BIM – BUILDING INFORMATION MODELLING

Åtkomst till Hiltis BIM/CAD-bibliotek

Hilti BIM/CAD library

BIM – Building Information Modelling – revolutionerar sättet som projekt designas och leds.

Det handlar inte bara om designprogram med 3D-visning, utan det är en process som underlättar samarbete för stora projektteam.

Det möjliggör kompletta end-to-end-lösningar för byggnadsprojekt med integrerade digitala BIM-verktyg och ingenjörstjänster.

BIM FÖRÄNDRAR BYGGBRANSCHEN

Med BIM kan ni:

Minska felen och kostnaderna

Upptäck eventuella krockar och konflikter i 2D och 3D och säkerställ att allt blir korrekt i projektet.

Påskynda samarbetet i molnet

Förbättra ert samarbete och förhindra fel genom att dela med er av design och konstruktioner i realtid. Spara tid på möten och mailkonversationer och hjälp era ingenjörer att upptäcka krockar och konflikter i konstruktionen innan ni hamnar ute på arbetsplatsen.

Ta del av ett bredare designutbud

Använd Hiltis BIM/CAD-bibliotek för att enkelt infoga 3D-objekt direkt i AutoCAD®, Revit® och Tekla Structure – så att ni kan föra över detaljerad information om Hilti-applikationernas utformning direkt i byggnadskonstruktionen.

HILTIS BIM/CAD-BIBLIOTEK

Kan integreras direkt i AutoCAD®, Revit® och Tekla Structure

Hiltis BIM/CAD-bibliotek dig tillgång till en omfattande samling av Hiltis produkter som BIM/CAD-objekt i 3D och 2D – som alla går att integrera i ledande konstruktionsprogram AutoCAD®, Revit® och Tekla Structure.

Men detta är mer än bara ett bibliotek, du kan också välja vilket land du vill konstruera för och arbeta i för att säkerställa att ni uppfyller byggregler runt om i världen.

Utforska Hiltis BIM/CAD-bibliotek för att:

  • Söka efter objekt baserat på namn eller typ av objekt– till exempel expander, direkta infästningar, brandskyddssystem, installationssystem m.m.
  • Välja om du vill skapa en 2D- eller 3D-modell – alla objekt har detaljerade tekniska data, till exempel storlek, material, Hiltis artikelnummer, materialinformation m.m.
  • Infoga objektet direkt i din konstruktion
  • Exportera en produktmodell och spara den för senare användning

TILLGÅNG TILL HILTIS BIM/CAD-OBJEKT

Anslut till Hiltis BIM/CAD-objekt eller få tillgång till dem via andra BIM-program som:

Öppna Hiltis BIM/CAD-bibliotek

 

 

TEKLA WAREHOUSE

Få tillgång till Hiltis expander och ankarskenor samt tillhörande tekniska data i Tekla Warehouse, för att använda BIM-objekten i din konstruktion i Tekla Structure.

Mer information
AUTOCAD

Få tillgång till Hilti-objekt via AutoCAD® 2012 eller AutoCAD® 2013, exempelvis Architecture, Civil, MEP och Mechanical.

Mer information
REVIT

Få tillgång till BIM-objekt från Hiltis BIM/CAD-bibliotek i Revit®.

Mer information
BIMOBJECT.COM

Infoga Hiltis BIM/CAD-objekt för brandskydd, installationssystem, expander och ankarskenor direkt från bimobject.com i Autodesk Revit® och Graphisoft Archicad.Du kan också justera storlek och längd på objektet på skärmen.

Mer information

VÅRA KONSTRUKTIONSTJÄNSTER

Kontakta ditt lokala Hilti-team för hjälp med din konstruktion

Dela

Kontakta oss
Kontakta oss