Ny på hilti.se?Bli kund och logga in för att se dina priserRegistrera dig nu

Batteridrivna verktyg

Se hur man kan öka produktiviteten på arbetsplatsen med hjälp av batteridrivna verktyg och den senaste batteritekniken från Nuron: handla Hilti batteridrivna elverktyg här

MER BATTERIDRIVEN KRAFT OCH FLEXIBILITET ÄN NÅGONSIN

Det är dags att sluta kompromissa

Är du redo för framtidens batteridrivna arbete med det senaste tillskottet till våra batteridrivna verktygsportföljer?

Säg hej till den nya Nuron-plattformen på 22V! Med Nuron kan du utföra ditt nätanslutna och bensindrivna arbete på en enda batteridriven plattform.

Från rivning och bilning till borr- och förankringsjobb – Hilti batteridrivna verktyg har utformats för maximal prestanda, ökad säkerhet och bättre användarkomfort.

SÅ HJÄLPER NURON DIG

Smidigheten som en samlad plattform ger

Driv runt 70 verktyg på en enda 22 V Nuron-plattform – kompatibel med allt från skruvdragare till bildningsmaskiner.

Mer arbete per laddning

Få mer drifttid för dina verktyg på en 22V-plattform som kan leverera mer effekt än 36V-system, sladdverktyg eller bensindrivna verktyg.

Minska stilleståndstiderna

Inbyggd batteridiagnostik informerar dig om batteriets tillstånd medan datadrivna tjänster bidrar till att förenkla verktygsparkshanteringen.

Skydda ditt arbetsteam

Säkerhetslösningarna sträcker sig från dammhanteringssystem till inbyggd teknik som bidrar till att minska risken för okontollerade rotationer med vinkelslipen.

Kapa lika mycket betong som en full bensintank klarar med ett enda 8,0 Ah Nuron-batteri

Köp DSH 600-22, batteridriven motorkap

Nuron-batterier och en kolborstfri motor levererar upp till tre gånger så mycket arbete per laddning 

Köp TE 60-22 SDS-Plus, batteridriven borrhammare

Kombinera två Nuron-batterier på 12 Ah för upp till 2,5 gånger högre effekt än med ett standard 36V-batteri

Köp TE 2000-22, batteridriven bilningsmaskin

Upp till tredubbla kaphastigheten och dubbla drifttiden jämfört med föregångarna

Köp SC 30WR-22, batteridriven cirkelsåg

Lägg mindre tid på att leta efter försvunna verktyg

Få information om den senast kända platsen för verktyg och utrustning som försvunnit tack vare uppkopplade Nuron-batterier, -verktyg och -laddare. 

Slipp driftstopp med hjälp av batterivarningar

Fleet Management-kunder kommer automatiskt att informeras när ett Nuron-batteri börjar underprestera, vilket gör att de snabbt kan beställa ett kostnadsfritt ersättningsbatteri.

Slipp onödiga kostnader på dubbla uppsättningar av verktyg

När du parkopplar Nuron med ON!Track-systemet för utrustningshantering kan du identifiera utrustning som inte används och få ut den dit den behövs.

Med Hilti SensTech-teknik för vinkelslipmaskiner stängs verktyget automatiskt av när operatörens hand tas bort – till exempel om man råkar tappa verktyget. Och med aktiv 3D-vridmomentskontroll stängs verktyget av vid plötsliga okontrollerade rörelser oavsett riktning.

Läs mer om AG 6D-22, batteridriven vinkelslip

BX 3-ME-22, utvecklad särskilt för elmontageföretag. Eftersom den är batteridriven kan du göra snabba och tillförlitliga skjutmontage utan att behöva krångla med påfyllning eller hantering av farligt gods som gas- eller krutpatroner. Med Nurons banbrytande batteriteknik kan du skjuta upp till 850 spik per laddning.

Nuron BX 3-ME-22, M&E utgåva

VC 10M-22 är Hiltis första bärbara industriella dammsugare med överlägsen batteriprestanda. Denna nytillskott till SafeSet systemet suger effektivt upp våt- och torrdamm och fungerar utmärkt med sugborr. Med de rätta tillvalen såsom ryggsäck och Bluetooth®-fjärrkontroll får du händerna fria till att utföra ditt arbete och kan enkelt slå dammsugaren av och på med ett knapptryck.

Köp VC 10M-22 BATTERIDRIVEN DAMMSUGARE

Uppgradera till Nuron nu

Bläddra igenom produktöversikten för Nuron-verktyg eller använd vår Make It Fit-konfigurator för att bygga ditt eget anpassade kit. Välj bara ”Nuron” i filterfunktionen (val av batterisystem)

Och om du har frågor om en uppgradering till Nuron kan du kontakta kundtjänst eller din säljare.

PRATA MED OSS OM NURON

Fyll i formuläret nedan så ringer en av våra Hilti-experter upp dig