DIN LÄNK TILL HILTI

Professionell expertis på din arbetsplats - Hiltis fältsäljare

Hilti account managers

På Hilti förstår vi att det inte är lätt att veta exakt vilken produkt, tjänst eller mjukvara som är bäst lämpad för just dina behov. Därför har vi dedikerade säljare som arbetar tillsammans med dig och dina kollegor på arbetsplatsen för att välja rätt lösning för ditt projekt. Vi arbetar nära och långsiktigt med alla våra kunder och gör gärna det där lilla extra för att stötta er verksamhets långsiktiga framgång.

Din dedikerade säljare kan hjälpa dig med med:
• Professionell rådgivning kring Hiltis systemlösningar för dina behov
• Demonstration av de senaste nyheterna från Hilti, på arbetsplatsen, innan ni handlar.
• Skräddarsydda tjänster från Hilti så som hälsa- & säkerhetsutbildningar eller provdragningar.

FÖLJ MED VÅRA SÄLJARE EN DAG PÅ JOBBET

1 / 6
En dag med Rasmus

En sympatisk och nybliven göteborgare från sagolika Sunne i Värmland som valde att fortsätta sin karriär inom byggbranschen efter ett par år som uthyrare. Passande nog utgörs hans säljdistrikt av just våra uthyrningskunder.

2 / 6
En dag med Ida

Med världens kanske största leende, kör Ida varje dag sin röda Hilti-bil över skånska slätter och bistår professionella byggkunder i deras utmaningar! Hör henne berätta om resan på Hilti, från resebranschen till oss som butikssäljare och nu som fältsäljare. Om förutfattade meningar och om en varierande vardag 💪👷‍♀️

3 / 6
En dag med Andreas och Johan

På nordligare breddgrader, i höjd med Boden hittar vi Andreas och Johan. Andreas började på Hilti efter en karriär i dagligvaruhandeln. Hans chef Johan kom direkt från kundsidan. Trots att Bottenviksklimatet är kallare än det svenska genomsnittet vågar vi ändå tillstå att dessa två herrar höjer temperaturen med sitt varma kundfokus och stora hjärtan!

4 / 6
En dag med Mikael

Från kund till regionchef! Innan Mikael började som säljare på Hilti jobbade han som ventilationsmontör hos en av våra kunder. Efter ett par väl genomförda år i rollen har han nu, efter att filmen spelades in, fått ansvaret för ett eget säljteam i Stockholm.

5 / 6
En dag med Evelina

Det är kanske lätt att tro, att bara för att man jobbar på Hilti måste man vara f.d. snickare eller utbildad byggingenjör. Men, låt oss presentera nästa Hilti-sjärna i vår filmserie om jobbet som säljare. Supersäljaren, supermamman och supervästeråsaren rekryterad direkt från modebranschen - Evelina.

6 / 6
En dag med Micki

Idrottslärare, snickare och urstockholmare (om än född på Åland). Micki är karisma personifierad och en given förebild om du vill bygga långvariga kundrelationer byggda på ömsesidigt förtroende!

Vill du ha kontakt med en säljare?

DET FINNS FLER SÄTT ATT KOMMA I KONTAKT MED OSS

Hilti Kundservice

Kundservice

Rådgivning per telefon och mail

Mer information
Hilti stores

Butiker

Hitta din lokala butik

Mer information
Hilti click and collect service

Click & Collect

Ett snabbt och bekvämt sätt att handla det du behöver

Mer information

Dela