Elektriska lågspänningslösningar

Effektivisera dina elinstallationer

Har du svårt att få ditt företag att växa eftersom du inte hinner med fler uppdrag? Frustrerad över långsam spårfräsning? Eller du kanske är intresserad av snabbare infästningssystem och enklare brandskyddslösningar? Oavsett ur din situation ser ut, så kan Hiltis lösningar för lätta elektriska distributionsarbeten hjälpa dig att förbättra produktiviteten för varje fas av ditt projekt.

Loading
MEP Supports Selector

Gör arbetsplatserna säkrare

Förhindra muskel- och belastningsskador

Jobbar du mycket med arbeten över huvudhöjd? Vårt toppmoderna, bärbara EXO-01 exoskelett har utvecklats för att minska överansträngning hos medarbetare och gör därmed arbetsplatsen säkrare samtidigt som produktiviteten förbättras.

Är du rädd att utsättas för damm? Koppla på Hilti dammreduceringssystem (DRS) på din batteridrivna borrhammare för praktiskt taget dammfri borrning.

Lasersnabb layout

Få snabbare nivellering och avvägning

Traditionell layout med snörslå tar lång tid och är arbetskrävande, och vissa mätverktyg på marknaden ger dig inte avvägning med den kvalitet som du behöver.  Men med mätverktyg som batteridrivna PM 30-MG och PM 40-MG multilinjelasrar kommer du att få högre tillförlitlighet, snabbare och mer exakt avvägning och utmärkt synlighet. Prova våra lättanvända lasermätare när du ska mäta för kabelgenomföringar och kabelbuntar.  Du kan också använda våra betongskannrar för att slippa kostsamma stilleståndstider på grund av att man borrar i dolda föremål.

För att komma till saken

Snabbare och säkrare spårfräsning

Att använda standardlösningar för spårfräsning och skärning - som en hammare och huggmejsel, vinkelslip eller mejselhammare - kan vara ett tufft arbete. Det är också tidskrävande och kan orsaka skador och leda till kostsamma merarbeten. Men tack vare nya Hilti DCH 150-SL spårfräs kan du skära upp spår för elinstallationer upp till 40 % snabbare än med andra jämförbara verktyg på marknaden. Du kan få snabba, rena spår med en bredd och djup på upp till 50 mm och jobbet sker praktiskt taget helt dammfritt. Och om du behöver göra snabba genomföringar i väggar för att dra elkablar är våra kombihammare mycket effektiva. Om du dessutom kopplar till vårt dammreduceringssystem (DRS) kan du borra och mejsla praktiskt taget helt dammfritt.

Snabbare infästning

Spara tid genom att göra det direkt

Letar du efter ett mer effektivt alternativ till borrning och installation av infästningar för kabelmontage? Byt till skjutmontage med Hilti BX3 batteridriven bultpistol.  Enkel och säker att använda. Den hjälper dig att arbeta upp till tre gånger snabbare än med andra montagemetoder och du kan utföra montage i mängder av olika material. Och glöm inte att det är praktiskt taget helt dammfritt!

HIT-HY 200-R V3- rebar installation with the HDE 500-A22 chemical anchor dispenser

Enklare brandskydd

Lättinstallerade, förfabricerade brandskyddslösningar

Glöm brandtätningsmurbruk, tätningsmassor och brandskyddsskivor, som är krångliga och svåra att hantera. Välj istället Hiltis förfabricerade brandskyddssystem! Våra skum, kabelskivor och manschetter har fått ett stort antal godkännanden och kan snabbt installeras utan specialverktyg eller särskild utbildning - det gör livet enklare och sparar tid.

Snabbare elinstallationer

Största möjliga flexibilitet med batteridrivna verktyg och olika typer av infästningar

Ju snabbare dina medarbetare kan installera elkontakter, belysning, kopplingsdosor och andra produkter, desto lägre kostnader för dina projekt.  Genom att använda Hiltis batteridrivna slagskruvdragare och infästningar kan du utföra dina installationer snabbare och med mindre vibrationer. Du kan göra montaget snabbare med våra HUS betongskruv.

Full kontroll över din inventering

Vilken utrustning har du? Vem använder den och var är den? Behöver din utrustning service eller kalibrering? Är det dags att förnya medarbetarnas utbildning eller certifikat? Få in all väsentlig information och mer med ON!Track, Hiltis mjukvara för inventariehantering för byggbranschen.

Ta reda på mer

Hiltis egna ingenjörer är redo att hjälpa dig

Samarbeta med Hilti för att dra nytta av support från våra experter under alla faser av projektet. Vi erbjuder allt från råd och rekommendationer från våra experter till ackrediterad utbildning och demonstrationer för att hjälpa dig att hitta de godkända lösningar som du behöver.

Kontakta oss

Dela