FORTSÄTT ARBETA, FORTSÄTT VARA PRODUKTIV, FORTSÄTT VARA ON!TRACK

ON!Track - Inventariehantering

Inventariehantering med ON!Track ger dig full koll på vilken utrustning företaget har, var den är, vem som använder den och när den behöver underhåll.

Snabbinventering med Bluetooth-taggar som berättar för dig vilka inventarier som finns i närheten. När denna information är ett klick bort kan du effektivt planera och hantera din utrustning — så att arbetet löper på utan avbrott och med större tillförlitlighet och lönsamhet.

SÅ HÄR FUNGERAR DET

Hitta era prylar

Slitstarka streckkods- och Bluetooth-taggar på din utrustning kommunicerar med molnbaserad mjukvara för inventariehantering som kan köras på mobila eller stationära enheter – vilket innebär att du kan hitta dina saker omedelbart. Och med vår förstklassiga service och support står vi alltid till tjänst för att hjälpa dig få ut maximalt av systemet. 

TA KONTROLL

Fortsätt vara produktiv

Om du vet exakt var du kan hitta din utrustning och dina inventarier behöver du inte lägga värdefull tid på att leta efter saker eller slösa pengar på att köpa eller hyra ersättningsprodukter. Du får också bättre kontroll över utgifterna för förbrukningsvaror (bits, spikar, personlig skyddsutrusning etc.) eftersom du får översikt över användningen.

Läs mer

Följ lagar och krav

När behöver ett verktyg kalibreras eller testas? När behöver medarbetarens utbildning uppdateras? Vet medarbetarna hur länge de kan använda ett verktyg på ett säkert sätt? Med ON!Track automatiseras och förenklas möjligheten att följa lagar och krav vilket sparar tid och gör att du kan vara säker på att slippa onödiga kostnader.

Läs mer

Vad tycker användarna?

1 / 2
Karaten bygg

Som så många andra byggföretag hade Karaten Bygg en verktygshantering som blev ohållbar i takt med att verksamheten växte rejält. De sonderade terrängen i jakt på marknadens bästa inventariehanteringslösning och valde att investera i Hilti ON!Track.

2 / 2
BESAB

Med en enorm maskinpark inkluderande specialmaskiner som pålningsmaskiner och sprutrobotar utöver de vanliga handverktygen, samtidigt som affärerna blomstrade med många nya, nöjda kunder och projekt över stora geografiska ytor insåg BESAB att de behövde en fungerande helhetslösning för hantering av deras inventarier.

Det är verkligen användarvänligt. Du behöver inte vara ett geni för att förstå hur det fungerar.

Kevin Hill

Yard Manager
Sonic Rail Services
Storbritannien 

VARFÖR VÄLJA ON!TRACK?

Byggt för industriförhållanden

Robusta taggar som konstruerats för att klara av de tuffaste förhållandena, inklusive förslitning, korrosion, kemikalier och extrema temperaturer.

Stöd för utrustning av alla olika varumärken

ON!Track fungerar oavsett vilken tillverkare din utrustning har, så du låser dig inte till att bara köpa eller hyra verktyg eller utrusning av ett specifikt varumärke.

Molnbaserat

Ett obegränsat antal användare kan nå mjukvaran dygnet runt – oavsett tid och plats – med våra appar för mobila och stationära enheter.

Support som är anpassad för din bransch

ON!Track-specialisterna är fältbaserade och kan bygg-, olje-, gas-, teknik- och elbranscherna utan och innan – vilket gör att de kan konfigurera systemet så att det tillgodoser era affärsbehov.

NYHETER

Vad hindrar produktiviteten att öka?

Byggbranschen hör till de största branscherna i världen, men produktiviteten ligger efter resten av världsekonomin med en tillväxt på bara 1 procent per år.

Se sammanställningen

Nyckeln till ökad vinst och produktivitet

Ta en titt på vår kostnadsfria guide som hjälper dig att få en bättre förståelse för hur du kan hantera dina inventarier på ett mer effektivt sätt och gå mot en digitalisering av dina processer.

Ladda ner din kostnadsfria e-bok

Aktiv verktygsspårning

Med våra nya Bluetooth-taggar får du blixtsnabbt en inventering över vilken utrustning som finns i din närhet.

Läs mer

SKAFFA ON!TRACK I DAG

Ta kontroll över dina inventarier

Dela