Image alt text (optional)

Full kontroll med Fleet managment

Vi tar hand om dina verktyg så att du kan ta hand om din verksamhet.

Hilti Fleet Management är en heltäckande tjänst där kostnaderna för dina verktyg täcks av en fast månadsavgift. Det täcker allt från reparationer av verktyg, underhållskostnader till ersättning av stulna verktyg. Det innebär att du kan fokusera på det som är viktigast - ditt företag. 

VAD KAN FLEET MANAGEMENT GÖRA FÖR MITT FÖRETAG?

Hilti Fleet Management

Använd det du behöver, istället för att äga det du inte behöver 

Alla projekt är olika. Vi vet att det krävs olika verktyg för att bygga broar och för att inreda ett köpcentrum. Oavsett om jobbet är litet eller stort är vägen till framgång att ha tillgång till de verktyg du behöver när du behöver dem - utan bekymmer!

Hiltis Fleet Management ger dig en skräddarsydd verktygspark som passar dina behov. Efter att kontraktsperioden löpt ut byts verktygen ut mot den senaste generationen. På så sätt är din verktygspark alltid toppmodern, effektiv och uppfyller de senaste säkerhetsstandarderna.

Branschledande service

L067083.tif

Kostnadsfria reparationer

Om viktiga verktyg plötsligt slutar fungera kan arbetsplatsen stanna upp helt. Ersättningsutrustning måste lösas och projektplanerna kan bli förskjutna. 

Med Fleet Management tar vi hand om alla service- och reparationskostnader utan extra kostnad. Detta omfattar även ersättning för fallskador. Dessutom reparerar vi dina verktyg och leverarar dem tillbaka till dig inom tre dagar. 

Stöldskydd för Hiltis verktyg

Stöldskydd

Byggbranschen är särskilt sårbar för stölder och ett inbrott kan betyda stora kostnader för att ersätta stulen utrustning samtidigt som införskaffning av ersättande utrustning ger långa stilleståndstider.Med Fleet Management är du skyddad!

Bara skicka polisanmälan till oss så skickar vi ut nya verktyg samma dag, utan försäkringsbolagets självrisker - vi täcker 80% av kostnaden!

Gamla verktyg utbytta mot de senaste modellerna

Högpresterande verktyg

Högpresterande verktyg är ryggraden i ett effektivt och framgångsrikt projekt. Fleet Management ser till att du är utrustad med toppmoderna verktyg för hög produktivitet och uppfyllande av de senaste hälso- och säkerhetsstandarderna. 

Med "Flexible Fleet" kan du planera utbytet av dina verktyg så att det passar ditt företag, utan att begränsas av fasta kontraktsperioder.

Så här fungerar det
Enkel hantering av verktygskostnader

Kostnadsallokering

Förutsägbara månadskostnader för en fastställd period innebär att du inte plötsligt drabbas av kostnader för reparationer, service, stöld eller batteribyte. Istället för att äga alla dina verktyg kan det vara mer kostnadseffektivt att använda vår verktygsparkslösning. 

En fast månadsavgift täcker alla dina kostnader för verktyg, service, stölder och reparationer. Det innebär: inga investeringar i förskott och förutsägbara kostnader i framtiden. Att låta Hilti sköta din verktygspark innebär att du både slipper administrativt arbete kopplat till verktygshantering och det ekonomiska risktagandet i att binda kapital i en stor verktygspark.

工具棚

Smidig hantering

Alla verktyg kan förses med etiketter med ditt företags logo eller annan anpassad information som du vill ha. Det skapar transparens och lättförståeligt fakturaunderlag. 

På hilti.se finns en speciell sektion där du enkelt hanterar verktygsparken. Där kan du boka reparationer, hantera verktyg när kontraktstiden löper ut, uppdatera och beställa nya etiketter samt rapportera försvunna eller stulna verktyg.

Vad tycker användarna?

1 / 2
Byggmästar'n i Skåne och Fleet Management

Företag i en expansiv fas drabbas ofta av växtvärk. Många projekt, verktyg och anställda som alla behöver styrning. Byggmästar'n i Skåne behövde hjälp med att få ordning på de administrativa delarna kring verktygshantering och kostnadsallokering. Hiltis Fleet Management blev svaret.

2 / 2
Byggmästar'n i Skåne, tre år senare, första utbytet

För tre år sedan bytte Byggmästarn i Skåne ut hela sin verktygspark mot Hilti och Fleet Management. I år var det dags att få alla uttjänta batterimaskiner utbytta mot den senaste tekniken igen. För att underlätta själva utbytet och minimera stillestånd satte Hilti och Byggmästar'n i Skåne ihop ett utrullningsschema där representanter från Hilti var på plats vid varje projekt och administrerade varje persons gamla verktygsuppsättning och ersatte den med en ny.

Fleet Management gav transparens och kostnadskontroll

Vilka fördelar har ni upplevt sedan ni implementerade Hilti Fleet Management?

Översikten av vår maskinpark har med Fleet Management blivit väldigt transparent där vi nu har en mycket god översikt på hur många verktyg vi faktiskt har och på vilka arbetsplatser de finns på. Stölder är ju ett ständigt problem sedan länge, skillnaden nu är att vi har den inkluderande försäkringen som skyddar oss både mot ekonomiska smällar och längre produktionsstopp.

Hur hanterade ni era verktyg tidigare?

Maskiner köptes in centralt till alla nyanställda som sedan tog dem med sig mellan arbetsplatserna. Alla stölder, reparationer och övriga saker som rörde maskinerna skötte av respektive arbetsplats vilket gjorde att det var näst intill omöjligt att få en verklig bild av den totala maskinparken.

Skulle du rekommendera den här lösningen till andra företag?

Absolut! Jag träffar många branschkollegor som visat intresse för upplägget där de får höra om vår resa.

Kontakta Byggmästar'n i Skåne

Byggmästar'n i Skåne
Michael Berg, Personal- och Arbetsmiljöchef på Byggmästar'n i Skåne
Antal enheter på Fleet Management:
1826
Bästa med Fleet Management:
Transparens, kostnadshantering och bättre arbetsmiljö!

Dela