BIM – BUILDING INFORMATION MODELLING

Hiltis verktyg och plug-in för modellering

Hilti BIM/CAD library

BIM – Building Information Modelling – revolutionerar sättet för projektering.

Det handlar inte bara om program med 3D-stöd, utan det är en process som underlättar samarbete för stora projektteam.

Det möjliggör kompletta end-to-end-lösningar för byggnadsprojekt med integrerade digitala BIM-verktyg och ingenjörstjänster.

BIM FÖRÄNDRAR BYGGBRANSCHEN

Med BIM kan ni:

 

Minska felen och kostnaderna

Upptäck eventuella krockar och konflikter i 2D och 3D och säkerställ att allt blir korrekt i projektet redan under projektering.

Snabbare samarbete i molnet

Förbättra samarbetet och förhindra fel genom att dela dimensionering och konstruktioner i realtid. Spara tid på möten och e-postkonversationer och hjälp dina ingenjörer att upptäcka designkonflikter innan du åker ut på jobbet.

Ta del av ett bredare utbud

Använd Hiltis BIM/CAD-bibliotek för att enkelt infoga 3D-objekt direkt i AutoCAD®, Revit® och Tekla Structure – så att ni kan föra över detaljerad information om Hilti-modellens utformning direkt i byggnadskonstruktionen.

FRÅGA EN INGENJÖR

NBS National BIM Library

Få tillgång till Hiltis Revit® familjer på NBS' Nationella BIM bibliotek. Hjälper dig att knyta samman dina Revit® modeller till din produktspecifikation.

NBS BIM Library

ProdLib

- Få tillgång till detaljerade Hilti objekt i dwg, dxf och pdf format.

Hilti ProdLib
Smart™3D och PDMS™.

Plug-in för Smart™3D och PDMS™.

Hilti har plug-in för konstruktion och planering av rör, kabelstegar och ventilation i stora industriprojekt för för Smart™3D och PDMS™. Öka samarbete i ditt team, tillåt projektmedlemmar att få tillgång till konstruktionslösningar, materiallistor, virtuell granskning och krockkontroll i projekteringen. Detta minskar risken för ändringar ute på projektet.

Mer information

Hilti BIM/CAD-bibliotek

Hiltis BIM/CAD-bibliotek ger dig tillgång till en omfattande samling av Hiltis produkter som BIM/CAD-objekt i 3D och 2D – som alla går att integrera i ledande program såsom AutoCAD®, Revit® och Tekla Structure.

Gå till biblioteket

TEKLA WAREHOUSE

Få tillgång till Hiltis expander -och ankarskenor samt tillhörande tekniska data i Tekla Warehouse, för att använda BIM-objekten i din konstruktion i Tekla Structure.

Mer information

AUTOCAD

Få tillgång till Hilti-objekt via AutoCAD, exempelvis Architecture, Civil, MEP och Mechanical.

Mer information

REVIT

Få tillgång till BIM-objekt från Hiltis BIM/CAD-bibliotek i Revit®.

Mer information

BIMOBJECT.COM

Infoga Hiltis BIM/CAD-objekt för brandskydd, installationssystem, expander -och ankarskenor direkt från bimobject.com i Autodesk Revit® och Graphisoft Archicad.Du kan också justera storlek och längd på objektet på skärmen.

Mer information

TEKNISKA HILTI-LÖSNINGAR INOM KONSTRUKTION

Kontakta ditt Hilti-team för mer information

HILTIS TEKNISKA AVDELNING

Behöver du hjälp med dina beräkningar finns vårt team redo att hjälpa dig. För mer information, kontakta Hiltis ingenjörsteam.

Dela