Spåra och hantera dina inventarier med ON!Track

Arbeta produktivt med On!Track

Spåra och hantera dina inventarier nu med ON!Track 3.0

Vilken utrustning har du? Vem använder den? Var är den och hur länge har den varit där? Behöver din utrustning service eller kalibrering? Är det dags att förnya medarbetarnas utbildning eller utbildningsbevis?

Få all denna information snabbt i din mobil eller i din dator med ON!Track, Hiltis inventariehanteringssystem utvecklat för byggbranschen.

Lös ett antal olika utmaningar med ON!Track

Med ON!Track är det enklare än någonsin att hantera verktyg, utrustning, inventariekostnader, material och personal samt hålla tidsschemat för dina projekt och säkerställa att de är lönsamma och helt förenliga med gällande lagar och krav.

Alla typer av verktyg från olika tillverkare

Hantera utrustning

Spåra alla dina inventarier, oavsett tillverkare, och få bättre transparens och kontroll över dina verktyg och produktion. Minimera stillestånd och öka produktiviteten genom att se till att du alltid har rätt utrustning på rätt plats. Optimera nyttjandegraden, fördela ansvaret och minska antalet borttappade, stulna och undangömda verktyg.

Andningsmasker, handskar och skyddsglasögon

Koordinera förbrukningsvaror och skyddsutrustning

Ha överblick över lagerstatus och utnyttjandet av förbrukningsvaror, inventarier av mindre värde och säkerhetsutrustning. Allokering av utrustning, enkla inventeringar och rapportering hjälper dig att hålla din verksamhet igång samtidigt som du hanterar kostnaderna.

Glada, säkra medarbetare som ska starta arbetet för dagen

Skydda personalen

Håll koll på säkerhets- och utbildningscertifikat digitalt. Varningar och rapporter hjälper dig att sköta revisioner på ett effektivt sätt och säkerställa att arbetsplatserna är säkra och produktiva samt uppfyller gällande lagar och krav.

Medarbetare som skannar mejselhammare för servicejournaler

Håll koll på underhållet

Lagra service, underhåll, kalibrering och certifikat digitalt och ställ in proaktiva varningar som hjälper dig att följa gällande regler och krav.

Platschef går igenom rapporter på sin dator medan han tar en kopp kaffe

Hantera inventariekostnader

Ha koll på din interna kostnadsfördelning och utnyttjandet av inventarier med anpassade rapporter för respektive arbetsplats, projekt och tidsperiod.

Så här fungerar ON!Track

Implementering av en effektiv digital lösning för inventariehantering kräver såväl mjukvara som hårdvara och support.

Hantera dina verktyg med hjälp av passiva och aktiva taggar, som är testade för att klara tuffa arbetsmiljöer, och användarvänlig, molnbaserad mjukvara i kombination med förstklassig service och support.

Visst vore det perfekt om du kunde synkronisera ON!Track med ditt affärssystem och andra projektledningsprogram? Upptäck ON!Track Unite, en samling öppna API:er som kan hjälpa dig att spara tid och pengar genom att automatisera manuella processer.

hårdvara

Vårt stora sortiment av taggar ger dina inventarier en unik och slitstark uppmärkning

Självhäftande tagg

Klisteretiketter

Självhäftande streckkodsetiketter för identifiering och spårning av alla typer av byggutrustning.

Köp AI L2-taggar Köp AI L5-taggar

Metalltaggar

Taggar i rostfritt stål för utrustning som utsätts för extremt tuffa arbetsmiljöer.

Köp AI T43-P-taggar

Vajertaggar

Hållbara aluminiumtaggar med metalltråd för utrustning som utsätts för tuff hantering.

Köp AI T35-H-taggar

Smarta taggar med Bluetooth

Smarta taggar för tuffa arbetsförhållanden, med IP67-klassning.

Köp AI T320 smarta taggar

Bluetooth-gateway

Direktövervakning och larm vid oväntad flytt av inventarier.

Mer information

mjukvara

Molnbaserad mjukvara innebär att du har tillgång till din data var du än är och från vilken enhet som helst via din webbläsare eller särskild app för Android/iOS-mobiler.

Loading

Support

Alla byggföretag är unika, så varför skulle du nöja dig med en inventeringslösning som är utvecklad för att passa alla företag? Att implementera en ny inventariehanteringslösning är ett stort och viktigt beslut. Därför finns Hilti här för att hjälpa dig genom hela implementationen och som en långsiktig partner.

STEG 1

Inledande konsultation och analys

Våra specialister hjälper dig genom hela processen. Vi börjar med att genomföra en analys av dina affärsprocesser och befintlig verktygspark.

STEG 2

Skräddarsyr systemet så att det passar dina behov

Vi arbetar tillsammans med dig för att anpassa ON!Track så att det skräddarsys efter dina affärsbehov. 

STEG 3

Implementering och förändringsarbete

Hiltis implementeringsteam hjälper dig att märka upp och registrera all din utrustning. Dessutom får du utbildning så att du kan implementera systemet i hela din verksamhet på ett effektivt sätt. 

STEG 4

Fortlöpande utbildning och support

Vårt team finns till din hjälp både digitalt och ute på fältet för att ge dig löpande support med ON!Track. Med databaserade insikter kan vi hjälpa dig att ständigt förbättra effektiviteten i din verksamhet.

Proaktiv spårning:

Med Bluetooth® skannas inventarierna kontinuerligt och tillförlitligt så att du kan hantera din verktygspark på ett proaktivt och effektivt sätt.

Please enter Alternative Text here (optional)

Vår Bluetooth®-lösning hjälper dig att göra följande:

1 / Sågs senast på

Genom att se var ett föremål senast sågs så undviker du att lägga tid på att söka efter det och färre inventarier tappas bort eller placeras på fel ställe.

2 / Hitta i närheten

Hitta föremål på platser med mängder av utrustning, identifiera snabbt saknade föremål och förhindra att verktyg tappas bort eller blir kvarglömda.

3 / Stor inventariekontroll

Inventera med en knapptryckning. Spara tid och förbättra noggrannhet och disciplin i processen

4 / Smart inventering

Realtidsinventering eller schemalagda rapporter för obemannade förvaringsplatser, såsom lagerlokaler och verktygsförråd.

5 / Varning för oväntad flytt av inventarier

Du varnas via appen när utrustning tas bort oväntat eller inte har upptäckts av en gateway inom en specificerad tidsgräns.

Prata med oss om ON!Track

Begär en konsultation

Lär dig hur ON!Track kan hjälpa till att förändra ditt företag och förbättra produktivitet, arbetsmiljö och kostnadskontroll.

Fyll bara i detta formulär så kontaktar vi dig för att diskutera hur ON!Track kan hjälpa dig – och vilket nästa steg är.

Dela