Hilti fleet management

HUR FLEET MANAGEMENT HJÄLPER DIG ATT REDUCERA KOSTNADER?

Vi tar hand om dina verktyg så att du kan ta hand om dina affärer

Om din verksamhet växer och du har flera projekt på gång är det sista du vill tänka på verktygsreparationer, stillastående personal eller ersätta stulna verktyg. Oroa dig inte! Låt oss ta hand om din verktygspark, så kan du koncentrera dig på din verksamhet.

Fleet Management är ett alternativ till ett vanligt köp där du istället betalar en fast, mindre månadssumma och får allt inkluderat. Det betyder att du inte betalar något när du plockar ut verktygen och inte heller behöver du oroa dig för oförutsedda utgifter. De ansvariga för varje verktyg får därför lite färre saker att tänka på.

Medan du fokuserar på att bygga vidare din verksamhet hjälper vi dig att:

• Öka din produktivitet
• Minimera risken
• Hantera dina kostnader
• Öka transparens i verktygshanteringen
• Reducera administrativa kostnader

SÅ FUNKAR DET PÅ 3 MINUTER

alt text

Intresserad av Fleet Management?

VARFÖR SKA JAG ANVÄNDA FLEET MANAGEMENT?

När du föredrar att använda dina verktyg

Varje projekt är unikt. Att bygga broar kräver en annan typ av utrustning än att anlägga ett varuhus. Formeln för succé är därför att använda istället för att äga.

Det kan vara svårt att utveckla sin verktygspark till att möta dina exakta behov. Dessutom kommer det alltid komma arbetstoppar där du behöver få in både utrustning och personal snabbt – med Fleet Management är det bara att lägga till utrustningen du behöver på kontraktet utan några engångskostnader. På så sätt har du alltid rätt verktyg till rätt person, vid rätt plats och i rätt tid. Pålitliga, fullservade och redo att användas.

Du kan sätta samman vilka verktygspaket du vill som vi byter ut till dig när användningsperioden gått ut, normalt sett mellan 36-48 månader beroende på verktygstyp. På så sätt har du alltid en verktygspark som dels bär branschledande teknik och som dels är väloljad och fräsch. Vill du avsluta Fleet Management när din användningsperiod är över så är det bara att avsluta kontraktet så betalar du inte längre från den dagen.

Hilti fleet management

1) Öka produktivitet
Högpresterande verktyg är ryggraden i ett effektivt och lyckat projekt. De ökar såväl användarens produktivitet som skyddar denne mot arbetsmiljörisker i största mån men stärker även företagets image mot beställare. Genom att låta Hilti sköta om din verktygsuppsättning försvinner mycket av både det administrativa arbetet och den ekonomiska risken från dina axlar.

2) Reducera risker och minimera stillastående
Om viktiga verktyg plötsligt havererar kan hela arbetsplatser i värsta fall stanna av helt. Ersättande verktyg måste fixas, långa ledtider för reparationer och projektplaner som förskjuts.

3) Kostnadsbesparingar och förutsägbarhet
Du har alltid rätt antal, välfungerande verktyg till hands med full koll på logistik och kostnader. Därför är det mest kostnadseffektiva att använda en produktiv verktygspark, snarare än att äga den.

4) Ökad transparens över dina verktyg
Det är inte alltid lätt att hålla koll på antalet verktyg i din park, särskilt över flera olika arbetsplatser och projekt. Ännu svårare blir det att hålla koll på verktygens skick, ålder och reparationshistorik. För att minimera stillastående och snabbt lösa reparationer, hjälper vår webbaserade verktygshanterare dig att hålla full koll på alla dina verktyg.

5) Reducera administrativa kostnader
Oförutsedda verktygsreparationer kan göra det problematiskt att hålla sig inom budget. När alla reparations- service- och kalibreringskostnader är inkluderade i månadsavgiften kan budgeten planeras enklare och säkrare.

TJÄNSTEN ANVÄNDS AV FLER ÄN 100.000 KUNDER ÖVER HELA VÄRLDEN

Erfarenhet och tillgänglighet

Hilti har erbjudit Fleet Management i över 10 år nu och all-inclusivekonceptet har visat sig omåttligt populärt: servicen används av fler än 100.000 kunder över 40 länder.

Kunderna värderar förutsägbarheten, tillgängligheten och kostnadsreduceringen, såväl som låneverktyg när sådant finns tillgängligt, stöldskyddet och verktygsmärkningen med robusta etiketter.

Verktygsparksoptimering

Våra hängivna säljare hjälper dig mer än gärna att analysera din nuvarande plattform och hitta en lösning som dels passar era organisatoriska behov såväl som att reducera era helhetskostnader. Därefter tar vi hand om resten och du kan luta dig tillbaka med en högpresterande verktygspark där du vet exakt hur mycket du betalar, och för vad.

 

Hur Hilti Fleet Management hjälper ditt företag

 • Hilti fleet management
  1 / 5
  Enkel budgetering:

  En fast månadskostnad täcker alla verktygs-, service- och reparationskostnader. Det betyder att du slipper höga engångskostnader både vid införskaffande och i framtiden

 • Hilti fleet management
  2 / 5
  Inga ytterligare kostnader:

  Fleet Management inkluderar snabba, högkvalitativa reparationer av verktygen du använder, helt kostnadsfritt under hela din användningsperiod. Fraktkostnader, batteriutbyten och fallskadeskydd ingår också.

 • Hilti fleet management
  3 / 5
  Märkning och spårning:

  Alla verktyg märks upp med robusta etiketter efter ett inventeringssystem som passar er. Onlineverktyget hjälper er att hålla transparens över hela verktygsparken.

 • Hilti fleet management
  4 / 5
  Stöldskydd:

  Fleet Management begränsar er ekonomiska risk vid händelse av stöld. Vi täcker 80 % av kvarvarande betalningar under användningsperioden och skickar ut ett ersättande verktyg redan samma dag. Det ger dig trygghet och minimerar stillastående.

 • Hilti fleet management
  5 / 5
  Verktygsutbyte:

  Fleet Management ger dig branschledande verktyg, ständigt i framkant när det gäller både effektivitet och arbetsmiljö. När användningsperioden är över återvinner vi era gamla verktyg och skickar ut senaste versionerna till er.

TRE FRÅGOR TILL FÖRRÅDAREN

Aldo, hur startar en vanlig dag för dig?

Jag börjar varje dag med att inventera vad vi har för prylar inne, sedan skickar jag ut de verktyg som behöver komma ut till montörerna och sedan kollar jag om något behöver servas. Därefter kaffe.

Vilken är din största utmaning?

Vi har ett väldigt tight tidsschema på denna etableringen därför måste vi planera verktygshanteringen därefter. Ett verktyg som inte fungerar på grund av att någon har kört slut på den och sedan inte lämnat in den för service har vi inte mycket nytta av. Därför är trasiga verktyg den största utmaningen.

Hur hjälper Fleet Management er?

Jag tar bara upp telefonen eller loggar in på hemsidan och lägger en reparationsorder när något tappats eller behöver servas så kommer Hilti ut inom någon timme och hämtar. Normalt sett har vi tillbaka samma pryl 2-3 dagar senare i toppskick!

Aldo, förrådare.
Hilti ON!Track asset management
ON!TRACK INVENTARIEHANTERING

Lär dig mer om den professionella lösningen för hantering av alla dina inventarier, oavsett tillverkare.

Mer information

Dela

Kontakta oss
Kontakta oss