Packat med innovation

Lägg händerna på våra senaste verktyg i din närmsta Hilti-butik: Innovationsvecka 10–14 september

Please enter alternative text here (optional)

Vad är det som gör att du kliver upp ur sängen på morgonen? I vårt fall är det innovation. Om det finns en möjlighet för oss att göra saker snabbare, säkrare, mer produktiva, eller bara hjälpa dig att få jobbet gjort lite enklare kommer vi att hitta ett sätt att nå dit.

Vi fortsätter att investera i forskning och utveckling och har denna sommar lanserat ett helt sortiment av spännande nya produkter.

Innovationer som den batteridrivna sticksågen SJT 6-A22 som fyller en lucka i din batteridrivna maskinpark och är ett perfekt komplement till alla nya rörpressverktyg i NPR 19-A- och NPR 32-A-sortimenten. Med lanseringen av andra generationens BX 3-verktyg är det kanske dags att gå över till batteridriven infästning i betong och stål som konstruerats för att vara renare, tystare och mer problemfri än någon bultpistol du tidigare använt. 

Vill du se innovationen? Bege dig till din närmaste Hilti-butik under vår innovationsvecka. Du kommer också att hitta många fantastiska erbjudanden i butiken och du får chansen att vinna häftiga Hilti-priser, ta del av information över en fika och mycket annat!  

Användbar information

Hitta en Hilti-butik

Hitta din lokala butik

Vinn ett batteridrivet Hilti-verktyg

Simply demo our new TE 60-A36 cordless combihammer or a SR 4-A22 / SR 6-A22 cordless reciprocating saw and SJT 6-A22 cordless jigsaw to be in with a chance

Cordless innovation from Hilti including the new SJT 6-A22 cordless jigsaw and  NPR 19 / 32-A pipe press tools available to demo
Win an SF 2-A tool, battery and chargerFortfarande osäker på om de batteridrivna rörpressverktygen NPR 19-A / 32-A eller den batteridrivna sticksågen SJT 6-A22 är något för dig? Då ska du testa dem och samtidigt få chansen att vinna ett batteridrivet verktyg från Hilti! 

 

Testa bara de batteridrivna rörpressverktygen NPR 19-A / 32-A eller den batteridrivna sticksågen SJT 6-A22 och svara på några frågor så har du chansen att vinna en Hilti SF 2-A-kompaktskruvdragare med två B 12/2.6-batteri, en kompaktladdare och en laddaradapter! 

Ett pris lottas ut per butik, så se till att vara med***.      

      

 

*Så länge lagret räcker, **beställningar upp till 4500 kr, ***omfattas av villkor

 

Klicka för fullständiga villkor

Vi syns i september

Vi ser fram emot att få välkomna dig till butiken och dela våra senaste innovationer med dig.

Mer information

handla i våra hilti-butiker

Kolla in våra senaste produkter och tjänster

Mer information
Kolla in våra nyheter

Vad är nytt?

Kolla in våra senaste produkter och tjänster

Kolla in våra nyheter

Dela