Ny på hilti.se?Bli kund och logga in för att se dina priserRegistrera dig nu

Batteridrivna slagskruvdragare

Visa batteridrivna slagskruvdragare för lättare och tyngre skruvdragning i metall, trä och betong

Visa batteridrivna slagskruvdragare för lättare och tyngre skruvdragning i metall, trä och betong
Tillbaka till produkterna ()
Jämför
Produkter ()
SID 6

Batteridrivna Slag skruvdragare

Kompakt, lättviktig skruvdragare för infästning i betong, metall och trä

Vårt sortiment av kompakta, lätta batteridrivna slagskruvdragare gör att du kan utföra lätta till tunga slag- och infästningar med hundratals eller tusentals inställningar per dag. Andra fördelar är lägre verktygsvikter och förbättrad ergonomi för att göra arbetet bekvämare när du utför repetitiva bultnings-, förankrings- och drivningsuppgifter hela dagen, eller när du arbetar över huvudet. Tack vare 22V Nuron-plattformen får du samma kraftfulla prestanda som sladdanslutna verktyg, men utan några av besvären.

Rätt verktyg för varje arbetsmoment

För mer krävande tillämpningar kan SID 6-22 hantera tusentals fästelement per dag. Om du behöver färre inställningar per dag (upp till 100) kan du prova SID 4-22. Och SID 4R-22, vinkelskruvdragaren är tillräckligt kompakt för att passa in i trånga utrymmen, med tillräcklig längd för att nå in så långt som behövs.

Högre hastighet vid skruvmontage

Våra borstlösa motorer, tillförlitliga fästelement med premium kvalitet och responsiv hastighetsreglage på avtryckaren hjälper dig att skruva snabbare och få mer gjort på kortare tid. Ett urval av växlar och elektronisk hastighetskontroll gör att du kan växla mellan olika drivhastigheter och vridmoment beroende på behov.

Längre drifttid per batteriladdning

Nuron 22V litiumjonbatterier, effektivare borstlösa motorer och effektivare hammarmekanismer gör att du kan arbeta längre på en enda laddning.

Bättre belysning på arbetsplatser

Våra slagskruvdragare har olika belysningsalternativ, t.ex. en ljusring runt chucken på SID 6-22 eller fyra ljusstarka lysdioder på SID 4-22, vilket ger dig all den belysning du behöver utan att bli bländad, när som helst på dygnet och i trånga utrymmen.

WORKER INSTALLING METAL SCREWS

Prisvärd men ändå produktiv

Rätt mängd kraft för uppgiften

Om du bara vill skruva upp till 100 skruvar per dag behöver du inte en superkraftfull slagskruvdragare i toppklass som spränger hela din verktygsbudget. SID 4-22 är en kompaktklassad, liten och lätt slagskruvdragare för de mindre krävande infästningarna, t.ex. prefab- och formsystem. Den är prisvärd men ändå robust och sparar tid och pengar både vid köpet och vid reparationer längre fram.

WORKER INSTALLING METAL SCREWS

Lys upp din arbetsyta

Kämpa inte med att hitta hålet

Vem har inte upplevt frustrationen när man försöker få ett jobb gjort i dålig belysning? Du kanske tävlar mot klockan och försöker fästa en stålplåt när det börjar bli skymning. Eller så sätter du upp gipsväggar och får inte tillräckligt med ljus för att se vad du gör. Istället för att försöka hitta en extra ljuskälla eller ge upp jobbet till nästa dag kan du prova SID 6-22. Den har en ljusring runt chucken, vilket bidrar till att ge en tydligare, fri sikt över ditt arbete och gör att du kan arbeta tidigt på morgonen eller på kvällen.

WORKER INSTALLING SCREW INTO WOOD

Ta tag i saken

Smidigare hantering när du byter bits

Ibland vill du ha handskar på arbetsplatsen - det kan vara kallt eller du vill undvika träflisor- men det kan göra det svårt att byta verktygsbits. Våra batteridrivna slagskruvdragare har klickchuckar med textur och konturerade grepp som gör det lättare att få ett bättre grepp, så även om du har arbetshandskar på dig kan du byta bits snabbare. SID 8-22 har också ett längre och ergonomiskt verktygsgrepp så att du får bra fattning om verktyget när du borrar i trä.

SID 8-22 Kommer snart

Vanliga frågor vid köp av slagskruvdragare

Vad används en slagskruvdragare till?

Slagskruvdragare ger både den roterande kraften som du får med en borrskruvdragare och slagfunktion för att öka effektiviteten när du driver in skruvar och muttrar. De är utmärkta för att på ett säkrare och snabbare sätt montera fästelement i tuffare grundmaterial som stål, trä, murverk och betong.

Vad är skillnaden mellan en borrskruvdragare och en slagskruvdragare?

Den största skillnaden mellan en borrskruvdragare och en slagskruvdragare är kraften och rotationen som du får med en slagskruvdragare. Slagskruvdragare producerar mycket rotationskraft och mer vridmoment än borrar och är bättre för att driva skruvar, medan borrar är bättre lämpade för att borra hål. Dessutom är slagdatorer vanligtvis mindre och lättare än borrar, vilket gör det bekvämare att använda dem under längre perioder och i trånga utrymmen.

Vad ska jag tänka på när jag väljer en batteridriven slagskruvdragare?

Säkerhet: Om de används felaktigt kan elverktyg orsaka skador på material. Fördelen med slagdatorer är att de saknar reaktionsmoment samtidigt som de levererar enastående prestanda. Slagdrivaren skickar sin energi till drivhuvudet i stället för till handleden, vilket minskar risken för trötthet eller handledsskador.

Kraft: Om du planerar att göra ett större antal inställningar (t.ex. över 100 per dag) vill du ha mer effekt (mer vridmoment) och ett batteri med längre livslängd.

Vridmomentkontroll: Två eller fler hastigheter eller vridmomentinställningar på din slagskruvdragare ger dig mer vridmomentkontroll, vilket minskar risken för skador på fästelement eller grundmaterial.

Ergonomi: Eftersom du kan komma att använda din slagskruvmejsel under långa perioder är det viktigt att verktyget är lätt att hantera. Leta efter ett mer ergonomiskt grepp och lägre vikt när du gör ditt val.

Hållbarhet: Designen av motorn, hammarfunktionen, elektroniken och höljet ska fungera sömlöst tillsammans, så att din skruvdragare håller i många år framöver.

Logga in för att fortsätta
Registrera dig nu