LÖSNINGAR FÖR SJUK- OCH VÅRDINRÄTTNINGAR

Innovativa lösningar för de speciella krav som gäller för sjuk- och vårdinrättningar.

Allt eftersom behoven ökar inom hälso- och sjukvården pågår ständigt ett arbete på sjukhusen för att förbättra omsorgen av patienterna, attrahera skickliga läkare och utnyttja de senaste innovationerna inom medicinsk utrustning. De flesta sjukhus är ständigt under förändring. Ägare av fastigheter inom vårdsektorn måste hantera dessa ständiga förändringar samtidigt som produktiviteten och lönsamheten för verksamheten måste bibehållas.

Hilti erbjuder flera olika, innovativa lösningar för att möta de unika kraven som gäller för sjuk- och vårdinrättningar. Hiltis fokus är att erbjuda lösningar, med allt från GRID-system för medicinsk utrustning till dammkontrollsystem, som ger större flexibilitet och produktivitet under anläggningens hela livscykel. Läs mer nedan om några av Hiltis totallösningar för vårdsektorn.

BIM MODULÄRA STÖD

BIM MODULÄRA STÖD

Konstruera, specificera och beställ vad du behöver för att bygga flexibla stöd för installationskanaler

Mer information
INSTALLATIONSSYSTEM FÖR MEDICINSK UTRUSTNING

INSTALLATIONSSYSTEM FÖR MEDICINSK UTRUSTNING

Hitta lösningar för ledningar, kablage, kanalrörelser, elektriska panellådor, skyddsrum, takhängda medicinska gallersystem etc.

Mer information
HILTIS BIM/CAD-BIBLIOTEK

HILTIS BIM/CAD-BIBLIOTEK

Få tillgång till Hiltis omfattande BIM/CAD-bibliotek med Hilti-produkter i 2D och 3D på vår webbplats via våra partners AutoCAD, Revit, Tekla, Dlubal och bimobjects.com.

Mer information
SAFESET-TEKNIK FÖR INFÄSTNINGAR OCH ARMERINGSJÄRN

SAFESET-TEKNIK FÖR INFÄSTNINGAR OCH ARMERINGSJÄRN

Läs om Hiltis SafeSet-teknologi för att hjälpa dig att effektivisera borrningsmomentet och rengöring av borrhål på arbetsplatsen.

Mer information

Dela