Förbered dig för framtiden

Bygg och utvecka ditt företag med avancerade lösningar

Hur kan ditt företag dra nytta av de stora trenderna inom byggbranschen såsom digitalisering, automatisering och grönt byggande? Och hur gör du för att bibehålla konkurrenskraften när du ställs inför utmaningar såsom brist på kvalificerad arbetskraft?

Ta reda på hur vi kan hjälpa till att göra ditt företag redo för framtiden med innovativa och uppkopplade produkter, programvaror och tjänster utvecklade för alla faser i dina byggprojekt.

Anamma den nya tekniken

Digitalisering och automatisering av arbetsplatsen kommer att vara viktiga drivkrafter för produktiviteten i byggbranschen. Med hjälp av digital planering med BIM kan du undvika projektförseningar genom att lyfta fram potentiella problem innan de dyker upp. Detta kommer i sin tur att bidra till att minimera improvisation på plats och förenkla dokumentation. Digitala lösningar som betongsensorer, totalstationer och den semi-automatiska Jaibot borrroboten hjälper också till att öka hastigheten och noggrannheten på dina arbetsflöden på arbetsplatsen.

BIM dimensionerings- och modelleringstjänster Robotborrning med Jaibot Tracefast- Kvalitetskontroll av installation av betongankare

Minska beroendet av kvalificerad arbetskraft

Nya teknologier och installationsmetoder är här för att stanna. Välj verktyg och processer som kan påskynda dina byggprojekt, minska ditt beroende av kvalificerad arbetskraft och skydda dina medarbetare. Våra lösningar sträcker sig från skjutmontage som eliminerar behovet av förankring och svetsning till smarta diamantborrsystem och EXO-O1 exoskelett, som är utvecklat för att minska överansträngning vid arbeten ovanför huvudet.

Lösningar för enklare infästning EXO-O1 exoskelett för arbete ovanför huvudet Diamantborrning med bara en operatör

Effektivisera din verksamhet

Vill du effektivisera dina affärsprocesser? Våra elektroniska B2B-upphandlingssystem, flexibla fraktalternativ och avancerade logistiklösningar gör vårt samarbete enkelt och smidigt för dig. När du väljer vår Fleet Management-tjänst får du tillgång till de senaste uppkopplade verktygen till en heltäckande månadsavgift som ger dig bättre kontroll över dina kostnader. Och vårt ON!Track inventariehanteringssystem ger dig effektiv inventariehantering och översiktlig verktygsförvaring.

eB2B procurement Delivery options Fleet Management för verktyg ON!Track-hantering av digital utrustning

Utöka ditt företags räckvidd

Gör ditt företag redo för en mer lönsam framtid genom att lägga mer anbud och lägga ut mindre på underleverantörer. Genom att lägga till tjänster som installation av brandskydd och diamantborrning kan ditt företag diversifiera och växa. Du kan räkna med oss när det gäller praktisk utbildning för dina medarbetare och strategier för hur du använder produktivitetshöjande metoder som byggnadsinformationsmodellering (BIM).

Diamantborrningssystem Innovativa brandskyddslösningar BIM dimensionerings- och modelleringstjänster

Koppla upp dig med Nuron

Behöver du produktivitetsdata som du kan lita på? Låt dina verktyg tala.

jaibot

Hilti Jaibot

Borrobot för högre hastighet och större noggrannhet

Dela