Industrianläggning av balkar, rör och kabelstegar med blå himmel i bakgrunden

Energi- och industrilösningar

Branschspecifika lösningar för chefer, ingenjörer och entreprenörer inom byggbranschen

Våra integrerade lösningar för stora och komplexa projekt är utformade för att stödja dig under hela livscykeln för din anläggning - från design och konstruktion till underhåll och avveckling. Med närvaro i över 120 länder erbjuder vi installationslösningar som omfattar allt från modulära upphängningssystem för rör och kablar till förankring och passiv brandtätning. Tveka inte att kontakta vårt globala projektstödsteam för mer information.

Hur våra lösningar kan hjälpa ditt projekt

Visad erfarenhet

Tillgodose ditt företags behov med våra över 75 år av expertis inom byggbranschen. Med en beprövad erfarenhet av innovation, forskning och utveckling, hjälper vi dig att uppnå dina mål och maximera ditt företags potential.

Branschspecifika lösningar

Hjälp till att sänka den totala ägandekostnaden och öka konkurrenskraften med våra specialiseringar inom allt från infästning i stål och betong till modulära stöd och brandskydd.

Global närvaro

Ta dina affärer till nästa nivå med vårt globala nätverk av erfarna affärsutvecklare. Med våra projektledningskontor och närvaro i 120 länder, får du tillgång till en värld av möjligheter och support för att ta din verksamhet till nya höjder.

Totalt projektstöd

Ta kontroll över dina projekt med vårt dedikerade projektstöd från start till mål. Våra experter står till tjänst med allt från 3D-modellering och design till praktisk assistans under konstruktionsfasen, för att garantera smidiga och lyckade projekt.

Energiexpert i närbild med ett mätdon riktat mot ett ställverk

Energi

Branschledande produkter och expertstöd både lokalt och globalt

Oavsett om du fokuserar på förnybar energi, termisk kraftgenerering, kärnkraft, naturgas eller elkraftverk, kan Hilti erbjuda högkvalitativa verktyg och produkter, expertteknik och dedikerat projektstöd. Vårt erbjudande för energiindustrin inkluderar allt från enkla system för installation och borttagning av kontrollplattor i kraftverk till specialiserade trådlösa kabelskärare och kabelpressar för överföring och distribution. Med omfattande garantier är dessa lösningar utformade för att minimera förseningar orsakade av verktygs- och produktbrott och accelerera projektplaneringen.

Industrianläggning likt en stor oljerigg eller raffinaderi med arbetare på byggställningar

Gruvdrift, olja och gas

Sänk kostnaderna med en bred portfölj av produkter, tjänster och programvara

Sverige är den största producenten av järnmalm i Europa inom gruvindustrin. Med Hiltis tekniska support och lösningar kan du påskynda dina projekt på ett hållbart och säkert sätt. Vi erbjuder en mängd olika lösningar, från att säkerställa perfekt dimensionering av gruvschakt till fullständigt trådlösa system för nästan dammfri installation av rör och kabelstegar. Så oavsett om du behöver tekniskt stöd eller innovativa lösningar kan du lita på Hilti för att optimera din verksamhet inom svensk gruvnäring.
Aktiv inom onshore olja och gas? Trots att utvinning inte är betydande på svensk mark är svenska bolag internationellt stora spelare inom prospektering och raffinering av både mineraler och oljor. Samarbeta med oss för design- och tekniskt stöd från över 100 dedikerade specialister. Eller få tillgång till produkter såsom modulära stagsystem för korrosiva miljöer som eliminerar behovet av heta arbeten.

Bilproduktion på monteringsband

Industri

Effektiv konstruktion, snabbare installation och operationell flexibilitet

Oavsett om du omställer en bilfabrik eller designar rördragningar för en ny läkemedelsanläggning är våra lösningar utformade för att leverera säkrare och snabbare design och installation, samt fullständig operationell flexibilitet och mindre nedtid på grund av underhåll. Du kommer också att få omfattande och kontinuerligt stöd för att hjälpa dig att uppfylla nödvändiga godkännanden och minska kostnader. För Original Equipment Manufacturers (OEM:er) är vi din leverantör av innovativa ankare och verktyg för säkrare installation. Dessutom hjälper vår anpassade logistik till att säkerställa en smidigare och mer pålitlig försörjningskedja.

Image alt text (optional)

Skeppsbyggnad

Optimera produktiviteten och flexibiliteten med icke-svetsade modulära stödsystem

Efter kölsträckning och skrovmontering på varvet är det dags för installation. Med modulära stödsystem från Hilti blir arbetet mer säkert och praktiskt. Arbetsplattformar, installationsgolv och rörledningar är både lättare än jämförbar teknik och enklare att installera. Eftersom ingen svetsning eller heta arbeten krävs med denna teknik kan du öka produktiviteten, sänka driftskostnaderna och öka säkerhetsnivåerna för din verksamhet.

Hilti är med dig i varje fas. Underhållsarbete kommer att kunna utföras av enskild person utan specialutrustning. Avslutande montage involverar montering av återstående komponenter som dörrar, fönster, belysning, ventilation och andra detaljer som krävs för att slutföra skeppet. Genom att förstå skeppsbyggnadsprocessen kan man bättre uppskatta det hårda arbete och den noggrannhet som krävs för att skapa en sjövärdig och säker båt eller fartyg.

Dela