Snickare sätter upp innerväggar med gipsskruvdragare

Bygga innervägg

Heltäckande guide för innerväggsmontage

Vill du öka din produktivitet vid innnerväggsmontage? Ibland tar det lång tid att utföra antingen för att det är ett slitsamt arbete med för många arbetsmoment eller för att kvaliteten på infästningar eller verktyg är dåliga. Det problemet har du inte med Hilti. Därför har vi sammanställt en guide som visar hur du kan arbeta snabbare vilket sparar pengar i varje steg av ditt projekt. Läs vidare för att upptäcka våra smarta och produktiva lösningar för att bygga innerväggar på ett effektivt sätt.

Guide för innerväggsmontage

Steg för steg

Bilden nedan illustrerar en arbetsplats med olika arbetsmoment som är typiskt förekommande när man bygger innerväggar. Klicka på varje Plus-symbol för att se hur produktivt det kan utföras med våra lösningar.

  1. Utsättning av innerväggsskenor med krysslaser
  2. Montage av skenor med spikpistol och skjutspik
  3. Montering av reglar och gipsskivor med gipsskruvdragare och skruvautomat
  4. Täta med brandskyddsfog med fogpistol

 

Loading

VERKTYG DU KAN LITA PÅ

Högpresterande verktyg och reparation inom tre dagar

Du har kanske koll på hur innerväggar monteras men inget är mer irriterande och dyrt än när arbetet stannar upp på grund av trasiga verktyg. Att satsa på verktyg av hög kvalitet, som inte sviker dig, kommer att spara både tid och pengar, särskilt när du känner pressen att bli klar i tid. Våra 22 volts batteridrivna gipsverktyg är inte bara högpresterande och ledande på marknaden, de har också en låg frekvens av fel. Men även om något går fel, hur undviker du krångliga processer och långa reparationstider? Med Hilti Fleet Management och vår snabba reparationsservice får du tillbaka ditt verktyg inom tre dagar.

SPARA TID, ÖKA PRODUKTIVITETEN

Snabbare lösningar för varje fas

Att montera stålskenor snabbare leder till lägre driftkostnader, så ju snabbare du blir klar med jobbet, desto bättre. De traditionella sätten att borra och montera skenor kan ta lång tid och vara mer krävande på kroppen. Vi har lösningen för att göra det 5x så snabbt. Med vår batteridrivna BX 3-22 spikpistol är det möjligt! Den har mindre rekyl, spårar aktiviteten och skapar inte damm, vilket betyder att du kan hoppa över städningen och ha full kontroll över produktiviteten när du behöver det. Behöver du montera skenor för innerväggar?

Slipp manuella mätningar med krita som tar mycket arbete och ökar risken för fel. När tiden är knapp eller när avstånden är långa och skisserna är komplicerade gör PM 30-MG multilinjelaser processen enklare – och lasern kan hanteras av en enda person. Du kan också underlätta arbetet med att använda vår batteridrivna CD 4-22 fogpistol för att täta fogar och hörn eller vår lätta, batteridrivna SD 5000-22 gipsskruvdragare för att montera gipsskivor.

Nya Nuron BX 4-22

SUPPORT OCH UTBILDNING

Fyll på kunskapsluckor och håll dig uppdaterad

Om du inte har fått tillräcklig utbildning eller stöd tidigare, kanske du inte är medveten om de senaste teknikerna som signifikant kan öka produktiviteten och säkerheten på arbetsplatsen. Behöver du lära dig om direktinfästning? Hilti erbjuder DX-certifiering. Du kan också besöka Hiltis designcenter för brandskydd och använda rapporteringsverktyg för att enkelt skapa brandskyddsdesign och rapporter. Om du ändå inte hittar det du behöver, kan du enkelt be våra Hilti-ingenjörer om hjälp. Dessutom, om du vill ha exakta uppgifter om hur många skruvar, spikar och andra förbrukningsvaror du använder, kommer Hilti Connect-appen att hålla dig helt uppdaterad.

Leasa dina verktyg

När du tecknar Fleet Management-avtal får du tillgång till bland annat kostnadsfria och snabba reparationer - om ditt verktyg går sönder reparerar vi det inom tre dagar.

Upptäck Fleet Management

Spikpistoler för alla arbeten

Byt ut traditionell borrning och infästning mot Hilti bultpistoler - för praktiskt taget helt dammfri montering av skenor som dessutom går fem gånger snabbare! Du kan hoppa över det manuella rengöringsmomentet och du har full koll på produktiviteten varje dag.

Köp Hilti bultpistoler

Expertrådgivning

Samarbeta med Hilti för att dra nytta av support från våra experter i varje fas av ditt projekt. Vi erbjuder allt från råd och rekommendationer från våra experter till ackrediterad utbildning och demonstrationer för att hjälpa dig att hitta de godkända lösningar som du behöver.

Kontakta oss

Essentiella verktyg för innerväggsmontage

Spikpistol

BX 3-22

Batteridriven spikpistol för montage av väggskenor och annat lättare montage mot betong, stål och murverk.

Gå till produkt

Krysslaser

PM 40-22

Grön multilinjelaser med 3 linjer för avvägning, linjering och vinkelpositionering.

Gå till produkt

Gipsskruvdragare & skruvautomat

SD 5000-22 & SD-M 2

Vid laddning vid upphängning av gipsväggar, träskivor och utvändig beklädnad

Gå till produkt

Exoskelett

EXO-S

Mekaniskt exoskelett som avlastar dig vid arbete ovanför axlar och huvud.

Gå till produkt

Dela