Dimensionering och installation av fotplatta

Snabbare och säkrare anslutning av stål mot betong

Lägger du ner mycket tid på att dimensionera anslutningar av stål mot betong? Det kan vara svårt att hitta de bästa lösningarna för att ansluta balkar eller pelare mot fotplatta. Varje minut räknas, så effektiv dimensionering och snabb installation kan ofta vara avgörande för om man lyckas eller misslyckas med att hålla deadline. Men även om produktiviteten är avgörande, bör det inte leda till kompromisser när det gäller kvalitet eller säkerhet - speciellt när ett fel i fotplattan kan resultera i allvarliga incidenter, böter eller till och med rättsligt åtal. Vi vet också hur viktigt det är att ta hand om personalen genom att minska risken för hand-arm-vibrationssyndrom (HAVS) och förhindra inandning av kvartsdamm.  På Hilti antar vi utmaningen! Läs vidare och ta reda på mer om våra bästa lösningar för anslutningar av stålpelare mot fotplattor...
Loading

Spara tid på dimensionering av fotplatta

Säkerställ installationer av hög kvalitet och snabb dimensionering

Dimensionering av fotplatta kan vara svårt och ta lång tid. Att hitta en lösning som du kan lita på och som uppfyller alla gällande regler brukar ta omkring en timme, men vad tycker du om vi säger att vi kan minska den tiden med en femtedel? Med Hilti PROFIS Engineering Suite kan du dimensionera en hel fotplatta på bara 10 minuter! Och eftersom mjukvaran byter BIM-data sömlöst är det lättare än någonsin att samla in korrekt information direkt från arbetsplatsen. Vi erbjuder också teknisk support och utbildning på plats eller på kontoret, så du kommer alltid att få råd om rätt produkter för jobbet. När du kan lita på din installationsmetod kan du också känna dig säker på att du slipper skadeståndsansvar för bristfälliga lösningar och bevarar företagets goda rykte. 

SNABBA LÖSNINGAR FÖR HÖGRE PRODUKTIVITET

Automatisk hålrengöring och förplanerad skanning

Så du har snabbat på dimensioneringsprocessen, men vad mer kan du göra för att öka effektiviteten på arbetsplatsen och alltid hålla dina deadlines?  Vi vet hur lång tid det kan ta att rengöra hål manuellt. Därför har vi utvecklat SafeSet –  en lösning där man borrar och rengör i ett steg. Koppla bara vår VC 20/40 dammsugare till vår TE-CD eller TE-YD hammarborr, för dubbelt så snabb rengöring jämfört med den traditionella metoden att blåsa, borsta, blåsa. För montering av injekteringsmassa ger vår batteridrivna HDE 500-A22 fogpistol snabbt exakt rätt mängd massa, vilket gör att du sparar ännu mer tid och dessutom minskar kostnaderna för injekteringsmassan.

Du kan till och med planera i förväg genom att hitta dolda armeringsjärn i betong innan du börjar, vilket minskar risken för skador och förseningar. Genom att använda vår PS 300 Ferroscan kan du enkelt hitta dolda armeringsjärn för att avgöra vilken borrmetod som passar bäst - så att du inte behöver göra ändringar i sista minuten under arbetets gång.

201910 HIT HY 200 application

ÖKA SÄKERHETEN, MINSKA RISKERNA

Minskade vibrationer och praktiskt taget dammfri borrning

Vill du öka säkerheten för din personal och förhindra  smärtsamma sjukdomar som HAVS? Tack vare aktiv vibrationsreducering (AVR) ger våra borrhammare - även kraftfulla TE 60 och TE 70 - mindre  vibrationer, vilket hjälper till att minimera risken för permanenta skador. Men vad händer med allt damm från borrning och manuell rengöring av borrhålen? Att inandas kvartsdamm kan vara dödligt. Därför har vi utvecklat SafeSet-systemet, som är en praktiskt taget dammfri lösning. Genom att dammet tas bort från borrhålet automatiskt med hjälp av en dammsugare minskas risken för att personalen utsätts för dammet. Det gör arbetet mycket säkrare och minskar risken för hälsoproblem.

PROFIS ENGINEERING

Med vår Hilti PROFIS Engineering Suite kan du dimensionera en hel fotplatta på bara 10 minuter. Och eftersom mjukvaran byter BIM-data sömlöst är det lättare än någonsin att samla in korrekt information direkt från arbetsplatsen.

Prova gratis

SAFESET

Med SafeSet kan du säga farväl till manuell rengöring av borrhål. Byt ut den gamla metoden att blåsa, borsta, blåsa borrhålen mot vårt sugborr med ansluten dammsugare för efterinjektering av armering, vilket är snabbare, mer tillförlitligt och praktiskt taget dammfritt.

Mer information

Dela