LOGISTIKLÖSNINGAR MED ER VERKSAMHET I FOKUS

Om du behöver något, löser vi det. Oavsett hur enkel eller komplex din order är, ser vårt globala distributionsnätverk till att din order hamnar där den ska!

KOSTNADSFRI 48-TIMMARSLEVERANS

Vi skickar ordern inom två arbetsdagar. Detta fraktalternativ är kostnadsfritt via vår webbshop på hilti.se vid order över 800 kr.

Mer information

EXPRESSLEVERANS DAGEN EFTER

Vi skickar ordern samma dag om du lägger den innan 16.00, annars nästkommande arbetsdag. Som tillägg till Expressalternativet finns morgonleverans mot en avgift.

Mer information

CLICK & COLLECT KOSTNADSFRITT

Beställ på hilti.se och hämta upp din order i närmsta Hilti-butik • Din order finns tillgänglig för upphämtning efter bara en timme • Signera och ta din beställning - klart! Du behöver inte göra något annat i butiken.

Mer information

AKUTLEVERANS SAMMA DAG

Få inte panik om arbetet stannar upp för att du har slut på infästningar eller behöver ett nytt verktyg. Med vår akutleveranstjänst kan vi skicka varor som finns i lager samma dag, till den plats du behöver dem.

Mer information

STOCKHOLMSLEVERANS

För våra Stockholmskunder erbjuder vi ett särskilt fraktalternativ, med ett eget fraktbolag för att säkerställa högsta pålitlighet även till de mest komplexa arbetsplatserna. • Välj Stockholm Special när du lägger din order på hilti.se. • Tjänsten är fraktfri när du beställer från vår hemsida.

Mer information

Reparationsupphämtning och retur

Hiltis verktyg är byggda för att hålla, men om något går sönder tar vi hand om det snabbt och professionellt. Processen är enkel. Allt du behöver göra är att boka reparation via hilti.se så ser vi till att ditt verktyg hämtas var du än befinner dig. Därefter reparerar vi verktyget och skickar det till den plats där du behöver det. • Frakten är helt kostnadsfri i upp till två år från inköpsdatum.

Mer information

Dela