Innovationsvecka i Hilti-butiken

22-29 september - Lägg händerna på våra senaste produkter

Please enter alternative text here (optional)

Innovationer är det som håller oss i framkant. Därför fortsätter vi att investera i forskning och utveckling för att vi ska kunna hjälpa dig att utföra ditt jobb snabbare, enklare och mer produktivt.

Den här sommaren har vi lanserat mer än 25 mycket spännande, nya produkter såsom TE 6-A22 - en batterdriven borrhammare, som bygger på 50 år av utveckling, samt nya SID-4 A22, som verkligen slår till med kraft!

Vill du skaffa dig någon av våra senaste innovationer? Då ska du besöka din närmaste Hilti-butik under vår innovationsvecka. Du kommer att hitta många fantastiska erbjudanden i butiken och du får chansen att lägga händerna på våra senaste innovationer, vinna häftiga Hilti-priser, ta del av information över en lunch eller kopp kaffe med kaka och mycket, mycket mer!

Exklusiva erbjudanden i butiken

Please enter alternative text here (optional)

TE 6-A22 batteridriven borrhammare och SID-4 A22 batteridriven slagskruvdragare är de senaste verktygen i vår branschledande 22 V-batteriplattform. Men vi vet att du inte kan använda ett verktyg utan ett instick eller fäste!

Behöver du något för ett tyngre jobb? Nya TE 30-A36 batteridriven kombihammare ingår också i erbjudandet och har kapacitet att klara av arbeten som tidigare bara eldrivna verktyg orkade med.

För att hjälpa dig att få en komplett uppsättning med verktyg och ge dig något där du kan förvara allt säkert och utan att det smutsas ner, får du en gratis väska från Hilti när du köper en TE 6-A22, SID-4 A22 eller TE 30-A36 verktygschassi och tillhörande förbrukningsvaror för 1000 kr.*

Om du dessutom har ett gammalt verktyg som du vill byta mot ett nytt, så får du en värdekupong på 20% av värdet på det nya verktyget som du kan använda för att köpa tillhörande förbrukningsvaror!

TÄVLING

Testa ett verktyg och få chans att finna fina priser

Är du fortfarande inte säker på att TE 6-A22 eller SID 4-A22 är något för dig? Då ska du testa dem och samtidigt få chansen att vinna ett fint pris från Hilti!

Prova TE 6-A22 batteridriven borrhammare eller SID 4-A22 batteridriven slagskruvdragare och svara på en enkel fråga om verktygen. Om du svarar rätt får du chansen att plocka ett pris i vår överraskningslåda.**

lägg händerna på våra senaste innovationer

Please enter alternative text here (optional)

 

Med över 25 nya produkter och tjänster som vi lanserat i sommar finns det säkert något nytt och spännande att testa oavsett vad du arbetar med.

I varje Hilti-butik har vi arrangerat en plats där vi kan demonstrera våra produkter och ge dig chansen att lägga händerna på någon av våra senaste innovationer, som till exempel vårt revolutionerande vattenhanteringssystem DD-WMS 100.

Denna lätthanterliga, nya lösning håller arbetsplatsen ren genom att den tar hand om allt damm när du borrar  samtidigt som du har konstant tillförsel av vatten i upp till en hel arbetsdag. Eftersom du praktiskt taget slipper att städa arbetsplatsen efteråt kan du spara upp till 40% av den tid som du normalt behöver lägga på att få jobbet klart!

 

 

 

 

 

 

*Så länge lagret räcker

**Allmänna villkor gäller

 

 


Kolla våra senaste innovationer
Hilti innovation magazine

Kolla våra senaste innovationer

Se Mer
HITTA DIN NÄRMASTE HILTI-BUTIK
HITTA DIN NÄRMASTE HILTI-BUTIK

Besök en Hilti-butik nära dig, vi finns på 15 platser över hela Sverige.

Se Mer
HANDLA I VÅRA HILTI-BUTIKER

Där får du råd och tips om våra produkter, testa och hämta upp produkterna inom bara en timme genom Click & Collect

Se Mer

Dela

Kontakta oss
Kontakta oss