KONSTRUKTIONSPROGRAM, APPAR OCH BIM-LÖSNINGAR

Från konstruktion, byggnation till byggnadshantering

Vill du förenkla dina byggprojekt, göra dem säkrare och mer produktiva? Förbättra ditt arbetssätt genom att automatisera komplexa beräkningar och minimera behovet av avancerade expertkunskaper.
Gör projekten säkrare genom att eliminera manuell dataöverföring med potentiella fel.

Leverera bättre projekt med BIM-planering på kontoret för att spara dubbelarbete och tid på arbetsplatsen. Molnbaserade program ger bättre och smidigare samarbete när alla får tillgång till projektdata i realtid.

Hiltis konstruktionsprogram, appar och BIM-lösningar bygger på testad och godkänd Hilti-teknik, internationella byggregler och Hiltis konstruktionsmetoder för att ge dig säkra och tillförlitliga konstruktionsprogram.

Förlita dig på Hiltis ingenjörer och kontorspersonal som samarbetar med dig på arbetsplatsen, online och via telefon i över 120 länder runt om i världen.

VILKA HILTI-PRODUKTER INGÅR I BIM KONSTRUKTIONSPROGRAM

Hilti PROFIS Anchor software
PROGRAM FÖR EXPANDER

Utformning av infästningar, ankarskensystem, grundplattor och ledstänger.

Mer information
Hilti PROFIS rebar 3D design software
PROGRAM FÖR EFTERINSTALLERAD ARMERING

Hilti PROFIS Armering kan användas för många olika typer av armeringsapplikationer och bygger på Eurocode 2 och Hiltis konstruktionsmetoder.

Mer information
Hilti fire protection software
PROGRAMVARA FÖR BRANDSKYDD

Utforma och specificera brandskyddssystem och hantera all dokumentation med Hilti-knappen för brandskydd och Firestop Documentation Manager.

Mer information
PROGRAM FÖR MODULÄRA INSTALLATIONSSYSTEM

Konstruera, specificera och beställ det du behöver för att bygga ett modulärt installationssystem.

Mer information
HITTA DOLDA RÖR, KABLAR OCH ARMERING

Med Hilti PROFIS Detektering kan du upptäcka utformning och mått hos dolda föremål i metall och andra material med hjälp av icke-destruktiv testning. Du får en detaljerad analys av skanningsdata från Hiltis detekteringssystem.

Mer information
EFFEKTIV HANTERING AV RITNINGAR

Konstruera ritningspunkter oberoende av ingenjörskunskaper och kunskaper i CAD – med hjälp av Hilti PROFIS Layout Office och plugg-in-programmen PROFIS Field points och Point Creator.

Mere information
HILTIS BIM/CAD-BIBLIOTEK

Få tillgång till Hiltis omfattande BIM/CAD-bibliotek med Hilti-produkter i 2D och 3D på Hilti Online eller via våra samarbetspartners AutoCAD ®, Revit ®, Tekla, Dlubal och bimobjects.com.

Mer information

Dela

Kontakta oss
Kontakta oss