Digitala utsättningslösningar

För enklare, snabbare och mer exakt utsättning

Tycker du att traditionella byggutsättningslösningar är långsamma och frustrerande? Trött på fel som orsakats av dålig datakvalitet? Vill du börja använda mer digitala lösningar, men är orolig för kostnaderna och de tekniska svårigheterna med robotmanövrerade utsättningsverktyg? Du kanske är trött på att betala stora belopp till andra företag för att få hjälp med dina utsättningsjobb. Hiltis byggutsättningssystem är användarvänliga och utvecklade med operatörerna i centrum. De kombinerar enkel mjukvara med robusta, surfplattsstyrda verktyg som täcker luckan mellan dina dimensioneringsteam och teamen ute på fältet - vilket gör utsättningen snabbare, mer exakt och lättare att dokumentera än någonsin tidigare.

Loading

Effektiv dimensionering

För in digital prestanda på kontoret

Att gå över till digital utsättning kan vara skrämmande, men med Hiltis PROFIS Layout Office-dimensioneringsmjukvara, som är mycket lätt att lära sig, är det enklare än någonsin att förbereda BIM-data för fältet. Förenkla arbetsflöden för dimensionering, minska punktförberedelser och låt personal utan teknisk utbildning importera de senaste arkitekt- eller dimensioneringsfilerna från BIM-modellen. Sedan gör du bara nödvändiga ändringar innan du exporterar filerna till vår PLC surfplatta.

KRAFTFULL MJUKVARA PÅ ARBETSPLATSEN

Underlätta jobbet på fältet med enkel dimensionering via surfplattan

Ute på fältet kan dina medarbetare helt enkelt ladda upp relevanta filer från BIM-modellen direkt till den robusta PLC surfplattan och sätta igång med guidad utsättning med PLT 300 utsättningsverktyg. Detta avancerade utsättningsverktyg drivs av vår enkla Hilti Construction Layout-mjukvara, som hjälper dig med de flesta utsättningsuppgifter - från formning och infästningspunkter, till fall och inner väggar - snabbare och mer exakt än någonsin tidigare.

LASERSNABB LAYOUT

Gör snabbare och mer exakta utsättningar som bara kräver en person

Med traditionella metoder kan två erfarna byggarbetare göra utsättning med upp till 150 punkter om dagen. Tack vare PLT 300 höjs detta tal till 500 punkter - och jobbet kan göras av en enda person. Med självnivellerande och automatiska positioneringsfunktioner kan även oerfarna arbetare snabbt sätta ut 2D- och 3D-positioner, och skicka mycket exakt data till surfplattan så att du kan undvika dyrbara misstag. Eftersom du kan använda både medel- och långdistanslösningar med Hiltis utsättningsverktyg får du snabb och exakt utsättning oavsett förhållandena på din arbetsplats.

A close up of a woman using Hilti software in front of a tripod

Prata med en expert

Skicka begäran om att bli uppringd

Vill du veta mer om utsättningslösningar som kan hjälpa ditt företag att arbeta bättre? Prata med en av våra specialister på digital layout för att diskutera vilka produkter och vilken expertis som kan hjälpa dig.

Dela