BIM – BUILDING INFORMATION MODELLING

Hiltis verktyg och plug-in för modellering

Hilti BIM/CAD library

BIM – Building Information Modelling – revolutionerar sättet för projektering.

Det handlar inte bara om program med 3D-stöd, utan det är en process som underlättar samarbete för stora projektteam.

Det möjliggör kompletta end-to-end-lösningar för byggnadsprojekt med integrerade digitala BIM-verktyg och ingenjörstjänster.

BIM FÖRÄNDRAR BYGGBRANSCHEN

Med BIM kan ni:

Minska felen och kostnaderna

Upptäck eventuella krockar och konflikter i 2D och 3D och säkerställ att allt blir korrekt i projektet redan under projektering.

Påskynda samarbetet i molnet

Förbättra ert samarbete och förhindra fel genom att dela med er av dimensioneringar och konstruktioner i realtid. Spara tid på möten och mailkonversationer och hjälp era ingenjörer att upptäcka krockar och konflikter i konstruktionen innan ni hamnar ute på arbetsplatsen.

Ta del av ett bredare utbud

Använd Hiltis BIM/CAD-bibliotek för att enkelt infoga 3D-objekt direkt i AutoCAD®, Revit® och Tekla Structure – så att ni kan föra över detaljerad information om Hilti-modellens utformning direkt i byggnadskonstruktionen.

HILTIS BIM/CAD-BIBLIOTEK

Kan integreras direkt i AutoCAD®, Revit® och Tekla Structure

Hiltis BIM/CAD-bibliotek dig tillgång till en omfattande samling av Hiltis produkter som BIM/CAD-objekt i 3D och 2D – som alla går att integrera i ledande program såsom AutoCAD®, Revit® och Tekla Structure.

Men detta är mer än bara ett bibliotek, du kan också välja vilket land du ska konstruera och arbeta i för att säkerställa att ni uppfyller byggregler runt om i världen.

Utforska Hiltis BIM/CAD-bibliotek för att:

  • Söka efter objekt baserat på namn eller typ av objekt– till exempel expander, skruv, brandskyddssystem, installationssystem m.m.
  • Välja om du vill skapa en 2D- eller 3D-modell – alla objekt har detaljerade tekniska data, till exempel storlek, material, Hiltis artikelnummer, materialinformation m.m.
  • Infoga objektet direkt i din konstruktion
  • Exportera en produktmodell och spara den för senare användning

Öppna Hiltis BIM/CAD-bibliotek

Anslut till Hiltis BIM/CAD-objekt eller få tillgång till dem via andra BIM-program som:

FRÅGA EN INGENJÖR

TEKLA WAREHOUSE

Få tillgång till Hiltis expander och ankarskenor samt tillhörande tekniska data i Tekla Warehouse, för att använda BIM-objekten i din konstruktion i Tekla Structure.

Mer information
AUTOCAD

Få tillgång till Hilti-objekt via AutoCAD, exempelvis Architecture, Civil, MEP och Mechanical.

Mer information
REVIT

Få tillgång till BIM-objekt från Hiltis BIM/CAD-bibliotek i Revit®.

Mer information
BIMOBJECT.COM

Infoga Hiltis BIM/CAD-objekt för brandskydd, installationssystem, expander och ankarskenor direkt från bimobject.com i Autodesk Revit® och Graphisoft Archicad.Du kan också justera storlek och längd på objektet på skärmen.

Mer information

HILTIS TEKNISKA AVDELNING

Behöver du hjälp med dina beräkningar, finns vårt team redo att hjälpa dig. För mer information, kontakta Hiltis ingenjörsteam.

Dela

Kontakta oss
Kontakta oss