SENASTE NYTT

Ta en titt på våra färskaste nyheter

Lansering av HUS4 betongskruv

Tar betongskruvar till en ny nivå

Nya Hilti HUS4 betongskruv förbättrar infästningen i mycket svåra betongförhållanden samtidigt som den har avancerad prestanda och gör installationen ännu snabbare.

  • Robust: Enklare hantering och installation med mindre blockering tack vare minskad kärndiameter och ny gängdesign. Använd din borr för fler infästningspunkter än någonsin tidigare!
  • Justerbar, avtagbar, återanvändbar: Kan återanvändas fler gånger och har högre prestanda i nygjuten betong än standardskruv.
  • Snabbare installation: Två gånger snabbare installation än med vanlig expanderskruv. Ingen rengöring och inget åtdragningsmoment krävs!
Image alt text (optional)

Nya DD250-CA

Låt oss presentera kommunikation på en helt ny nivå mellan dig och dina verktyg!

Vi vill ta bort allt krångel med diamantborrning - nu har vi gjort det enklare än någonsin. Med robust design, hög prestanda och hållbarhet har nya DD250-CA kommit för att ta över efter DD250.

En digital display vägleder dig i ditt arbetsmoment och ger dig också tillgång till detaljerad statistik över hur maskinen använts, så att du kan hålla ett öga på borrtider, anbringad kraft, borrriktning och växlar. Komplett med Bluetooth-anslutning så att du kan ansluta till WMS 100, ON!Track-appen, autofeed-enhet och använda rapportering på appen för att felsöka och övervaka produktivitet samt verktygsdata.

Men det är inte allt, DD250-CA ingår i en ny serie av produkter inklusive autofeed-enhet och stativ.

DD 250-CA

DD 150 kärnborrningssystem

DD 150 är en mångsidig och robust kärnborrmaskin som du kan använda handhållen eller riggbaserad, ansluten via Bluetooth. Perfekt oavsett om du borrar i betong för rörgenomföringar, murverk för VVS, värme eller luftkonditionering – du har det du behöver. Vi har gjort det ännu enklare med en ny autofeed enhet som gör borrningen åt dig.

Image alt text (optional)

LANSERING AV NYA VC 20-X OCH VC 40-X

Smarta dammsugare för alla typer av arbetsplatser

Lansering av nya VC-X dammsugare – 20 respektive 40 liter. Båda modellerna har en digital display som informerar dig om filterstatus och behållarens kapacitet. Dessutom har dammsugarna slangdiameterväljare så att de kan anpassas till olika verktyg.  Dammsugarna har också elastisk rem och extra förvaringsväskor där du kan lägga kablar, slangar, tillbehör och verktyg så att du kan röra dig runt på arbetsplatsen enkelt och säkert. Och tack vare funktionen med automatisk filterrengöring rengörs bara filtret när det behövs, vilket maximerar filtrets livslängd och ser till att du kan jobba säkert.

Med ett litet format och låg vikt är VC 20 den mest kompakta dammsugaren av sitt slag på marknaden - perfekt för att ta med sig runt på arbetsplatserna. Eller välj VC 40 med integrerat handtag och stora, slitstarka hjul. Den är enklare att transportera och har större behållarkapacitet.

Hilti Smart vacuums for every jobsite

Nya luftrenare för dammborttagning på arbetsplatsen

Fullända din dammkontroll med Hilti Air Cleaners

Även med det bästa dammreduceringssystemet finns det alltid en risk att damm kommer ut i luften. Med de senaste luftrenarna från Hilti, AIC 1000 och AIC 2000, kan du eliminera överflödiga dammpartiklar från luften. Anslut luftrenaren till din dammsugare för extra säkerhet så att risken för dammrelaterade hälsoproblem hos medarbetarna minskas. AIC-modellerna minskar spridninger av damm i din arbetsmiljö avsevärt, vilket innebär att lägre andel damm faller ner och därför krävs det även mindre städning efter ett jobb - sparar inte bara städningstid utan innebär också betydligt mindre risk för böter och nedstängning av arbetsplatsen!

