Branschledande utrustningshantering

Öka produktiviteten och motverka driftstopp med digital verktygshantering

Byggföretag spenderar nästan 100 timmar i snitt per månad på att leta efter borttappad utrusting vilket medför extra kostnader som fort staplar på när man måste köpa om de förlorade verktygen och förbrukningsmaterialet. Undvik kostsam produktionsstopp, öka istället produktiviteten och få tillgång till ett smidigt sätt att inventera och hålla bättre koll på er utrustning genom att använda Hiltis digitala utrustningshantering.

Full kontroll över er utrustning

Inventariehanteringsprogram i mobilen

Kämpar ditt företag med att hålla koll på all er utrustning eller att hålla koll på underhållschemat för era verktyg? ON!Track är systemet som underlättar hanteringen av er utrustning. ON!Track har dels robusta taggar och slitstarka etiketter för uppmärkning samt intuitiv mjukvara som snabbt ger dig tillgång - var som helst - till information om plats och status av din utrustning. Med ON!Track får du även koll på mängden förbrukningsmaterial och kan bibehålla optimala nivåer.

Sätt igång med ON!Track Hilti kalibreringstjänst

Minska på avbrotten med snabba reparationer

Reparationspersonal i arbete

Hilti-verktyg är byggda för att hålla. Men ibland kan även kvalitetsverktyg haverera. När det händer riskerar ert arbetslag att hamna efter i tidsplaneringen. Vid tillfällen som dessa kan ni lita på våra snabba reparationer. Beställ reparation direkt från arbetsplatsen via vår hemsida, med gratisversionen av ON!Track eller genom att prata med vår kundservice. Med vår Fleet-management tjänst betalar du en fast månadskostnad som täcker alla dina reparationer inklusive frakten. Med ON!Track, systemet för utrustningshantering, blir du påmind när det är dags för underhåll av verktygen.

Verktygsreparationer

Kontroll över verktyg- och utrustningskostnader

202308 Full Fleet Management

En ordentligt optimerat verktygspark kan hjälpa dig att kontrollera dina kostnader genom att bara betala för den kombinationen av verktyg och utrustning som du behöver. Schemalägg en analys och få en konsultation i hur du får bäst ordning i ditt företag. Vill du få ännu bättre kontroll över dina utgifter kan du med Hilti Fleet Management välja enbart de verktyg du behöver och betalar en fast månadskostnad under en bestämd period. Du behöver inte göra större investeringar och ändå etablera en hel verktygspark utifrån dina behov. Fria reparationer ingår.

Fleet Management Spåra och hantera din utrustning med ON!Track
Person som inventerar i en verktygsbod

KOPPLA UPP OCH UNDVIK AVBROTT I ARBETET

Effektivisera batterihälsokontroller och förbättrad verktygsspårning med Nuron batteriplattform

KEEP TRACK. INCREASE PRODUCTIVITY. SAVE MONEY.

On!Track ökar produktiviteten. Spara pengar.

Spåra och förvalta din utrustning med ON!Track

Hur ser din utrustning ut och vem använder den? Var och hur länge har de legat där? Vet du om din utrustning behöver underhåll eller kalibrering? Är det dags att förnya träningar och certifieringar för din personal?

Det är kritisk information som du snabbt och enkelt kan ta fram i mobilen eller datorn med ON!Track, Hiltis inventariesystem framtaget för byggindustrin.

Dela