LÖSNINGAR FÖR MEKANISKA OCH ELEKTRISKA INSTALLATIONER

Innovativa lösningar för de speciella krav som gäller för företag inom mekanik- och elbranschen

Som ingenjör inom mekanik- och elbranschen kan det ibland vara svårt att hitta all dimensioneringsdokumentation som du behöver på en central plats. För att hjälpa dig med detta har vi samlat våra vanligaste typlösningar som du kan använda för dina projekt.

RÖRDRAGNINGSAPPLIKATIONER

RÖRDRAGNINGSAPPLIKATIONER

Vi har ett stort och flexibelt sortiment av installationssystem för rördragning som passar dina krav och behov vid dimensionering och konstruktion.

Mer information
VÄRMEAPPLIKATIONER

VÄRMEAPPLIKATIONER

Våra byggbara installationssystem tillsammans med fixpunkter, glidelement, rullar och korrekt axiell styrning ger en säker och tillförlitlig lösning på konstruktionsproblemen som uppstår vid värmeexpansion.

Mer information
VENTILATIONSAPPLIKATIONER

VENTILATIONSAPPLIKATIONER

Vi erbjuder en fullständig lösning för ventilationsapplikationer, från tätningsringar för luftkanalsrör till avancerade ingenjörsutvecklade ramkonstruktioner för tak. Våra byggbara installationssystem är ett utmärkt alternativ till svetsning och är enklare att hantera, flexibla och väger mindre.

Mer information
HILTI PROFIS ANCHOR CHANNEL

HILTI PROFIS ANCHOR CHANNEL

Hilti PROFIS Anchor Channel baseras på en rad olika dimensioneringsmetoder. Det omfattar internationella koder som ACI, EOTA, CEN, SA:TS101 eller konstruktioner med hjälp av Hiltis egna dimensioneringsmetoder.

Mer information

Dela