Image alt text (optional)

BX 3-SCT

Nya BX 3-SCT kommer att ersätta DX 450-SCT och innebär att tidig testning av sprutbetong kan göras utan förbränning av bränsle. Sprutbetong måste testas för att försäkra att den är säker att användas. Den nya förbränningsfria metoden är perfekt för användning i slutna utrymmen utan att man behöver förvara och kassera krutpatroner. BX 3-SCT ingår också i 22V-serien och använder samma batterier som andra Hilti 22V-verktyg, för enklare integrering i din verktygspark.

Image alt text (optional)

PS-85 väggskanner

Användarvänlig väggskanner med innovativ teknologi

Nya PS-85 är en lättanvänd väggskanner och objektlokaliserare för att förhindra träffar vid borrning eller kapning i flera grundmaterial. PS-85 väggskanner är mångsidig och användarvänlig, och hjälper dig att undvika skador orsakade av borrning på fel ställe. Med innovativ pulserad radarteknologi kombinerad med magnetisk induktion och AC-sensorteknologi är den perfekt för objektlokalisering och klassificering. Du kan använda PS-85 på olika grundmaterial med ett unikt lägesval för speciella grundmaterial som hålsten, gips eller nygjuten betong.

Image alt text (optional)

Nya Multiline sticksågblad

Hitta rätt sticksågsblad för jobbet - snabbt och enkelt

Hiltis sortiment av sticksågblad ingår nu i Multiline-familjen. Vi har gjort det enklare än någonsin att hjälpa dig att hitta rätt blad för dina behov, oavsett om du arbetar med trä, metall eller speciella applikationer i material som träfiber, gips, plexiglas eller till och med kakel. Om det är pestanda, precision eller snabbhet du letar efter ska du välja Hiltis sticksågsblad - oavsett användningsområde!

Image alt text (optional)

Hårdmetallborr

Upptäck vår nya hårdmetallborr till GDG 6-A22

Om du ska ta bort svets, förstora hål eller förbereda rör för svetsning är våra nya hårdmetallborr det perfekta komplementet när du använder GDG 6-A22 batteriddriven rakslip.

Image alt text (optional)

NYA KRUTDRIVNA BULTPISTOLEN DX 6

Intelligent, effektivt och mångsidigt

Nu introducerar vi vår nya krutdrivna bultpistol DX 6. Kanske den enklaste och mest mångsidiga i sitt slag. Med en enda patrontyp som klarar alla arbetsmoment den ställs inför, kan du säga adjö till krångel med att byta och testa olika patroner för underlaget. Och tack vare vår aktiva kraftkontroll (APC) väljer du enkelt rätt tryck för jobbet.

Plocka isär hela verktyget med ett tryck och koppla upp den med telefonen för underhåll och serviceinformation.

DX 6 Direct Fastening Tool Application

NÄSTA GENERATION DSH 700-X & DSH 900-X

Motorkapar som står sig över tid

Våra helt nya DSH 700-X och DSH 900-X bensinkapar är säkrare och mer robusta än någonsin. Båda är utrustade med en näst intill oförstörbar startlina som innebär betydligt mindre underhåll och därmed även mindre stillestånd och högre produktivitet. Det nya filtret ger dig avsevärt högre filtreringseffektivitet, som tillsammans med den nya cylinderbeläggningen förbättrar slitstyrkan och ger ökad hållbarhet, längre livslängd och färre reparationer.

Och eftersom vibrationsnivån har minskat med upp till 25 % är risken mindre för användaren att drabbas av skadliga hand-arm-vibrationer (HAVS).

DSH petrol saw application on jobsite

FOX-V FÖRMONTERAT VÄGGFÄSTE

Öka takten med innovativ fästlösning

Vårt bästsäljande fasadsystem har nu blivit ännu bättre tack vare FOX-V förmonterat väggfäste. Med ett specialdesignat handtag, smarta markeringar och en förmonterad isolator blir installationen enklare, snabbare och mer exakt än tidigare - vilket gör att du kan öka produktiviteten. Och med ett fäste som är lämpligt för alla basmaterial och fasadbeklädnader, erbjuder den oslagbar mångsidighet oavsett om du monterar på trä, stål eller betong.

FOX-V FÖRMONTERAT VÄGGFÄSTE

Dela