HUR JAG VÄLJER RÄTT DETEKTIONSSYSTEM

Hiltis sladdlösa betongscanners

Hilti har flera olika detekteringssystem som hjälper dig att hitta dold armering, rör, spänningsförande ledningar och andra inbäddade objekt i betong och andra grundmaterial.

Valet beror på vad du arbetar med – om du behöver upptäcka armering, spänningsförande ledningar eller skanna av en stor yta.

Hiltis batteridrivna detekteringssystem hjälper till med icke destruktiv testning och hjälper dig undvika att träffa på obehagliga överraskningar när du borrar, gör hål, kapar och sågar.

FRÅGA EN INGENJÖR

Hilti PS 50 Multidetector
Hilti PS 50 Multidetektor

Hilti PS 50 Multidetektor kan upptäcka armering, metall- och plaströr, spänningsförande ledningar, kablar och trä i olika typer av grundmaterial upp till ett djup på 15 cm.

More information
Hilti PS 250 Ferroscan detection system
Hilti PS 250 Ferroscan

Hilti PS 250 Ferroscan är konstruerad för att hitta armering i betong samt uppskatta armeringens storlek och diameter och betongskiktets djup.

More information
Hilti PS 1000 X-Scan detection system
HILTI PS 1000 X-SCAN DETEKTERINGSSYSTEM

Avsett för att skanna stora områden och hitta strukturer i metall och andra material, exempelvis spänningsförande kabel, i flera lager av olika grundmaterial upp till 30 cm djup.

Mer information
Hilti PX 10 Transpointer detection system
HILTI PX 10 HÅLSÖKARE

Visar hur och var du ska borra. Hjälper till att upptäcka borrets utgångspunkt – och mäter också grundmaterialets tjocklek för att beräkna borrlängd och borrvinkel.

Mer information

VAD GÖR HILTIS DETEKTERINGSVERKTYG SÅ SPECIELLA

Hilti PX 10 Transpointer detection system

Våra detekteringsverktyg är batteridrivna, de tål slag, damm och vatten och de visar resultat i realtid så att du kan märka upp arbetsplatsen under tiden du skannar.

Vi erbjuder också Hilti PROFIS Detektering för mer detaljerad analys av dina skanningsdata, utskrift av rapporter, arkivering av skanningsdata och möjlighet att överföra skanningsdata till andra CAD-program.

BESTÄLL EN KOSTNADSFRI DEMONSTRATION PÅ ARBETSPLATSEN

Kontakta ditt lokala Hilti-team för att beställa en kostnadsfri demonstration eller få mer information. Vi hjälper gärna till ute på plats, online och på telefon.

Dela

Vi har placerat cookies på din dator för att hjälpa oss att göra den här webbplatsen bättre.

Kontakta oss
Kontakta oss