Montering av gipsskivor

Snabbare och mer tillförlitliga lösningar för högre produktivitet

Vill du kunna montera gipsskivor ännu snabbare och öka vinstmarginalerna? ibland går arbetet långsamt, kanske för att montören blir trött eller för att det är dålig kvalitet på infästningen . Därför har vi försökt hitta metoder som gör att du kan höja produktiviteten och sänka arbetskostnaderna under varje fas i ditt projekt. Säg hejdå till opålitliga verktyg, komplicerade reparationer och dålig utbildning som lämnar dig och ditt team i sticket. Vi på Hilti har andra idéeer. Läs vidare och upptäck våra lösningar för gipsväggar...

Loading

VERKTYG DU KAN LITA PÅ

Högpresterande verktyg och reparation inom tre dagar

Det finns inget som är mer frustrerande och kostsamt än stillestånd i arbetet på grund av verktyg som gått sönder. Att investera i kvalitetsverktyg som inte sviker dig kommer att spara både tid och pengar när du är pressad att bli klar med jobbet i tid. Alla våra 22V batteridrivna gipsverktyg är högpresterande, marknadsledande och har låg felfrekvens. Men ett fel kan alltid uppstå, så hur undviker du i så fall komplicerade processer och långa reparationstider? Med Hilti Fleet Management och vår snabba reparationsservice får du tillbaka ditt verktyg inom tre dagar. 

SPARA TID, ÖKA PRODUKTIVITETEN

Snabbare lösningar för varje fas

Effektivare montage leder till minskade kostnader, så ju snabbare du blir klar med jobbet desto bättre. Traditionella metoder som borrning och montering av skenor kan ta lång tid, men tänk om du kan korta tiden med upp till en femtedel.   Med vår batteridrivna BX 3-A22 02 bultpistol kan du det! Den har mindre rekyl, aktivitetsspårning och producerar inte damm, vilket innebär att du kan glömma rengöringsmomentet och ha full koll på produktiviteten när du behöver det. Layout av skenor för innerväggar?

Glöm manuella mätningar med krita som både är arbetskrävande och innebär risk för felaktigheter. När du har ont om tid eller har stora avstånd och komplexa layouter att mäta förenklar PM 30-MG multilinjelaser processen – och den kan skötas av en enda person. Du kan också underlätta arbetet genom att använda vår batteridrivna CD 4-A22 fogpistol för att täta fogar eller vår lätta, batteridrivna SD 5000 A-22 gipsskruvdragare för montering av gipsskivor.

SUPPORT OCH UTBILDNING

Fyll på kunskapsluckor och håll dig uppdaterad

Om du har haft begränsad utbildning eller support tidigare kanske du inte känner till de senaste teknikerna som kan öka produktiviteten och säkerheten på arbetsplatsen avsevärt. Behöver du utbildning i direktinfästning? Hilti erbjuder DX-certifiering. Eller så kan du besöka Hiltis designcentrum för brandskydd och rapporteringsverktyg för att enkelt skapa brandskyddsdesign och rapporter. Om du ändå inte kan hitta det som du vill ha, kan du bara be våra Hilti-ingenjörer att hjälpa dig. Och om du vill ha exakta uppgifter om hur många skruvar, spikar och andra förbrukningsartiklar du använder, kommer Hilti Connect-appen att hålla dig helt uppdaterad.

FLEET MANAGEMENT

När du blir en Hilti Fleet Manager-kund får du tillgång till vår snabba reparationsservice - om ditt verktyg går sönder reparerar vi det inom tre dagar.

Upptäck Fleet Management

direktinfästning

Byt ut traditionell borrning och infästning mot Hilti bultpistoler - för praktiskt taget helt dammfri montering av skenor som dessutom går fem gånger snabbare! Du kan hoppa över det manuella rengöringsmomentet och du har full koll på produktiviteten varje dag.

Köp Hilti bultpistoler

Tjänster

Samarbeta med Hilti för att dra nytta av support från våra experter i varje fas av ditt projekt. Vi erbjuder allt från råd och rekommendationer från våra experter till ackrediterad utbildning och demonstrationer för att hjälpa dig att hitta de godkända lösningar som du behöver.

Kontakta oss

Dela