Teknisk utbildning för konstruktörer

Förbättra din kunskap gällande betonginfästning och efterinstallerad armering med maximal produktivitet i PROFIS Engineering

Väljer du de bästa infästningarna för din konstruktion? Vilka standarder och produkter är relevanta för dimensionering av eftermonterade armeringsjärn respektive infästning?

Om du har funderat över dessa frågor, då är våra digitala utbildningar något för dig. Registrera dig på hilti.se och använd dina inloggningsuppgifter för att komma åt Hilti Academy och börja fördjupa dig redan idag.

VARFÖR VÄLJA PROFIS ENGINEERING E-LEARNING?

Optimera ditt arbetssätt för dimensionering och design av strukturella infästningar och anslutningar

Lär dig använda hela funktionaliteten i PROFIS Engineering för snabbare dimensionering. Utbildningen sträcker sig från grundläggande kunskap inom design av infästning och efterinstallerade armeringsjärn till avancerade designkoncept.

Håll dig uppdaterad med senaste regelverk och standarder

Få expertinsikter om hur de senaste regelverken och standarder påverkar infästningar för stål-mot-betong och anslutningar för betong-mot-betong. Få tillgång till regelbundet uppdaterat och kontinuerligt växande digitalt innehåll.

Ta emot ett slutförandecertifikat

Lär dig i din egen takt på den enhet du föredrar. Träningsinnehållet är relevant för nyutexaminerade ingenjörer så väl som erfarna ingenjörer, och du kommer att få ett slutförandecertifikat från Hilti.

E-kurser för konstruktörer

Kurser för infästning av stål-mot-betong

  • Grundläggande kunskap för dimensionering av infästning
  • Regelverk och standarder
  • Statisk design enligt Eurocode 2 del 4
  • Antaganden för infästning av stål-mot-betong
  • Avancerad utbildning i infästning av stål-mot-betong

Kurser för anslutningar i betong-mot-betong

  • Grundläggande kunskap för dimensionering av efterinstallerad armering
  • Regelverk och standarder
  • Förstärkning av betong
  • Förankring och anslutningar i betong
  • Överlappning av armeringsjärn

 

Strukturell design? Svaret är PROFIS Engineering

Höj produktiviteten av er design för anslutningar i stål-till-betong, betong-till-betong och stål-till-murverk, samt lösningar för handräcken- och fotplattor med PROFIS Engineering.

Utforska PROFIS Engineering

Få råd från kollegor

Vår online-plattform för ingenjörer, Ask Hilti, erbjuder utbildning och webbinarier om tekniska ämnen som täcker allt från dimensionering av infästning och BIM-modellering till grönt byggande. Eller kontakta våra ingenjörer för råd om dina utmaningar.

Upptäck plattformen Ask Hilti

Snabbare och säkrare infästningar av stål-mot-betong

Från trappor till handräcken - höj din produktivitet för dimensionering och installation av fotplåtar utan att kompromissa med kvalitet och säkerhet.

Förbättra dimensionering och installation av infästning av stål-mot-betong

Dela