MED LIVET PÅ EN HILTIEXPANDER

Klätterteknik - proffs på hög höjd

KLÄTTERTEKNIK STOCKHOLM

Hungriga på komplex problemlösning

det ställer extremt höga krav på säkerhet och utrustning

Klätterteknik är ett relativt ungt bolag, åtminstone om man jämför med många av de större, traditionella bolagen i byggbranschen. Men så är inte Klätterteknik särskilt traditionella heller. Istället för stegar, liftar och ställningar utför de nämligen alla sina åtaganden, som namnet antyder, hängandes i rep - ofta högt ovan mark.

Åtkomstmetoden kallas "rope access" och ger företaget, Klätterteknik i detta fallet, en enorm flexibilitet sett till logistiska flöden och pressade tidsscheman. Detta då det enda de egentligen behöver, utöver den personliga utrustningen, är två fästpunkter högst upp som de kan hänga i - men det ställer samtidigt extremt höga krav på säkerhet och utrustning i topptrimm.

Klätterteknik tar ära i att leverera snabb och professionell service åt sina beställare och vi på Hilti är stolta att de valt oss till hovleverantör.

"VI HÄNGER VÅRA LIV I GREJERNA"

100 procent

säkert
Klätterteknik är medlemmar i världens största branschorganisation, IRATA och arbetar efter strikta procedurer och standards.

100 procent

effektivt
En kontaktperson genom hela projektet från access till utförande, snabb och säker etablering utan ställningar och liftar.

100 procent

miljömedvetet
Inga tunga transporter av material, färre transporter av personal, mindre antal utförande tekniker under kortare tid än med traditionella metoder.

ETT PAR ORD MED GRUNDAREN...

Hej Magnus! Varför väljer ni Hilti?

Det enkla svaret är mervärdet man får när man köper Hilti. Det är inte bara en bra produkt utan kommer med smarta tjänster som hjälper vår verksamhet framåt.

Vilken typ av tjänster tänker du på?

Fleet Management t.ex. För en relativt liten månadskostnad får vi en extremt potent verktygspark, utan att behöva binda upp något kapital. Alla verktyg är då bland annat också försäkrade mot stöld och alla typer av skador. Skulle oturen vara framme har vi ersättande verktyg på någon dag max. Det gör att vi kan fortsätta vara agila och fokusera på att utveckla verksamheten.

Fleet Management alltså. Något annat?

Framförallt uppskattar jag servicen som man inte kan få av en annan leverantör. Hilti äger hela värdekedjan från produktion till försäljning och all support därefter. Det innebär att vi, oavsett problem, får den hjälp vi behöver väldigt snabbt vilket gör att vi kan hålla lika hög servicenivå gentemot vår kund.

Läs mer om Fleet Management

Magnus Nordström - klätterteknik
Magnus Nordström, VD Klätterteknik

Vilken är din favorit-hilti?

Mika Ollikainen
1 / 4
TE 6-A22

En borrhammare på 22V-plattformen som jag också kan mejsla med. Tillräckligt lätt för att kunna arbeta med när man klättrar och tillräckligt kraftfull för att borra genom nästan allt! Det bästa av två världar i ett ergonomiskt litet paket! - Mika Ollikainen, Projektledare och yrkesklättrare på Klätterteknik

Matti Dahlström - klätterteknik
2 / 4
HST3

En extremt pålitlig expanderbult, som jag förlitar mitt liv till dagligen. Sprucken eller osprucken betong, berg eller sten. You name it! HST3 sitter i allt och skänker mig trygghet då den har varenda godkännande en expander kan ha! - Matti Dahlström, Projektledare och bergansvarig på Klätterteknik

Dominic Pelczar - klätterteknik
3 / 4
dd-150

Jag måste säga DD-150. En fantastisk maskin för diamantborrning som skär genom vilken typ av berg som helst som smör, trots sin kompakta storlek. Eftersom den hissas upp och ner på repen är det skönt att den är ganska lätt också! - Dominic Pelczar, Yrkesklättrare på Klätterteknik

Magnus Nordström - klätterteknik
4 / 4
Fleet Management

Måste det vara en produkt? För min del som inte är ute i produktionen så mycket mer är min favorit-Hilti Fleet Management. Det frigör både tid, pengar och hjälper mig att sova gott om natten då vi får struktur på verktygsparken och dessutom är helförsäkrade. - Magnus Nordström, VD och grundare på Klätterteknik

Dela