Hilti_Hauptsitz_Hauptverwaltungsgebäude_aussen_2016_A090033.tif

Om oss

Vi skapar passionerat entusiastiska kunder och bygger en bättre framtid.

Hilti står för kvalitet, innovation och direkta kundrelationer som resulterar i cirka 250 000 individuella kundkontakter varje dag. Företaget är baserat i Schaan, Liechtenstein, och har 30 000 anställda runt om i världen som bidrar till att göra byggnadsarbetet enklare, snabbare och säkrare samtidigt som de inspirerar kunderna varje dag med tekniskt ledande produkter, system, programvara och tjänster.

Företagsstrategi

Det strategiska målet är att skapa hållbart värde genom marknadsledarskap och differentiering. Företaget har också planerat med ekonomisk framsynthet sedan det grundades 1941 av bröderna Eugen och Martin Hilti. Alla företagets aktier ägs av Martin Hiltis familjetrust, vilket garanterar företagets långsiktiga kontinuitet. Hilti bygger en bättre framtid - med hållbara och innovativa lösningar.

Våra värderingar

Företaget stöder samhället och miljön på samma sätt för att aktivt sträva efter en bättre framtid både inom och utanför kärnverksamheten. Förutom den välgörande Hilti Foundation visar sig företagets värderingar om integritet, mod, lagarbete och engagemang varje dag i samspelet med lagmedlemmar, partners och kunder.

Affärsmodell

Direkt kundrelation

Vi tror starkt på nära och pålitliga relationer med våra kunder. Vi tillämpar en modell med direktförsäljning, med cirka 15 000 Hilti-anställda som arbetar direkt med våra kunder över hela världen. Våra säljare och fältingenjörer åker ut på plats och hjälper till att hitta lösningar - oavsett om det handlar om att välja rätt sorts spik eller att utforma ett armeringssystem för ett stort tunnelbanesystem. Vi har ett nära samarbete med våra kunder online, på telefon och på plats. Vi driver också vår egen kedja av Hilti Centers där byggbranschen kan köpa Hilti-produkter direkt från våra egna butiker.

Vi utvecklar och tillverkar våra egna produkter

Vi på Hilti vet att byggbranschen är farlig och full av utmaningar. Därför arbetar vi ständigt för att hitta lösningar som gör arbetet på byggarbetsplatsen snabbare, enklare och säkrare. Vi driver våra egna forsknings- och designlaboratorier med specialiserade forskare och ingenjörer internt. Vi samarbetar också med de bästa tekniska universiteten världen över för att dela med oss av forskning och flytta våra gränser ännu längre. Vi tillverkar våra egna Hilti-produkter och driver egna fabriker i Europa, Mexiko, USA, Indien och Kina. Vi samarbetar också med externa specialistleverantörer och ser till att allt vi tillverkar uppfyller samma höga kvalitetskrav, både internt och externt.

Våra medarbetare gör oss annorlunda

Våra medarbetare är Hilti. Våra teammedlemmar styr vårt dagliga arbete och fattar våra dagliga beslut. Vi brinner för vårt arbete och många av oss har arbetat på Hilti i 10, 15 eller 20 år. Vi styrs starkt av våra fyra Hilti-värderingar - integritet, mod, lagarbete och engagemang - som levandegörs varje dag, av varje lagmedlem, på varje plats där vi arbetar.

Forskning på Hilti

Många idéer till produktförbättringar utvecklas direkt på byggarbetsplatserna i samtal med kunderna. Om det finns en utmaning på plats som Hilti inte har någon lösning för, utvecklas en sådan. Därför investerar företaget varje år cirka 6 procent av försäljningen i forskning och utveckling.

Inom forskning och teknik har vi möjlighet att arbeta med den senaste tekniken, som i en slags inkubator, och ta in den i produkterna, och det är ett sant nöje.

Andreas Bong
Chef för företagsforskning och teknik

Dela