Ny på hilti.se?Bli kund och logga in för att se dina priserRegistrera dig nu

Batteridrivna dammsugare för byggarbetsplatser

Revolutionerande Nuron-batterier som innebär att du nu kan välja batteridrivna verktyg utan att tumma på sugkraften: se alla batteridrivna dammsugare och ryggburna dammsugare här

Revolutionerande Nuron-batterier som innebär att du nu kan välja batteridrivna verktyg utan att tumma på sugkraften: se alla batteridrivna dammsugare och ryggburna dammsugare här
VC 10M-22 Batteridriven dammsugare Batteridriven våt-/torrdammsugare med ryggsäck som tillval, optimal för effektiv dammborttagning och M-klass filtreringssystem på Nuron Li-ion plattform för högpresterande rengöring
En yrkesanvändare använder en batteridriven dammsugare för att ta bort damm vid ett rivningsarbete

Upptäck batteridrivna dammsugare

Snabb rengöring och bättre dammkontroll med alla fördelar som det innebär att bära utrustningen med sig

Du kan inte undvika att det uppstår damm, men du kan kontrollera det - oavsett var du arbetar. Nu lanserar vi Hiltis första batteridrivna dammsugare som är godkänd för damm från byggarbetsplatser.

VC 10 uppfyller dammklassificeringar och tack vare kraften och flexibiliteten hos Nuron-plattformen kan du nu våt- och torrdammsuga även där det inte finns tillgång till el.

Batteridrivna dammsugare för största möjliga mobilitet

Större säkerhet

Ta bort damm där det skapas med arbetsplatsgodkända, högpresterande dammsugare på Nuron batteriplattform.

Högre produktivitet

Utnyttja fördelarna och flexibiliteten när du kan arbeta utan sladd. Det innebär färre avbrott, tidsbesparing och längre livslängd för dina verktyg.

Högre bekvämlighet

Oavsett om du bär den batteridrivna dammsugaren i handtaget eller med hjälp av en fästrem eller som en ryggsäck är den smidig, bekväm och ökar din rörlighet. Och den fungerar med vår omfattande 22V Nuron batteriplattform.

En yrkesanvändare använder en batteridriven dammsugare för att ta bort damm vid ett rivningsarbete

VC 10-22: Nuron-kraft för riktigt effektiv batteridriven dammuppsamling

Batteridriven våt- och torrdammuppsamling

Hiltis första dammsugare som kan bäras som en ryggsäck, om du väljer vår ryggsäck som tillbehör vid köpet. Att bära dammsugaren på ryggen är inte bara säkare – eftersom det inte är lika stor risk att snubbla när du går i ojämn terräng – utan det innebär också att du har händerna fria att bära andra föremål, så att du på så sätt kan arbeta mer effektivt. Du kan till och med bära dammsugaren när den används, och det underlättas tack vare en kortare slang på bara 1,9 m som du kan köpa som tillval utöver standardslangen på 3 m.

Den nya Bluetooth-modulen kan också konverteras till en fjärrkontroll, så att du starta och stoppa på distans med en knapptryckning. Med den användarvänliga displayen och pekpanelen får du dessutom alltid ett meddelande när sugeffekten är under det optimala L/S.

En yrkesman som går över en byggarbetsplats med en batteridriven dammsugare, som hänger på axeln

Inget eluttag? Inga problem!

Rengör din arbetsplats med en batteridriven dammsugare istället

Med en vikt på bara 4,3 kg och med en integrerad axelrem är VC 5-22 lätt att hantera och bekväm att bära. Den fungerar perfekt både när du rengör byggplatsen och skåpbilen!

UPPFYLLER GÄLLANDE HÄLSO- OCH SÄKERHETSBESTÄMMELSE

Håll din arbetsplats ren och i enlighet med gällande bestämmelser genom att kombinera våra batteridrivna dammsugare med ett integrerat dammhanteringssystem för kapning, borrning, kärnborrning med mera.

Köp fler dammsugarenheter

FÖREDRAR DU EN ELEKTRISK, SLADDAD DAMMSUGARE?

Ta bort tjockt damm och vått betongslam från slipning, kapning, borrning och kärnborrning snabbt och effektivt med våra kraftfulla, sladdade dammsugare med mycket hög kapacitet.

Köp sladdade dammsugare

VI STÅR BAKOM VÅRA VERKTYG

Vi förväntar oss inte att våra verktyg ska gå sönder, men om det händer finns vi här för att hjälpa till. Du får gratis service av din dammsugare under två år, därefter livstidsgaranti och ett kostnadstak för eventuella reparationer. 

Ta reda på mer om vår verktygsservice