Person som konstruerar med brandskyddsprogram

Expertis inom brandskydd i din ficka

Hitta enkelt passiva brandskyddslösningar med Firestop Selector

Lägg mindre tid på långa, komplexa godkännanden av brandskydd och fokusera istället på att slutföra projekten mer effektivt och säkert. Nu kan du inom systematiskt brandskyddsarbete, brandinspektör, rörinstallatör och konstruktör planera, installera och hantera brandskyddsprojekt med bara några få klick.

Hur kan Firestop Selector hjälpa dig

Förenkla ditt arbete

Välj bara parametrar som matchar förhållandena i ditt projekt så kommer Firestop Selector omedelbart att rekommendera godkända lösningar.

Efterlevnad av koder

Sinnesron av att veta att alla brandskyddslösningar du har valt uppfyller kraven och att du enkelt kan spara dem i molnet för framtida åtkomst eller delning med intressenter och kollegor.

Hjälper dig fatta snabbare beslut

Hitta snabbt rätt lösning med vår design- och rekommendationsmotor för brandstopp med över 2 miljoner kombinationer av genomföringar för de flesta omständigheter.

FÅ MER GJORT MED FIRESTOP SELECTOR

Screen shot of Firestop Selector digital approval library

Bibliotek för digitala godkännanden

Få tillgång till ett uppdaterat godkännandebibliotek med mer än 1.000 digitaliserade ETA-godkännanden och mer än 5.000 förkortade sammanfattningar (typicals) för varje lösning.

Firestop selector design and recommendation engine

Intuitiva sökfunktioner

Välj den sökfunktion som bäst passar ditt arbetsflöde och dina behov: guidad (bilder), avancerad (flera filter) eller direktsökning.

Firestop Selector project dashboard

Projektledning för brandskydd

Tilldela dina brandskyddslösningar till molnbaserade projekt som du kan komma åt var som helst eller dela med installatörer och inspektörer.

Automatic detection solution

Rapportbyggare (kommer snart)

Skapa en professionell rapport med brandskyddslösningar, ett försättsblad, projektdokument samt godkännande- och produktinformation.

Firestop selector cost estimaton

Kostnads- och materialberäkning (kommer snart)

Få insyn i dina kostnader genom att generera en materialförteckning som innehåller uppskattade kvantiteter av brandskyddsmaterial.

Firestop selector on tablet display

Mobilapplikation (kommer snart)

Hantera och dela dina projekt, sök efter produkter och godkännanden och mycket mer från din mobila enhet. 

Dela