Hilti Stores

Nya Hilti-butiker

#MoreThanJustAStore

Ser ditt hus ut precis som det gjorde för 15 år sedan?

Svaret är antagligen nej. Så varför skulle våra Hilti-butiker vara annorlunda?

Flera av våra butiker renoverades senast för flera år sedan, trots att så mycket har hänt sedan dess!

Just därför påbörjar vi nu arbetet med att totalrenovera alla våra butiker över hela landet. Dels för att du ska mötas av fräscha lokaler men också för att ta vårt butikskoncept till 2000-talet i enlighet med vår nya varumärkesprofil!

Vad är nytt?

Please enter alternative text here (optional)
1 / 5
Vi har bytt namn

Om vi frågat dig innan, "Vad är ett Hilticenter?" hade vi förlåtit dig om du trott att det var ett utlämningsställe, distributionscentral eller kontor. Därför har vi bytt namn till Hilti-butik så att du vet vad det är och vad du kan förvänta dig när du stiger in genom dörren.

Please enter alternative text here (optional)
2 / 5
Vi är enklare att hitta

Om det är ditt första besök i en Hilti-butik eller rentav din första kontakt med oss över huvud taget, vill vi göra det så enkelt som möjligt för dig. Så med det nya butikskonceptet maximerar vi inte bara effektiviteten på insidan utan även exteriört vid de butiker det är möjligt! Så att du inte missar oss.

Please enter alternative text here (optional)
3 / 5
Vi har fått en make-over

I samband med vår varumärkesuppdatering har vi även uppdaterat utseende och känsla i våra butiker med allt från ny inredning och ljussättning till produktpresentationer, testområde och mycket mer. Så att du kan testa dina produkter innan du köper!

Please enter alternative text here (optional)
4 / 5
Vi är enklare att navigera

Utformningen i våra butiker har blivit bättre, vilket gör det enklare för dig att hitta det du söker! Allt, hela vägen till kaffehörnan, där du kan småprata med vår butikspersonal och få hjälp med alla dina bekymmer, har gått från dåtid till toppmodernt 2000-tal!

Please enter alternative text here (optional)
5 / 5
Vi har blivit digitala

Vi har hoppat rakt in i den digitala eran med nya skärmar och iPads i hela butiken så att du alltid kan nå produktinformation, filmer och allt annat medan du utforskar den nya butiken. Vår fantastiska butikspersonal är även personligt utrustade med surfplattor för att kunna supportera dig direkt med information och orderläggning var du än står!

Lokala experter

Hilti Store Renovation

Vårt team av experter kan inte bara hjälpa dig med rådgivning av Hiltis produkter, tjänster och demonstrationer.
De löser även lättare verktygsservice medan du väntar (batteritester, rengöring och underhåll av bultpistoler, garantibedömningar o.s.v.) och håller utbildningar i hälsa och säkerhet.

Med vårt nya butikskoncept har vi inte bara bytt dekoren - vi har höjt hela butiksupplevelsen. För att du alltid ska få en så bra upplevelse som möjligt, oavsett ditt ärende!

Så välkommen in på en kaffe och en trevlig pratstund med din lokala Hilti-handlare och känn dig som hemma! Vi har tillochmed laddstation till din smartphone vid kaffekokaren - de nya Hilti-butikerna är så mycket #MoreThanJustAStore

 Nästa butiksuppdatering

Hilti-butik Mölndal

Nyöppning 29 januari
07:00-16:00

Officiell invigning 6 februari kl 08:00

Läs mer om invigningen
Klicka här

Hitta din närmaste butik

Vi har 15 butiker från Malmö till Kiruna, vilken ligger närmst dig?

Klicka här
MISSA INTE VÅRA ERBJUDANDEN

MISSA INTE VÅRA ÖPPNINGSERBJUDANDEN

För att fira nyöppningen av vår butik i Mölndal har vi flera erbjudanden så att du inte bara sparar tid, utan även pengar!

Öppningserbjudanden
Butik Stockholm

Vår senast uppdaterade butik

Vi kan stolt meddela att Hilti nu öppnat en ny butik i centrala Stockholm. Med den karaktäristiska lokalen (f.d. Handelsbanken) och vårt helt nya butikskoncept blir detta en av världens modernaste Hilti-butiker.

Läs mer om Norrtull-butiken

other stores to be refreshed

  • This message will display when no events or events are outdated

    Please visit again thank you

Dela