Installationssystem

Kompletta lösningar för flexibla installationssystem

Hilti erbjuder en komplett lösning för upphängning och fastsättning av rör och instrument för VVS, elbranschen samt industrin.

Vi kan hjälpa dig från det att du påbörjar konstruktionen till dess att du installerar den färdiga lösningen.

Vi tillverkar och konstruerar innovativa modulära installationssystem för lätta, medeltunga och krävande applikationer.

Vi erbjuder också programvara och tjänster – till exempel beräkningar, utbildning och testning på plats – allt för att du ska kunna bygga snabbare och effektivare.

Få reda på mer om hur vi arbetar.

Hilti MQ modular support system for medium-heavy duty applications
RÖRAPPLIKATIONER

Vi har många olika lösningar för rörupphängning. Ta reda på vilken som passar bäst för ditt byggprojekt

Mer information
PROFIS Installation
PROGRAMVARA FÖR INSTALLATION

PROFIS Installation

Mer information
VENTILATIONSAPPLIKATIONER

Vi har en komplett lösning för olika ventilationsapplikationer – från ventilationssvep till komplexa konstruktioner. Hiltis modulära system är ett fantastiskt alternativ till svetsning och mycket enkelt att hantera. Det är också flexibelt och har låg vikt.

Mer information
UPPHÄNGNINGSLÖSNINGAR FÖR MEDICINSK UTRUSTNING
UPPHÄNGNINGSLÖSNINGAR FÖR MEDICINSK UTRUSTNING

Hiltis installationssystem för medicinsk utrustning erbjuder en enkel lösning för att montera medicinsk utrustning utan att förändra koordineringen av befintliga system, möjlighet att maximera produktivitet i operationssalar, utan att det krävs någon svetsning, och utrymmet för stora luftspridare och luftstyrningsenheter för att erhålla bättre luftväxling i syfte att sänka risken för infektioner.

Mer information
SEISMISK KONSTRUKTION

Att jordbävningssäkra byggnader blir ett allt viktigare krav i konstruktionsarbetet. Våra ingenjörer kan hjälpa dig att hitta produkter, typiska lösningar och ge stöd i komplexa beräkningar under konstruktions- och byggprocessen.

Mer information
KORROSIONSBESTÄNDIG KONSTRUKTION

Hiltis modulära installationssystem finns i många material och med olika ytbeläggningar, för allt från torra inomhusapplikationer till krävande offshore-förhållanden. Tack vare många års arbete inom forskning och utveckling har vi stor erfarenhet och kan hjälpa dig att välja rätt lösning för att undvika korrosion.

Mer information
KONSTRUKTION VID TERMISK EXPANSION

Den stora utmaningen vid montering av värmerör är termisk expansion hos rören och dess påverkan på upphängning och den övriga omgivningen. Se hur du kan tillåta termisk expansion i din konstruktion med hjälp av fyra viktiga principer som påverkar den termiska expansionen i rören.

Mer information
 Hilti MQ modular support system for medium-heavy applications fire test
Brandsäker dimensionering

På Hilti har vi över 25 års erfarenhet inom forskning och utveckling av brandskyddsprodukter. Vi har ett stort sortiment med brandsäkra produkter, så som installationssystem, infästningar och brandskyddsprodukter.

Mer information
Kontakta oss
Kontakta oss