmedvetna användare. 

Standard

Hilti-kvalité i en prisvärd lösning. Denna standardprodukt ger lägsta inköpskostnad samtidigt som den håller Hiltis beryktade kvalitet.

Varför har vi valt en strategi med olika kategorier?

Under åren har vi utökat sortimentet av förbrukningsvaror för att tillgodose våra kunders behov. En nyligen genomförd undersökning har emellertid visat att detta har lett till ett produktsortiment som är svårt och komplext att förstå som kund och som dessutom innehåller flera olika produktserier (t.ex. HST och HSA eller TE-CX och TE-C). Det är bakgrunden till att vi valt att nivåkategorisera vårt sortiment.

 Via forskning har man kommit fram till att färgkodning har en betydande effekt när det gäller att förbättra minnet och inhämtning av information. Eftersom vårt produktsortiment hela tiden växer är det därför självklart för oss att införa ett färgsystem som är enkelt att identifiera. Det är så vår vardag fungerar. Allt runt omkring oss har en färgidentifiering. Därför kan du nu snabbt hitta rätt förbrukningsvaror för din applikation, oavsett om det är ett betongborr, cirkelsågklinga eller en diamantsågklinga -  och få mer tid över för väsentligare saker. 

Genom vår tydliga och enhetliga märkning av alla produktkategorier i våra tre nivåer kan du snabbt och enkelt hitta instick, infästningar, fästdon, fogskum eller andra förbrukningsvaror som du behöver. Det innebär att du får rätt förhållande mellan prestanda, produktivitet och pris. 

Nu har du fått veta lite om vår strategi med tre nivåer. Då kanske du vill ta en titt på våra ...

Dela