SENASTE NYTT

Ta en titt på våra färskaste nyheter

mt system hilti

MT System

Ett enda installationssystem för alla dina installationsbehov

Hiltis MT-system är lätt att dimensionera och montera, och det enda installationssystem du behöver för  alla dina installationer. Oavsett om du planerar installationslösningar för rör- och  ventilationsupphängningar eller kabelstegstöd och integrerade golv, behöver du bara ett mångsidigt, lätt och mycket effektivt MT-system.

Image alt text (optional)

Nya HUS4

Nu tar vi betongskruven till en ny nivå

Nya Hilti HUS4 betongskruv förbättrar infästningen i mycket svåra betongförhållanden samtidigt som den har avancerad prestanda och gör installationen ännu snabbare.

  • Robust: Enklare hantering och installation med mindre blockering tack vare minskad kärndiameter och ny gängdesign. Använd din borr för fler infästningspunkter än någonsin tidigare!
  • Justerbar, avtagbar, återanvändbar: Kan återanvändas fler gånger och har högre prestanda i nygjuten betong än standardskruv.
  • Snabbare installation: Två gånger snabbare installation än med vanlig expanderskruv. Ingen rengöring och inget åtdragningsmoment krävs!
TE 3000-AVR

TE 3000-AVR (03)

Vår mest kraftfulla bilningsmaskin har blivit ännu starkare

Med en vikt på bara 27 kg, men med samma kapacitet som en 45 kg pneumatisk mejselhammare, är Hiltis nya TE 3000-AVR (03) elektriska bilningsmaskin både lättare och starkare än någonsin. Med alla fördelar som ett elektriskt verktyg medför - inget behov av bränsle, kompressor och frekvent underhåll. Det betyder att man sparar mycket pengar i det långa loppet. Förbättrad AVR innebär att personalen utsätts för ännu mindre exponering av vibrationer, vilket gör verktyget säkrare och bekvämare att använda. Praktiska fördelar som avtagbar kabel, "power-on"-indikatorn samt ett tredje topp-handtag - allt detta förbättrar upplevelsen. Det perfekta verktyget för alla typer av tung golvrivning, speciellt inomhus och i trånga utrymmen.

te-cx

TE-CX-BORR

Förbättrad robusthet för högre produktivitet

Hiltis nya och förbättrade TE-CX borr är fortfarande den bästa borrkronan på marknaden, men med ännu fler funktioner som tar dess prestanda till en ny nivå. TE-CX, som är PGM- och ANSI-kompatibel och omfattas av Hilti-garantin, är fyra gånger robustare än sin föregångare vid borrning i armerad betong och har 40%+ högre borrprestanda i armeringsjärn.

Det nya materialet i borrhuvudet ger högre slitstyrka, medan spiralhuvudet säkerställer effektiv dammutsugning för snabbare borrning. Tack vare den unika svetsningen med temperaturkontrollerad motståndskraft och den patenterade ultraljudskulblästringstekniken har borrkronan en hög grad av mekanisk robusthet och motstånd mot skador. Dessutom ger den nya reducerade friktionszonen fler hål per laddning och säkerställer förbättrad funktion i armeringsjärn och betong.

DWS 225

DWS 225 Väggslip

Mer bekväm, mindre damm

Med överlägsen ergonomi, dammkontroll och oöverträffat serviceerbjudande är Hiltis nya DWS 225 väggslip det perfekta verktyget för jämna ytbehandlingar på gipsskivor. DWS 225 är en lätt väggslip med ergonomisk design, bättre balans och ett huvud med nästan 180° vridbarhet - vilket ger dig bekväm kontroll när du slipar väggar, tak och hörn. När väggslipen används tillsammans med Hiltis slipnätskivor får du praktiskt taget dammfri slipning som bidrar till högre säkerhet och gör att du kan arbeta mer effektivt för att uppnå perfekt finish.

mp-u-g

MP-U-G rörklammer

Den ultimata lösningen för kontrollerad rörförlängning

Hiltis nya MP-U-G rörklammer är perfekt för plast- och AI-kompositrör i storlekar upp till 160 mm.

Förbättrad svetsprocess ger en högre belastningskapacitet och tack vare en ny design av gångjärnen får man en bred öppning och rotation som gör det enklare att skjuta in röret.

Tack vare ljudreducerande packning upp till 22dB(A) och uppdaterad clipsgeometri för full flexibilitet är MP-U-G den perfekta lösningen för applikationer inom avloppsvatten och värme.

pm 2-lg pm 2-pg

PM 2-LG och PM 2-PG lasrar

Gröna linjer för bättre synlighet

Nya PM 2-PG punktlaser och PM 2-LG linjelaser ger bättre synlighet tack vare den gröna lasern som ger dig skarpa och tydliga linjer på längre avstånd.

PM 2-PG har ett pendellås som förhindrar inre skador och förlänger verktygets livslängd, samt en monterad magnetfot som enkelt fäster mot metallprofiler för gipsmontage.

PM 2-LG har däremot ett lutningsläge och en linje som börjar tätt intill fronten på lasern för enklare vertikal injustering.

Hilti Smart vacuums for every jobsite

NYA VC 20-X OCH VC 40-X

Smarta dammsugare för alla typer av arbetsplatser

Lansering av nya VC-X dammsugare – 20 respektive 40 liter. Båda modellerna har en digital display som informerar dig om filterstatus och behållarens kapacitet. Dessutom har dammsugarna slangdiameterväljare så att de kan anpassas till olika verktyg.  Dammsugarna har också elastisk rem och extra förvaringsväskor där du kan lägga kablar, slangar, tillbehör och verktyg så att du kan röra dig runt på arbetsplatsen enkelt och säkert. Och tack vare funktionen med automatisk filterrengöring rengörs bara filtret när det behövs, vilket maximerar filtrets livslängd och ser till att du kan jobba säkert.

Med ett litet format och låg vikt är VC 20 den mest kompakta dammsugaren av sitt slag på marknaden - perfekt för att ta med sig runt på arbetsplatserna. Eller välj VC 40 med integrerat handtag och stora, slitstarka hjul. Den är enklare att transportera och har större behållarkapacitet.

Image alt text (optional)

Luftrenare för en hälsosam arbetsplats

Fullända din dammkontroll med Hilti Air Cleaners

Även med det bästa dammreduceringssystemet finns det alltid en risk att damm kommer ut i luften. Med de senaste luftrenarna från Hilti, AIC 1000 och AIC 2000, kan du eliminera överflödiga dammpartiklar från luften. Anslut luftrenaren till din dammsugare för extra säkerhet så att risken för dammrelaterade hälsoproblem hos medarbetarna minskas. AIC-modellerna minskar spridninger av damm i din arbetsmiljö avsevärt, vilket innebär att lägre andel damm faller ner och därför krävs det även mindre städning efter ett jobb - sparar inte bara städningstid utan innebär också betydligt mindre risk för böter och nedstängning av arbetsplatsen!

DX 6 Direct Fastening Tool Application

NYA KRUTDRIVNA BULTPISTOLEN DX 6

Intelligent, effektivt och mångsidigt

Nu introducerar vi vår nya krutdrivna bultpistol DX 6. Kanske den enklaste och mest mångsidiga i sitt slag. Med en enda patrontyp som klarar alla arbetsmoment den ställs inför, kan du säga adjö till krångel med att byta och testa olika patroner för underlaget. Och tack vare vår aktiva kraftkontroll (APC) väljer du enkelt rätt tryck för jobbet.

Plocka isär hela verktyget med ett tryck och koppla upp den med telefonen för underhåll och serviceinformation.

Dela