Image alt text (optional)

5 min läsning, april 2024

Fördelar med att ha ett Hilti online-konto

7 saker som du förmodligen inte visste

Funderar du på att skaffa ett Hilti-konto online? Då är det läge att göra det nu!

Det ger dig inte bara möjlighet att sköta dina ärenden självständigt utan att behöva kontakta vår kundtjänst, du får också massor av extra fördelar - vissa av dem kanske du inte ens visste om.

Vi går igenom våra 7 bästa fördelar med att registrera ett Hilti-konto och klicka sedan nedan för att registrera dig idag. Och ja - det är gratis!

register to Hilti website

1. Avtalspriser

När du blir avtalskund får du tillgång till fler tjänster via vår portal och möjlighet till avtalspriser baserat på dina företagsuppgifter. Dessutom kan du som avtalskund välja fakturaköp. Registrera dig med dina företagsuppgifter så sköter vi resten. Du kan alltid bläddra bland vårt sortiment så länge och registrera dig när du känner dig redo att bli online-kund.

Se vårt fullständiga utbud
Hilti tool service

2. Boka & spåra dina verktygsreparationer

Visste du att du kan boka verktygsreparationer online? Du behöver inte ringa kundtjänst - med bara några klick hämtar vi ditt verktyg från arbetsplatsen, reparerar och rengör det innan vi skickar tillbaka det till dig. Det kan inte bli enklare! Du kan till och med spåra reparationen så att du vet när du kan förvänta dig att få tillbaka det.

Läs mer om verktygsservice
Hilti webinars

3. Anslut dig till Ask Hilti

När du har registrerat dig och har ett Hilti-konto kan du anmäla dig till kostnadsfria webinarer och utbildningar i Ask Hilti för att lära dig mer om viktiga byggfrågor. Ask Hilti är den självklara communityn för byggnadsingenjörer. Du får tillgång till ett brett utbud av resurser, dokumentation och användbara råd och kunskap för dig i branschen.

Discover Ask Hilti
click and collect

4.Click and Collect

Om du väljer att köpa våra verktyg online med hjälp av ditt onlinekonto kan du också dra nytta av vår Click & Collect-tjänst. Välj bara din närmaste Hilti-butik i kassan så är den redo att hämtas inom en timme.

Hitta din närmaste Hilti-butik

5. Spåra dina leveranser

Om du undrar när din leverans kommer, var inte orolig! Genom att logga in på ditt Hilti-konto kan du hålla ett öga på din beställning med uppdateringar under resans gång - så att du kan känna dig trygg med att den är på väg.

6. Kostnadsfri teknisk support

Registrera dig online för att få gratis rådgivning till hands, från tekniska dokument om våra produkter till ett omfattande bibliotek med BIM/CAD-objekt. För att inte glömma manualer om tekniska lösningar som ankardesign, installationssystem, detektering och brandstopp. Med tips och instruktionsvideor som du kan klicka på med en knapptryckning kan du enkelt få de svar du behöver utan att behöva söka någon annanstans.

7. Beställ när du vill dygnet runt

Sist men inte minst, du har full frihet att beställa när som helst och var som helst - även om du är utomlands eller utanför kontorstid. Det betyder att du slipper vänta på att träffa din Account Manager om det är helg eller sent på kvällen. Om det står på att-göra-listan kan du stryka det direkt med snabba och enkla onlinebeställningar.

Dela