Tekniska kvalitetslösningar för även de mest komplexa projekten

Registrera dig på Ask Hilti

Den självklara online-communityn för ingenjörer och konstruktörer

Det kan vara svårt att effektivt definiera och dokumentera tekniska lösningar av hög kvalitet för komplexa byggprojekt. Samarbeta med Hilti för att få tydliga expertråd, enkel tillgång till relevanta tekniska produktdata och lösningar som är utformade för att hjälpa dig att uppfylla projektets krav på säkerhet, noggrannhet, kostnadseffektivitet och kvalitet. På Ask Hilti får du dessutom tillgång till kostnadsfria webbinarer.

Support och teknisk dokumentation

Våra erfarna ingenjörer kan hjälpa dig under hela projektets livscykel - från design till installation och byggnadsförvaltning. Våra tekniska kompetenscenter och projektledningskontor kan hjälpa till med skräddarsydda lösningar, medan specialister för support på arbetsplatsen kan ge teknisk rådgivning. Gå in på vår webbplats för teknisk dokumentation eller utforska våra seminarier och webinarer.

Kontakta vårt ingenjörsteam Ladda ner tekniska produktguider Ladda ner godkännanden och tekniska data Ask Hilti Teknisk utbildning för konstruktörer

Programvara och tjänster för design

Oavsett om du utformar förankringar för betong eller planerar MEP-installationer kan vår programvara för konstruktion och modellering hjälpa dig att göra dina byggprojekt enklare, säkrare och mer produktiva. För ytterligare konstruktionsstöd kan våra konstruktionstjänster omfatta allt från hjälp med tekniska bedömningar till utdragningstester av förankringar på plats.

PROFIS Engineering Suite för konstruktion av förankringar BIM-design och modelleringstjänster Tekniska bedömningar Beräkningstjänst BIM/CAD-resurser Tekniska tjänster Referensprojekt

Fortlöpande yrkesmässig utveckling

Håll dig uppdaterad om förändrade konstruktionsmetoder och industristandarder med ackrediterade kurser som är utformade för att hjälpa dig att arbeta mer produktivt. Vi erbjuder också webbseminarier om tekniska ämnen som ankarkonstruktion, övervakning av betongstyrka eller grönt byggande på vår tekniska onlineplattform Ask Hilti.

Ta reda på mer

Centrum för produktdesign

Innovation är drivkraften bakom vår teknik, programvara och våra tjänster. Vi har egna forsknings- och utvecklingscenter i Europa, Nordamerika och Asien och arbetar nära våra partners globalt för att utveckla lösningar som hjälper dig att uppfylla eller överträffa de senaste kraven. Behöver du hjälp med specifikationen av Hiltis produkter? Använd vår webbplats för att snabbt hitta viktig produktinformation, inklusive tekniska guider, godkännanden, testrapporter, specifikationstexter och BIM/CAD-resurser.

Infästningssystem Konstruktionscentrum för modulära stöd Centrum för seismisk konstruktion

Lösningar för professionella hantverk

På Hilti tillhandahåller vi innovativa och framåttänkande lösningar för en rad branschspecifika tillämpningar. Vi kan hjälpa dig att hålla dina projekt igång på ett effektivt sätt, från vardagliga renoveringsuppgifter till centrala energiindustrier. Läs vidare för att få veta mer: 

Energi och industri Mekaniskt och elektriskt Arkitektur Hälsa Datacenter

Mobila appar och programvarulösningar

Vill du göra dina byggprojekt enklare, säkrare och mer produktiva? Förbättra ditt sätt att arbeta genom att automatisera komplexa beräkningar och minimera ditt behov av detaljerad teknisk expertis.

Gör dina projekt säkrare genom att eliminera manuell överföring av data och potentiella fel.

Leverera bättre projekt med BIM-planering på kontoret och spara tid på arbetsplatsen. Med molnbaserade applikationer kan du förbättra samarbetet i projektteamet och få tillgång till projektdata i realtid.

Hiltis konstruktionsprogram, appar och BIM-lösningar är baserade på testad och godkänd Hilti-teknik, internationella koder och Hiltis konstruktionsmetoder för att säkerställa att du konstruerar applikationer på ett säkert och tillförlitligt sätt.

Du kan också få hjälp av Hiltis ingenjörer och kontorspersonal, som arbetar med dig på plats, online och på telefon i mer än 120 länder världen över.

Upptäck våra Hilti appar Hilti PROFIS Installation och mobilappar Program för brandskydd Expander

PROFIS Engineering Suite

Programvaran för snabbare och mer exakt design av ankare och armeringsjärn

Dela