SÅ HÄR FUNGERAR DET

Hitta era prylar

Slitstarka streckkods- och Bluetooth-taggar på din utrustning kommunicerar med molnbaserad mjukvara för inventariehantering som kan köras på mobila eller stationära enheter – vilket innebär att du kan hitta dina saker omedelbart. Och med vår förstklassiga service och support står vi alltid till tjänst för att hjälpa dig få ut maximalt av systemet. 

HUR FUNGERAR ON!TRACK?

Vad kan jag hantera?

• Verktyg

• Allmänna inventarier

• Förbrukningsvaror

• Certifikat och datum

(oberoende av typ, modell eller tillverkare)

Hur hanterar jag det?

 • Unikt ID
 • Data Matrix-taggar (streckkod) som utvecklats för tuffast möjliga arbetsplatsförhållanden
 • Molnbaserad lösning, tillgänglig dygnet runt
 • Bluetooth-taggar för blixtsnabb inventering av vad som finns i närheten.

Vilken support får jag?

 • Konsultation på plats
 • En individuellt skräddarsydd lösning
 • Fullständig implementering med datauppladdning och inventarietaggning
 • Utbildning på plats och support för förändringsarbete
 • Förstklassig kundsupport 

FÖRDELAR MED ON!TRACK

 • Infria kundens förväntningar – genom att hålla projekten på banan och innanför budgeten 
 • Spara tid och pengar – minska antalet driftstopp på grund av verktyg och inventarier som saknas
 • Hantera lagar och krav – uppfyll regleringar och slipp onödiga kostnader genom att övervaka certifikat och underhållsdatum 

ON!TRACK-SYSTEMETS TRE PELARE

Produkter

De robusta taggarna har konstruerats för de tuffaste arbetsplatsförhållandena och har testats för att klara av korrosion, förslitning, stötar och exponering för kemikalier – vilket säkerställer att verktyg och inventarier alltid ska kunna skannas.

Läs mer

Mjukvara

ON!Track-systemet för inventariehantering drivs på en säker, molnbaserad mjukvara som ger dig tillgång till din data dygnet runt. Den kan nås från en stationär dator eller via den kostnadsfria mobilappen, så att du kan spåra och tilldela verktyg och inventarier oavsett var du befinner dig.

Läs mer

Service och support

Våra specialister hjälper dig i alla skeden: de samarbetar med dig för att skräddarsy systemet efter dina behov, märka upp era verktyg och inventarier, ladda upp er data i mjukvaran, utbilda er personal och ge er löpande förstklassig support.

Läs mer

DÄRFÖR FUNGERAR ON!TRACK I DITT FÖRETAG

Om arbetet bryts för att vi inte har rätt verktyg tjänar vi inga pengar

Christopher Lloyd

Projektledare
One Source Building Services
U.S.A.

4 ENKLA STEG FÖR ATT FÅ DIN VERKSAMHET ON!TRACK

1. Boka en inledande konsultation och analys

Våra specialister kommer arbeta med dig i en fullständig analys av aktuella affärsprocesser och utrustning. Du får en detaljerad rapport som beskriver potentiella besparingar som ON!Track kan ge och hur stor kostnaden för implementeringen skulle bli.

2. Vi skräddarsyr systemet efter dina behov

Vi skräddarsyr systemet så att det matchar dina specifika affärsbehov. Du kan välja vilka medarbetare som ska registrera och hantera utrustningen med programvaran och vi ser till att systemet är redo att hantera alla era verktyg, inventarier och arbetsplatser – inklusive att specificera hur länge ett verktyg kan användas på ett säkert sätt.

3. Märk upp och registrera era inventarier

Vårt implementeringsteam hjälper er att märka upp alla era inventarier med robusta streckkodstaggar efter behov. De skannar varje inventarie och ser till att det är registrerat i systemet – så att du kan börja använda det direkt.

4. Kom igång med utbildning och support från Hilti

ON!Track är enkelt att använda antingen från en dator eller den kostnadsfria mobilappen. Vår specialist ger en detaljerad utbildning så att din personal förstår hur alla olika funktioner ska användas. Och vår support slutar inte där – du kan alltid kontakta vår support eller be om ett personligt möte om du behöver hjälp.

HUR KOMMER JAG IGÅNG?

Boka din inledande konsultation och analys i dag

För bara 6000 kr genomför våra specialister en inledande konsultation och analys och visar hur mycket ON!Track kan spara åt dig varje år samt hur snabbt du får tillbaka din investering. Se videon så får du veta mer.

SKAFFA ON!TRACK I DAG

Ta kontroll över dina inventarier

Dela