EXEMPEL FRÅN ARBETSPLATSER

Exempel på användning av efterinjekterad armering runt om i världen

På Hilti tillverkar vi inte bara injekteringsmassor och verktyg för efterinstallerad armering, utan vi kommer ut till arbetsplatsen och erbjuder rådgivning till några av världens mest krävande och häpnadsväckande byggnader.

Vi arbetar med broar som spänner över stora floder, känsliga historiska restaureringar och tunnelbanor djupt nedgrävda under stora städer.

Och vi finns här för att hjälpa dig. Vi har team med specialiserade ingenjörer runt om i världen som kan hjälpa dig att hitta lösningar för din byggnation, från det ögonblick då du påbörjar konstruktionen till processen ute på arbetsplatsen.

Hilti jobsite reference Krøyers Plads Copenhagen Denmark

KRØYERS PLADS – KÖPENHAMN DANMARK

Ett arbete med en byggnation med tydliga miljökrav i hjärtat av Köpenhamns äldre delar, där vi använde vår Hilti HIT-CT 1 injekteringsmassa.

Mer information
Hilti jobsite reference MTR metro Hong Kong

LAI KING TUNNELBANESTATION, HONGKONG

Hur vi minimerade förekomsten av damm på en hårt trafikerad tunnelbanestation med Hilti SafeSet™ installationssystem och injekteringsmassa.

Mer information

UTBYGGNAD AV DELHIS TUNNELBANESYSTEM – DELHI INDIEN

Vi hjälpte till att förstärka skadad armering med Hilti HIT-HY 200-R injekteringsmassa i Delhis snygga och moderna tunnelbana.

Mer information