Hilti app

Problemfria verktygstjänster

Hilti erbjuder ett brett utbud av mobilappar som gör ditt liv enklare på arbetsplatsen. Du får tillgång till hjälp och råd om en rad Hilti-produkter, helt gratis.

Kolla in hela vårt utbud av Hilti Mobile Apps nedan.

Hilti Connect App

Hilti Connect App

Vad är detta för typ av verktyg? Hur får jag verktyget reparerat? Hur använder jag det här verktyget? Du behöver inte oroa dig - appen Hilti Connect ger svar på alla de här frågorna och du har bekymmersfri verktygsservice enkelt till hands

Mer information

Hilti Mobile App

Hilti Mobile App

Hiltis mobilapp uppfyller behoven hos proffsen inom byggbranschen.

Ladda ner i Google Play Ladda ner i App Store

Hilti Firestop Documentation Manager

Registrera, spåra och rapportera varje installerat brandskyddssystem - oavsett tillverkare - med bara ett knapptryck. Documentation Manager gör det enkelt att planera och hantera brandskyddssystem som uppfyller koden var du än befinner dig och från nästan vilken enhet som helst.

Prova redan idag utan kostnad i 30 dagar.

Mer information

HILTI ON!TRACK

Hilti On!Track

Vilken utrustning har du? Vem använder den? Var är den och hur länge har den varit där? Behöver din utrustning service eller kalibrering? Är det dags att förnya medarbetarnas utbildning eller utbildningsbevis?

Få all denna information snabbt i din mobil eller i din dator med ON!Track, Hiltis inventariehanteringssystem utvecklat för byggbranschen.

 

Mer information

App för beräkning av takskena

Hilti Channel Calculator App

Om du enkelt och snabbt vill utföra beräkning för takupphängning av rör, kabelstegar och ventilation.

Mer information

App för expanderberäkning

Hilti App för expander

Hitta rätt infästning för ditt problem med vår app för expander.

Läs mer

App för fixpunktsberäkning

Hilti App för fixpunkter

Med Hilti APP för Fixpunkter kan du göra enklare beräkningar av termisk effekt på de vanligaste rörtyperna för att lättare välja rätt fixpunkt. Du kan smidigt och enkelt få ut produktspecifikationer och materiallista på de fixpunkter du räknat på för att enklare lägga en order.

Läs mer

Dela