Förbered dig för framtiden

Bygg och utvecka ditt företag med avancerade lösningar

Hur kan ditt företag dra nytta av de stora trenderna inom byggbranschen såsom digitalisering, automatisering och grönt byggande? Och hur gör du för att bibehålla konkurrenskraften när du ställs inför utmaningar såsom brist på kvalificerad arbetskraft?

Ta reda på hur vi kan hjälpa till att göra ditt företag redo för framtiden med innovativa och uppkopplade produkter, programvaror och tjänster utvecklade för alla faser i dina byggprojekt.

Anamma den nya tekniken

Digitalisering och automatisering av arbetsplatsen blir allt viktigare drivkrafter för byggproduktiviteten. Använd våra integrerade designtjänster för att dra nytta av fördelarna med branschkompatibel BIM-metodik och snabba upp dina projekt. Digitala lösningar som totalstationer och den halvautomatiserade borroboten Jaibot kan också bidra till snabbare och mer exakta arbetsflöden på din byggarbetsplats. Och med den anslutna Nuron-plattformen för sladdlösa verktyg kan du använda data från dina verktyg för att fatta välgrundade beslut om din verktygspark.

BIM dimensionerings- och modelleringstjänster Robotborrning med Jaibot Tracefast- Kvalitetskontroll av installation av betongankare

Minska beroendet av kvalificerad arbetskraft

Nya teknologier och installationsmetoder är här för att stanna. Välj verktyg och processer som kan påskynda dina byggprojekt, minska ditt beroende av kvalificerad arbetskraft och skydda dina medarbetare. Våra lösningar sträcker sig från skjutmontage som eliminerar behovet av förankring och svetsning till smarta diamantborrsystem och EXO-O1 exoskelett, som är utvecklat för att minska överansträngning vid arbeten ovanför huvudet.

Lösningar för enklare infästning EXO exoskelett för arbete ovanför huvudet Diamantborrning med bara en operatör

Ökad produktivitet

Vill du effektivisera dina affärsprocesser? Våra elektroniska B2B-upphandlingssystem, flexibla fraktalternativ och avancerade logistiklösningar gör vårt samarbete enkelt och smidigt för dig. När du väljer vår Fleet Management-tjänst får du tillgång till de senaste uppkopplade verktygen till en heltäckande månadsavgift som ger dig bättre kontroll över dina kostnader. Och vårt ON!Track inventariehanteringssystem ger dig effektiv inventariehantering och översiktlig verktygsförvaring.

eB2B inköpssystem Leveransalternativ Fleet Management för verktyg ON!Track-hantering av digital utrustning Fieldwire- Programvara för byggledning

Välj hållbara lösningar

Certifieringskraven fortsätter att driva grönt byggande mot att bli branschstandard. För att du ska kunna leverera hälsosammare och mer hållbar arkitektur arbetar vi aktivt med att omarbeta och omformulera byggkomponenter - allt från brandskydd till ankare och från spikpatroner till modulära stödsystem - för att uppfylla tredje parts kriterier för grön certifiering. På vår webbplats finns en omfattande databas med stödjande dokumentation som utsläppscertifikat för VOC-innehåll och miljövarudeklarationer (EPD).

Intyg och deklarationer Hållbar konstruktion Cirkulär ekonomi i byggbranschen Grönt byggande

Utöka ditt företags räckvidd

Gör ditt företag redo för en mer lönsam framtid genom att lägga mer anbud och lägga ut mindre på underleverantörer. Genom att lägga till tjänster som installation av brandskydd och diamantborrning kan ditt företag diversifiera och växa. Du kan räkna med oss när det gäller praktisk utbildning för dina medarbetare och strategier för hur du använder produktivitetshöjande metoder som byggnadsinformationsmodellering (BIM).

Diamantborrningssystem Innovativa brandskyddslösningar BIM dimensionerings- och modelleringstjänster

Koppla upp dig med Nuron

Behöver du produktivitetsdata som du kan lita på? Låt dina verktyg tala.

jaibot

Hilti Jaibot

Borrobot för högre hastighet och större noggrannhet

Dela