Hilti ON!Track asset management

Fortsätt arbeta, fortsätt vara produktiv, fortsätt vara ON!Track

ON!Track - Inventariehantering

Inventariehantering med hjälp av ON!Track gör att du har full koll på vilken utrustning företaget har, var den är, vem som använder den och när den behöver servas eller underhållas. När du har denna väsentliga information tillgänglig via några få klick kan du effektivt styra din utrustning dit där den behöver vara - så att arbetet löper på utan avbrott och med bättre lönsamhet.

STATISTIK

90 H

Går åt att leta
I genomsnitt spenderar ert företag 90 timmar i månaden åt att leta efter saker

65 %

problem med kontroll
65 procent av våra kunder upplever att de har problem med att hålla koll på obligatoriska certifikat- och underhållsdatum.

100.000 kr

går förlorat om året
I genomsnitt förloras sex inventarier varje månad, potentiellt till ett värde av 100.000 kr om året.

Hur fungerar ON!Track?

ON!Track kombinerar fysisk uppmärkning med en molnbaserad mjukvarulösning för att hantera alla era inventarier och dess status, när som helst, var som helst och på vilken enhet som helst.

Det ger dig också möjlighet att spåra er förbrukning, få notiser om certifikat och serviceintervall, utbildningsintyg och mycket mer. Med full transparens.

 

 

Please enter alternative text here (optional)

• Hårdvara:
slitstarka streckkodsetiketter – kan sättas på all slags utrustning som du har och som du vill spåra  (inte bara utrustning från Hilti)
 

• Mjukvara: användarvänlig, molnbaserad och gratis smartphone-app (iOS och Android) med obegränsat antal användare.

• Service: rådgivning på plats, utveckling av individuella lösningar, full implementering med uppladdning av data och etikettering av inventarier, utbildning på plats och ändå bäst i klassen, gratis kundsupport

ON!Track - översikt

alt text

4 enkla steg för att få din verksamhet ON!Track

STEG 1: Inledande konsultation och analys

För företag är det ett stort beslut att lansera ett nytt system för hantering av inventarier. Hilti stödjer dig genom hela processen och även efter att systemet lanserats. Först börjar vi med att genomföra en omfattande analys av dina affärsprocesser och befintlig utrustning.

Var det intressant? Kontakta oss
STEG 2: Utveckling av en skräddarsydd lösning

Du bestämmer vilka medarbetare som ska bli certifierade för att registrera och hantera utrustning i systemet. Tillsammans med dig anpassar vårt programutvecklingsteam ditt ON!Track-konto efter dina speciella affärsbehov.

Var det intressant? Kontakta oss
STEG 3: Implementering av ON!Track

Implementeringsteamet från Hilti hjälper dig att etikettera all din utrustning med slitstarka streckkodsetiketter, som är tillverkade för att klara tuffa tag i byggnadsbranschen, och sedan registrera dem i ditt system.

Var det intressant? Kontakta oss
STEG 4: Utbildning och support

Hiltis specialister ute på fältet håller i en omfattande utbildning på ON!Track, så att du och dina medarbetare lär er alla funktioner i appen för ON!Track både på nätet och i mobilen, och hur ni ska utnyttja appen på bästa möjliga sätt.

Var det intressant? Kontakta oss

alt text
Hur mycket kostar det?

Den inledande konsultationen och analyserna kostar 5000 kr. Där ingår en sammanfattande rapport, som beskriver den årliga besparing som ON!Track kan innebära för din verksamhet samt en uppskattning av hur mycket det kostar att implementera systemet. Se videon så får du veta mer.

Vad tycker våra kunder?

alt text

Intresserad?Verktygsparksoptimering - inbyte
MÅLA VERKTYGSPARKEN RÖD

Byt in dina gamla verktyg mot en helt ny maskinpark från Hilti.

Mer information
Hilti Tool Park Optimisation
OPTIMALT UTNYTTJANDE AV VERKTYGSPARKEN

Vi kan tillsammans med dig analysera kvaliteten och kvantiteten av dina verktyg, identifiera dolda kostnader och eventuella ineffektiva rutiner i verksamheten. Därefter kan vi föreslå en optimal lösning för just dina behov till en lägre totalkostnad.

Mer information
Se hur vi kan hjälpa dig att effektivisera dina metoder och öka lönsamheten.
Hilti Business Optimisation Solutions

Vill du bli mer produktiv och mer lönsam?

Ta reda på mer

Dela

Kontakta oss
Kontakta oss