Ökad effektivitet på arbetsplatsen

Lösningar för högre produktivitet

Det är inte alltid lätt att vara produktiv. Projekt blir allt som oftast utsatta för friktioner så som oväntade kostnader, långsamma processer och brist på arbetskraft. Alla dessa faktorer leder till att projekt blir försenade. Upptäck verktyg, mjukvaror och servicetjänster designade att hjälpa er få övervinna alla oväntade hinder och skapar drivkraft under varje steg i er planering - från ritning till byggarbetsplats.

Digital verktygshantering

Nu kan du hantera hela din verktygspark med Fleet-verktyg, snabbt och enkelt på vår hemsida

Vare sig du är på kontoret, på språng eller på väg till ett byggarbete, kan du hantera din Hilti verktygspark smidigt via ditt kundkonto online.

Inte nog med att du får överblick över dina Hilti verktyg och deras status online. nu kan du även enkelt byta dina Fleet-verktyg, placera reparationsordrar, beställa nya Fleet management etiketter, rapportera förlorade verktyg och mycket mer. Tillgängligt vart du än är, vid datorn, på mobilen eller surfplattan.

Upptäck fördelarna

Tjänster som håller dig i arbete

Säkra arbetsplatsen när det oväntade händer

Att inte ha verktyg eller utrustning när du behöver dem kan leda till avbrott i arbetet, högre kostnader och i värsta fall förseningar som leder till vite. Vi har utmärkt produkttilgängligheten, flexibla leveransalternativ och snabba reparationer och service. På så sätt håller vi arbetet igång när ni behöver det som mest.

Verktygsreparationer Leveransuppgifter Betalningsalternativ Hämta upp din leverans från våra butiker

Inköp med e-B2B

Technical Service

Ett nytt och förenklat sätt att göra affärer med Hilti

eB2B innehåller Hiltis produkt- och prisuppgifter i din inköpsmiljö och bidrar till att förenkla och automatisera hur du handlar med Hilti.

Hilti integrerar produkt -och prissättningsdata i er eB2B plattform. Det förenklar och automatiserar er affär med Hilti.

Vill ni ha en effektivare inköpsprocess genom er procure-to-pay? Vill ni ha ökad transparens och överskådlighet över det ni spenderar? Då är eB2B exakt vad ni behöver!

Vi hjälper er att ta fram den bästa lösningen utifrån era behov. Vi hjälper till med implementering och visar er hur ni får ut det mesta av lösningen. Ni har ett stort urval av plattformar och lösningar med koppling till oss. Vi stödjer över 50 olika e-handelsplatser och EDI nätverk (electronic data interchange) såsom SAP Ariba, Coupa och Oracle för att nämna några.

Läs mer

Hur vi ökar produktiviteten på arbetsplatsen

x-default

Med tjänsten Produktivitetsanalys

Några av de största utmaningarna i byggindustrin är att kontrollera kostnader, följa bestämmelser och personalplanering.

Ineffektiva processer, oplanerade kostnader, och en arbetsstyrka som inte är produktiv står i snitt för upp till 25% av kostnaderna av ett projekt. Det har ett negativt inflytande på er verksamhet och er lönsamhet.

Få reda på mer

HILTI Säljkanaler

Våra team står redo att hjälpa er

Behöver ni hjälp med att välja produkter eller har frågor? Våra account managers, fältingenjörer och kundservice kan vägleda dig genom våra Hilti-produkter, mjukvaror och tjänster. Vi kan ta fram den rätta lösningen för ditt projekt.

Hilti uthyrningspartners Fördelar med Hiltis hemsida Hilti kundservice Hilti account managers Hilti butiker

Optimera er verktygspark

 Photoshooting 2007, 4C pictures

Ökad effektivitet och reducerade ägandekostnader

Vilka verktyg har du? Är de effektiva och pålitliga för ändamålet? Behöver du alla? Vilka är de direkta och indirekta ägandekostnaderna? Våra dedikerade experter inom produktivitet svarar på de frågorna och mycket mer. Optimera din verktygspark till att möta kraven din verksamhet ställer och minska de totala kostnaderna.

Få reda på mer

Branschspecifika lösningar

Professionell vägledning

Hilti tillhandahåller innovativa och framåttänkande lösningar för en rad branschspecifika områden. Vi kan hjälpa dig att hålla dina projekt igång på ett effektivt sätt, från vardagliga renoveringar till uppbyggnaden av centrala industrianläggningar.

Läs vidare för att få veta mer: 

Energi och industri VVS-montage Arkitektur och konstruktion Sjukvård Datacenter och IT anläggning

Lösningar på vanliga tillämpningar

Utför dina arbetsmoment snabbare och säkrare

Oavsett vilket arbetsmoment du befinner dig i har vi lösningar som kan vägleda och inspirera dig. Vi är här för att hjälpa dig att långsiktigt spara tid och pengar i dina projekt med snabbare, säkrare och mer tillförlitligare produkter och tjänster.

Läs vidare och hitta lösningar till dina arbetsmoment och tillämpningsområden: 

Träinfästningar och konstruktion Innerväggsmontage Elinstallationer Digital utsättning VVS rörupphängning Bärande grundplatta

MER BATTERIKRAFT. MER PRESTANDA

Arbeta längre och kraftfullare med Nuron batteriplattform

Dela