BIM – BUILDING INFORMATION MODELLING

Hiltis verktyg och plug-in för modellering

Hilti BIM/CAD library

BIM – Building Information Modelling – revolutionerar sättet för projektering.

Det handlar inte bara om program med 3D-stöd, utan det är en process som underlättar samarbete för stora projektteam.

Det möjliggör kompletta end-to-end-lösningar för byggnadsprojekt med integrerade digitala BIM-verktyg och ingenjörstjänster.

BIM FÖRÄNDRAR BYGGBRANSCHEN

Med BIM kan ni:

Minska felen och kostnaderna

Upptäck eventuella krockar och konflikter i 2D och 3D och säkerställ att allt blir korrekt i projektet redan under projektering.

Påskynda samarbetet i molnet

Förbättra ert samarbete och förhindra fel genom att dela med er av dimensioneringar och konstruktioner i realtid. Spara tid på möten och mailkonversationer och hjälp era ingenjörer att upptäcka krockar och konflikter i konstruktionen innan ni hamnar ute på arbetsplatsen.

Ta del av ett bredare utbud

Använd Hiltis BIM/CAD-bibliotek för att enkelt infoga 3D-objekt direkt i AutoCAD®, Revit® och Tekla Structure – så att ni kan föra över detaljerad information om Hilti-modellens utformning direkt i byggnadskonstruktionen.

FRÅGA EN INGENJÖR

NBS National BIM Library

Få tillgång till Hiltis Revit® familjer på NBS' Nationella BIM bibliotek. Hjälper dig att knyta samman dina Revit® modeller till din produktspecifikation.

NBS BIM Library

ProdLib

- Få tillgång till detaljerade Hilti objekt i dwg, dxf och pdf format.

Hilti ProdLib
Smart™3D och PDMS™.

Plug-in för Smart™3D och PDMS™.

Hilti har plug-in för konstruktion och planering av rör, kabelstegar och ventilation i stora industriprojekt för för Smart™3D och PDMS™. Öka samarbete i ditt team, tillåt projektmedlemmar att få tillgång till konstruktionslösningar, materiallister, virtuel granskning och krockkontroll i projekteringen. Detta minskar risken för ändringar ute på projektet.

Mer information

Hilti BIM/CAD-bibliotek

Hiltis BIM/CAD-bibliotek dig tillgång till en omfattande samling av Hiltis produkter som BIM/CAD-objekt i 3D och 2D – som alla går att integrera i ledande program såsom AutoCAD®, Revit® och Tekla Structure.

Gå till biblioteket

TEKLA WAREHOUSE

Få tillgång till Hiltis expander och ankarskenor samt tillhörande tekniska data i Tekla Warehouse, för att använda BIM-objekten i din konstruktion i Tekla Structure.

Mer information

AUTOCAD

Få tillgång till Hilti-objekt via AutoCAD, exempelvis Architecture, Civil, MEP och Mechanical.

Mer information

REVIT

Få tillgång till BIM-objekt från Hiltis BIM/CAD-bibliotek i Revit®.

Mer information

BIMOBJECT.COM

Infoga Hiltis BIM/CAD-objekt för brandskydd, installationssystem, expander och ankarskenor direkt från bimobject.com i Autodesk Revit® och Graphisoft Archicad.Du kan också justera storlek och längd på objektet på skärmen.

Mer information

OUR HILTI ENGINEERING DESIGN SERVICE

If you’d like help with your design contact your local Hilti team.

HILTIS TEKNISKA AVDELNING

Behöver du hjälp med dina beräkningar, finns vårt team redo att hjälpa dig. För mer information, kontakta Hiltis ingenjörsteam.

Dela