Tre saker som jag tycker

är toppen med sticksågen

jigsaw

Du frågade och vi lyssnade - det som du saknade i din uppsättning av batteridrivna verktyg är här nu - den batteridrivna sticksågen! Den bildar inte bara en ny standard för skärprestanda, säkerhet och precision, utan den kommer också att hjälpa dig med alla dina stora sågjobb - från byggjob och anläggningsjobb till träbearbetning och inredning. Har du några av våra 22 V-batterier? Den batterdrivna sticksågen har ett ergonomiskt handtag (T-form) och vi är överförtjusta!

Men varför har det varit värt att vänta på den? Moritz, Produktchef för våra batteridrivna verktyg, berättar här om tre funktioner på detta efterlängtade verktyg som han är mest stolt över ...

1) Teknologi

Please enter alternative text here (optional)

Vad är så speciellt med detta mycket efterlängtade verktyg? För det första är vibrationsnivån låg. Det gör att produkten är säker och ger en längre driftstid tack vare minskade vibrationer - en mycket viktig faktor att tänka på om man använder verktyget ofta. Oavsett om du letar efter ett verktyg som ska såga i upp till 150 mm tjockt träkompositmaterial, gipsbundna träfiberskivor eller ankarstänger är den batteridrivna sticksågen den som klarar jobbet. Verktygets mångsidighet innebär att den lätt kan skapa exakta rundade skärningar och invecklade former.

Faktum är att sticksågen är en mästare på att skära ut former i en mängd olika material! (Jag kanske är lite partisk)

 

Men vad kan du säga om batterikapaciteten? Jo ...

2) 22 V-batteriplattform

Du kommer att bli glad när jag berättar att den är kompatibel med Hiltis 22 V-batteriplattform. Dessa lätta, snabbladdade batterier är utvecklade för att ge sticksågarna perfekt balans och samma prestanda som för eldrivna verktyg - ingen vill ödsla tid på att strula med en elsladd och absolut inte riskera att snubbla över den.

Det innebär att du kan vrida och vända på sticksågen precis hur du vill och såga ut invecklade kurvor utan att hindras av en hängande elsladd eller oroa dig för att du ska råka såga av den. Kort sagt, med den här batteriplattformen behöver du inte vara rädd för att strömmen ska ta slut, att du ska råka ut för stillestånd eller drabbas av extra kostnader på grund av reparationer - vi har garderat dig.

Please enter alternative text here (optional)

3) Kontroll

Med ett ergonomiskt grepp (T-versionen) är sticksågen enkel att manövrera och du har total kontroll när du ska göra de där exakta skärningarna (du vet vad jag menar), 90-graders skärningar, snittskärningar eller mycket snäva vinklar. Men låt oss inte glömma bort den största fördelen, att du kan börja såga mitt i ett material – ja, du kan borra ett hål där du ska börja såga, stoppa ner sågbladet och sätta igång!

Förutom hög prestanda och fantastiska skärningsresultat innebär sticksågens kompakta format att den har låg tyngdpunkt och att den är enkel att använda i alla positioner.  Så du får jobbet klart i tid, du jobbar komfortabelt och du har plats på hyllan för alla dina andra verktyg också! Det är det jag gillar bäst med den nya, batteridrivna stocksågen. Jag tycker du ska besöka närmaste Hilti butik, träffa din Hilti säljare eller gå in på Hilti.se för att boka in en demonstration och berätta för mig vad du gillar bäst med verktyget.

Vill du vara med i våra stories på Instagram? Tagga oss på dina Jigsaw posts på Instagram @HiltiSverige

Eller läs vår blogg om du vill lära dig mer om våra batteridrivna instick som passar perfekt till sticksågen!

Dela