VANLIGA INSTALLATIONSSYSTEM

Rör-, termiska- och ventilationsapplikationer

Vi erbjuder olika typer av modulära installationssystem för vanliga applikationer, till exempel rörupphängning, kabelstegar, ventilationskanaler, elpaneler, skyddsväggar och upphängning av medicinsk belysning.

Alla våra produkter är gjorda för att vara flexibla och effektiva.

Hilti MQ modular support system for medium-heavy duty applications
RÖRAPPLIKATIONER

Vi har många olika lösningar för rörupphängning. Ta reda på vilken som passar bäst för ditt byggprojekt

Mer information
Hilti heating applications fixed point slider MFP
VÄRMEAPPLIKATIONER

Hiltis modulära system i kombination med fixpunkter, glidelement, rullar och korrekt axiell styrning ger en säker och tillförlitlig lösning på utmaningarna som uppstår vid värmeexpansion.

Mer information
VENTILATIONSAPPLIKATIONER

Vi har en komplett lösning för olika ventilationsapplikationer – från ventilationssvep till komplexa konstruktioner. Hiltis modulära system är ett fantastiskt alternativ till svetsning och mycket enkelt att hantera. Det är också flexibelt och har låg vikt.

Mer information
UPPHÄNGNINGSLÖSNINGAR FÖR MEDICINSK UTRUSTNING
UPPHÄNGNINGSLÖSNINGAR FÖR MEDICINSK UTRUSTNING

Hiltis installationssystem för medicinsk utrustning erbjuder en enkel lösning för att montera medicinsk utrustning utan att förändra koordineringen av befintliga system, möjlighet att maximera produktivitet i operationssalar, utan att det krävs någon svetsning, och utrymmet för stora luftspridare och luftstyrningsenheter för att erhålla bättre luftväxling i syfte att sänka risken för infektioner.

Mer information
Kontakta oss
Kontakta oss