BRANDSKYDD FÖR FASTIGHETSÄGARE OCH SPECIALISTKONSULTER

Hilti firestop for building owners and specialist consultants

På Hilti kan vi hjälpa dig med specifikation och konstruktion för passiva brandskyddssystem.

Vi erbjuder innovativa produkter, användarvänlig programvara och teknisk support på vår webbplats, online och via telefon. Kontakta ditt lokala Hilti-kontor om du inte hittar det du behöver online.

STORT SORTIMENT AV BRANDSKYDDSLÖSNINGAR SOM ÄR ENKLA ATT MONTERA

Hilti firestop collars

Vi har ett stort sortiment med brandskyddsprodukter för många olika applikationer som är testade enligt de strängaste internationella standarderna, som ASTM och EN.

Våra smarta förmonterade brandskyddsprodukter kan hjälpa dig att öka produktiviteten. Produkterna rymmer förmonterat brandskyddsmaterial, vilket gör dem enkla och snabba att montera, eftermontera och inspektera.

Till exempel kan våra mjuka brandskyddsstar monteras utan fogmassa och är enkla att lossa och återanvända. Våra brandskyddskabelskivor omsluter kablarna, och vår brandskyddsmanschett på rulle kan kapas i valfri längd och användas i komplexa rörkonfigurationer med exempelvis böjda rör.

HÖGKLASSIGA KONSTRUKTIONSVERKTYG OCH INFORMATION FÖR BRANDSKYDD

Hilti firestop technical literature

Hiltis tekniska handböcker, godkännandedokument och tekniska specifikationer finns online och hjälper dig med snabb och enkel konstruktion. Det är bara att klippa ut ritningar och text från vårt tekniska bibliotek och klistra in i din konstruktion.

Innehåll:

• 2D-ritningar

• Specifikationstexter

• Planeringsdokument

• Godkännandedokument

Vi har också programvara och appar som hjälper dig att välja produkter och konstruera brandskyddssystem, med bland annat ett omfattande BIM/CAD-bibliotek med Hilti-objekt åtkomligt via Revit, Autocad, bimobject.com och vår Hilti-sida för nedladdningar.

FÖRBÄTTRA BYGGNADENS PRESTANDA MED BRANDTÄTNING

Hiltis brandskyddsprodukter kan både förbättra byggnadens konstruktion och skydda från brand. De överträffar brandskyddskraven i ETA och UL och kan förbättra:

• Byggnadens akustik – genom att täta hålrum som också kan leda ljud.

• Byggnadens rörelser – vilket kan minimera effekterna av jordbävning, rörelser i rörsystem på grund av värme, strukturella avvikelser eller vibrationer i industribyggnader.

• Skydda byggnader från mögel – vi erbjuder mögelresistenta produkter som kan vara extra värdefulla i exempelvis sjukhus.

• Uppfyller kraven för LEED- och BREEAM-certifiering för gröna byggnader.

FRÅGA EN INGENJÖR

Dela

Kontakta oss
Kontakta oss