Hilti ON!Track asset management

MED TRANSPARENS KOMMER EFFEKTIVITET

Hilti ON!Track: ett komplett, professionellt, molnbaserat inventariehanteringssystem.

Var är betongblandaren? Hur länge kommer kärnborrmaskinen behövas på vårt stora projekt? När behöver den servas?

Det tar både tid och energi att får svar på återkommande rutinfrågor. Dessutom är det mycket på spel – ju längre du letar efter verktygen desto mer pengar förlorar du, och om arbetet inte kan fortsätta utan ett visst verktyg drabbas du av produktionsstopp och tidsplanen hamnar i riskzonen.
Hilti ON!Track är den professionella lösningen för att hålla koll på allt ert material, särskilt för hantverkare som arbetar på flera olika projekt och arbetsplatser samtidigt. Tack vare vår molnbaserade mjukvara kan varje inventarie registreras och hanteras effektivt.

Istället för frågor ger ON!Track dig och dina kollegor svaren. Ni vet precis vilken utrustning som finns tillgänglig på er arbetsplats, var den är, vilket skick den är i och vem som är ansvarig för den.

ON!Track hjälper er också till bättre arbetsmiljö: alla obligatoriska och befintliga certifikat såväl som underhåll och datum för utbildningar är enkla att registrera och komma åt. Systemet påminner er också automatiskt när en utbildning eller certifikat håller på att löpa ut för en anställd eller ett verktyg till exempel.

Ta reda på hur ON!Track kan hjälpa er verksamhet att nå högre produktivitet.

BESABS erfarenheter av ON!Track?

alt text

STATISTIK

90 H

Går åt att leta
I genomsnitt spenderar ert företag 90 timmar i månaden åt att leta efter saker

65 %

problem med kontroll
65 procent av våra kunder upplever att de har problem med att hålla koll på obligatoriska certifikat- och underhållsdatum.

100.000 kr

går förlorat om året
I genomsnitt förloras sex inventarier varje månad, potentiellt till ett värde av 100.000 kr om året.

TVÅ HELT OLIKA VÄRLDAR – FÖRE OCH MED ON!TRACK

Hilti ON!Track asset management

Före ON!Track

• Tidsödande verktygshantering: utrustningen hålls i schack med post-it-lappar och Excel-filer.
• Brist på transparens: medarbetarna har ingen pålitlig information om plats, användare och skick på utrustningen.
• Höga kostnader: företag förlorar pengar på missade deadlines tack vare förlorade verktyg och annan utrustning eller hyra av onödiga ersättare.
 

Hilti ON!Track asset management

Med ON!Track

• Ökad produktivitet: inventarierna hanteras transparent och hittas enkelt.
• Optimerade processer: era saker hanteras effektivt och lättillgängligt tack vare användarvänlig mjukvara och modern hårdvara.
• Förbättrad hälsa och säkerhet: medarbetarna kan hålla koll på nödvändiga certifikat, serviceintervall och utbildningsdatum.

HUR ON!TRACK FUNGERAR

alt text

FEM STEG TILL BÄTTRE VERKTYGSHANTERING

 • Hilti ON!Track asset management
  1 / 5
  Konsultation och analys av nuvarande situation

  För ett företag kan det vara ett stort beslut att introducera ett nytt system för verktygshantering. Hilti hjälper dig genom hela processen och även efter ni implementerat systemet. Det första steget är en genomgående analys av ert företags processer och befintlig utrustning.

 • Hilti ON!Track asset management
  2 / 5
  Utveckla en skräddarsydd lösning

  Du bestämmer vilka medarbetare som skall vara auktoriserade för registreringar i systemet. Tillsammans med våra ON!Track-specialister anpassar vi ert konto efter era specifika behov.

 • Hilti ON!Track asset management
  3 / 5
  Implementera ON!Track i företaget

  Hiltis implementeringsteam hjälper er med uppmärkning av alla era inventarier med robusta RFID-etiketter och registrerar dem i ert system. Den molnbaserade lösningen kräver inga programinstallationer på din dator. När du loggar in kommer du åt all information direkt via webbläsare och informationen är alltid uppdaterad. Tack vare vår användarvänliga mobilapp, har du även tillgång till informationen när du är på språng.

 • Hilti ON!Track asset management
  4 / 5
  Utbildning av medarbetarna

  Våra ON!Track-specialister genomför en grundlig träning med dig och alla anställda så att ni lär er allt om systemet och hur ni kan utnyttja det maximalt.

 • Hilti ON!Track asset management
  5 / 5
  Sätt igång!

  Nu kan du börja arbeta med ON!Track. För dina affärer betyder det effektivare och mer transparenta processer, lägre kostnader och en bättre överblick över var dina saker befinner sig. Du får även tillförlitlig information om vilka verktyg som är i bruk respektive på reparation. Med alla svaren direkt kommer du kunna effektivisera vardagen.

Vill du veta hur ON!Track kan hjälpa ditt företag? Boka ett möte redan idag med ON!Track-teamet i ditt område:

Hilti fleet management
FLEET MANAGEMENT

Låt oss ta hand om dina verktyg, så kan du koncentrera dig på dina affärer

Mer information
Hilti Tool Service
VERKTYGSSERVICE

På Hilti reparerar vi ditt verktyg och återlämnar det på 3 dagar, annars är reparationen gratis. Dessutom rengör vi verktyget som en del av vårt serviceerbjudande!

Mer information

Dela

Vi har placerat cookies på din dator för att hjälpa oss att göra den här webbplatsen bättre.

Kontakta oss
Kontakta oss